Ден за алхимия на духа

  • 13 април 2020 06:07

  • 3072
  • 0
Ден за алхимия на духа
© Pixabay

Луната е в знак Козирог от 03:06ч.

Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, по-търпеливо. Стават практични и рационални. Сега лесно се изграждат стратегии.

Въздържайте се от купуване на обувки - обувките, купени под Луна в Козирог, никога не стават меки и не се износват. Препоръчва се да се вземат горещи вани за подобряване на кръвообращението, овлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, да грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен. Да се намали физическата активност. Рискът от нараняване, счупване на костите се увеличава – сега са по- чупливи. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици. 

Продължава 20 лунен ден от 01:30ч на 13 април до 02:29ч на 14 април

Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения. Всички действия трябва да са много добре обмислени. По-добре е да се работи бавно, но качествено, като се проверява внимателно всичко. Правете това, което обстоятелствата изискват. Успех ще имат само тези, които работят в колектив, задружно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде и ще се изчерпят бързо енергийните ви резерви.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят, но избягвайте сцени на ревност и неразбирателство, защото могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов, но само ако сте искрени. Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

 

Подходящо време за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци

 

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако сега не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

24 слънчев ден – Необходимо да се прояви повече бдителност и предпазливост във всяко действие. Много труден и критичен ден, който служи за проверка  силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи. Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да влизате в конфронтация. Повече време се старайте да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги, на свещени текстове.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3072 0

Свързани новини

Водещи новини