Енергията на деня е напрегната и провокативна

  • 16 април 2020 06:12

  • 4090
  • 0
Енергията на деня е напрегната и провокативна
© Pixabay

Първата половина на деня е под влияние на прекрасният тригон  на Луна (Водолей) с Венера (Близнаци). По отношение на любовта и брака, това е много добър аспект. Чувството ни за любов е засилено, адаптивни сме и любезни. Имаме весело настроение, грижим се за семейството и избягваме спорове. Този аспект намалява донякъде напрежението, което носи лунния ден и следващият аспект.

Луна съвпад с Марс (в знак Водолей) - Тази планетна връзка може да ни направи раздразнителни, но и страстни. Може да се забележи силно вътрешно напрежение, създават се междуличностни различия и податливост на болести.

Луната е в знак Водолей до 21:31ч на 17 април.

Хората сега са по-чувствителни и нервни. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Събужда се интереса към всичко ново, необичайно. Човек може да започне се бунтува и противи на това, което счита за несправедливо. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с комуникационните връзки.
Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Доминиращ 23 лунен ден от 04:00ч на 16 април до 04:35ч на 17 април.

Символ на деня е крокодила. Енергията на деня е напрегната и провокативна. Наричан е ден на квадрата или кръста, защото е напрегнат и опасен. Това е един от критичните дни, противоречив по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, но потока на енергия е крайно нестабилен. При по-чувствителните натури може да се появи усещането за загуби и че нещата се случват извън техен контрол. Каквото и да става около вас, не се плашете. Помнете, че вие сте въплъщение на светлината и любовта на Бога.

Време за въздържание и запазване на спокойствие. Може да довършвате започнатото. Не е подходящо за никакви нови начинания. Избягвайте да рискувате. Въздържайте се от бизнес дела.
Постарайте се колкото може по-малко да общувате. Отношенията може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се прояви дипломатичност в отношенията. Може да имате усещането, че хората сами търсят скандали. Не се поддавайте на провокации. Пазете се да влизате в пререкания, спорове и конфликти. Трябва да имате самоконтрол и когато се създаде неприятна ситуация, по-добре да отстъпите.

Полезно е да се проведе еднодневно гладуване и процедурите по изчистване на организма. Ако не ви устройва такъв вариант, желателна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават агресивността.

Много подходящо е да се освободите от всичко старо и излишно. Болестите започнали през този ден са продължителни.
Секс – Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение.
Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

27 слънчев ден – Днес  се създава мост между земния и небесния свят и Висшите сили говорят с нас чрез знаци.Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4090 0

Водещи новини