Ден на спонтанността и непредсказуемостта

  • 04 април 2020 06:33

  • 3724
  • 0
Ден на спонтанността и непредсказуемостта
© Pixabay

Меркурий в съвпад с Нептун – мисленето на човек става по-малко логично и повече подвластно на емоциите. Появява се желание за поезия и красиво изложени мисли. Изящната словестност може да се прояви в любовно обяснение или в писането на лирични стихове. Също така този аспект ни настройва към изящните изкуства, към красотата. Доверявайте се повече на интуицията и вътрешния си глас.

Венера е в тригон със Сатурн – благоприятства умиротворението, спокойните семейни занимания.

Луната е в знак Лъв до 00:20ч на 5 април

Този огнен знак изпълва хората с гордост, топлина, придава щедрост, способства приповдигнатото и добро настроение. Хората стават по-решителни и самоуверени. В деня на Лъва тайничко ни се иска да бъдем похвалени. Не се скъпете на добри думи – в отговор вие също може би ще получите. Това време е подходящо за веселие. Обръщайте особено внимание на външният си вид, как изглеждате. Трудно е да се работи в тези дни - това е идеално време просто да се отпуснете. Време за възстановяване след трудно емоционално претоварване. Правете тези неща, които не изискват много стрес.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната продължава да се движи на празен ход до 00:20ч на 5 април.

Не започвайте нищо важно, не предприемайте важни решения, делови преговори, не правете големи покупки. Всичко ще бъде напразно и ще изхабите много нерви, ще срещнете много трудности, а краят е неясен.

Продължава 11 лунен ден до 15:21ч на 4 април (от 14:08ч на 3 април)

Един от най-силните енергийно дни. Космическата енергия е в състояние да събуди в човек скрити резерви и напълно да го преобрази. Не се препоръчва да сте пасивни, но и да се претоварвате е неуместно.

Трябва да се внимава да не се вършат лекомислени постъпки. Да не се предприемат рисковани дейности. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна. Да се избягват разрушителните дейности. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дела. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Следва 12 лунен ден от 15:21ч на 4 април до 16:38 на 5 април

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си.

Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро.

Проявата на любовта и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Благоприятно е да се посети църква. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Идеално време за уединение, духовни и молитвени практики, за обети за мълчание и медитации.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Секс - Сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

15 слънчев ден - Ден за почитание към жените и майките, в който мъжете трябва да проявят уважение и почит към тях, трябва да се доверяват повече на женската интуиция, да се вслушват повече в женското мнение. Спорове с жена в този ден трябва да се избягват.

Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3724 0

Свързани новини

Водещи новини