Ден за изцеление на кармата

  • 30 април 2020 06:08

  • 4349
  • 0
Ден за изцеление на кармата
© Pixabay

Луната е в знак Лъв от 04:07ч до 08:36ч на 2 май

Луната в Лъв допринася за осъществяването на амбициозни планове, но ще създаде подвеждащо впечатление, че силата ви е достатъчна за всичко. Човек в този момент е нестабилен към ласкателство и е невнимателен при подписване на документи. Подчертава се самочувствието. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Повечето дела ще ви се удават с лекота. В брака не е изключена възможността за измама или изневяра от страна на някой от партньорите.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Продължава 8 лунен ден от 10:51ч на 29 април до 11:54ч на 30 април

Денят може да поднесе много неочаквани изненади. Това може да ви застави да вземате бързи нееднозначни решения. Не се преуморявайте, избягвайте излишната суета и бързането. Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Старайте се да избягвате спорове, конфликти, които възникнали сега, могат да се окажат фатални. Всяка ваша дума може да измени хода на събитията, да разбие съдбата на някого.

Заболявания започнали в този ден може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите. Най-добре е да се яде лека храна.

Следва 9 лунен ден от 11:54ч на 30 април до 13:04ч на 1 май

На този ден се изявява тъмната страна на човек, освен това виждаме света като в криво огледало. Обикновено в деветия ден на Луната зачестяват кавгите и конфликтите. Никой не слуша никого освен себе си, и в същото време всички са уверени в своята правота. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Трябва да контролирате мислите и думите си, да се опитвате да не реагирате отрицателно на хората около вас.

Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението. Този ден може да се нарече ден за изцеление на кармата. Простете на себе си и на онези, които някога са ви обидили, развържете кармичните си възли.

В това време трябва да бъдете много внимателни във всичко: от използването на прибори за хранене до пресичане на пътя, тъй като вероятността от нараняване е голяма. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Очистване на помещенията физически и енергийно.

Секс - В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат изнасилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

11 слънчев ден – Денят е светъл и радостен. Време за познание и преоткриване на света. Не се бойте от проблемите и смело ги решавайте. Трябва да умеете да реагирате веднага на променящите се ситуации. На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4349 0

Свързани новини

Водещи новини