Тежък и труден ден

  • 22 април 2020 06:07

  • 3310
  • 0
Тежък и труден ден
© Pixabay

Луната е в знак Овен до 22:37ч.

Характерно е за това време емоционално напрежение, импулсивност, нетърпение. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията. Трудно се постигат компромиси. Действията са по-резки. Липсва търпение. Добре е да не се претоварвате физически през този период. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания.

Уязвима е главата и мозъка. Често се появяват главоболия, зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Луната излиза на празен ход от 15:33ч до 22:37ч. През това време не трябва нищо важно да се предприема. В 22:37ч Луната преминава в знак Телец.

Доминиращ 29 лунен ден от 06:37ч на 22 април до 05:27ч на 23 април.

С него завършва лунният цикъл. Един от най-тежкитe и трудни дни на месеца. Носи много мощна енергия, с която повечето хора не могат да се справят. В него се активизират тъмните сили на астрално равнище.

Не трябва да се започва нищо ново, дори нищо да не се планира и да не се вземат важни решения. Въобще, старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете много внимателни. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции. Добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате контакти. Не бъдете доверчиви. Всяка информация проверявайте.

Не правете големи покупки. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни битови дела. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Добре е да има запалена свещ и благовония у дома. Добре се отразява млечната храна, да се избягва месото. Болестите започнали днес са едни от най-страшните.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се избягва изясняването, влизане в спорове и конфликти. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Добре е да се откажете от секс.

Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

3 слънчев ден – Може да получите внезапни озарения или творчески открития. Най-мощният слънчев ден  по отношение на думите. Внимавайте какво казвате, защото всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството.

 

Седмичен хороскоп за всички зодии

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3310 0

Водещи новини