Ден за възраждане и кардинални промени, наситен с космическа енергия

  • 29 април 2020 06:13

  • 5324
  • 0
Ден за възраждане и кардинални промени, наситен с космическа енергия
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 04:07ч на 30 април.

Настроението става променливо и нестабилно. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Не е най-доброто време за вземане на решения и необмислени действия.

Нужна ни е комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора.

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната.

Увеличава се чувствителността и на черния дроб. Сега не трябва да се извършват ендоскопски изследвания и промиване на стомаха. Кърмещите жени трябва да внимават за мастит. Увеличава се апетита.

Днес колкото по-малко се говори, толкова по-добре

Продължава 7 лунен ден от 09:55ч на 28 април до 10:51ч на 29 април

Следва 8 лунен ден от 10:51ч на 29 април до 11:54ч на 30 април

Ден за възраждане и кардинални промени, наситен с космическа енергия. Сега се пренастройва не само целия организъм, но и вътрешното съзнание. В този период става преоценка на ценностите, появяват се нови идеи, намират се решения по наболели въпроси. Някои хора могат да почувстват нерешителност, раздвоение и неувереност. Основната характеристика на този лунен ден е трансформация и възраждане. Неслучайно символ на деня е птицата Феникс.  Бъдете внимателни с огъня.

В 8 лунен ден Висшите сили дават на човек втори шанс да въплъти в реалността онези свои проекти, които не са се осъществили или са били отложени по някаква причина. Обаче към реализацията на вашите замисли сега трябва да подхождате като използвате нови методи и нови нестандартни решения.

Денят може да поднесе много неочаквани изненади. Това може да ви застави да вземате бързи нееднозначни решения. Не се преуморявайте, избягвайте излишната суета и бързането. Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Особено подходящо е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност.

Спорове, конфликти възникнали сега, могат да се окажат фатални. Старайте се да ги избягвате.

Всяка ваша дума може да измени хода на събитията, да разбие съдбата на някого. 8 лунен ден се явява още ден на прошката. Анализирайте ситуацията от гледна точка на днешния ден. Сега всичко може да ви изглежда по различен начин, даже глупаво и смешно. Проявете топлина и любов към своите близки. Заболявания започнали в този ден болестта може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите. Най-добре е да се яде лека храна.

Секс - В интимните отношения трябва да сте много внимателни. Най-добре е да се откажете.

Могат да възникнат някакви усложнения. Емоционалният фон е нестабилен.

Подстригване не се препоръчва.

10 слънчев ден – Не приемайте твърде сериозно живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение, за релакс и самоанализ. Каквото може да се отложи го отложете. Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Добре е хубаво да се наспите.

И астрологията се включи в борбата срещу коронавируса в Мианма

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5324 0

Свързани новини

Водещи новини