Поговорката „седем пъти премери, веднъж отрежи“ днес е особено актуална

  • 27 март 2020 06:09

  • 3036
  • 0
Поговорката „седем пъти премери, веднъж отрежи“ днес е особено актуална
©

27.03.20-Поговорката „седем пъти премери, веднъж отрежи“ днес е особено актуална.

Луната е в знак Телец до 04:39ч на 29 март

Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Не се препоръчва хирургични намеси не само в тези органи, но и всякакви други. Това не важи за спешните случаи. Избягвайте студените напитки, както и викането. Отложете посещението при зъболекар, освен ако не ви е спешно.

 

Седмичен хороскоп от 23 до 29 март

 

3 лунен ден започва до 07:56ч на 27 март (от 07:32ч на 26 март)

4 лунен ден започва от 07:56ч на 27 март до 08:22ч на 28 март

Ако вчерашният ден беше необходимо да проявите максимална активност, днес е необходимо да отделите време, което да прекарате на спокойствие, най-добре е да се занимавате тихо с домакински дела. Четвъртият лунен ден трябва да бъде посветен на размисъл и възвишените мисли.

Символ на деня е Дървото на познанието. Това е денят на човешкото грехопадение и първият от неблагоприятните дни - двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Бъдете внимателни, тъй като навсякъде дебнат изкушения и предизвикателства. Може да получите много новини, много свежа информация и неочаквана.

Благоприятно е за общуване, но да се избягват интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа. Те могат да завършат зле в края на деня. Най-добре е за уединение или да бъдете в тесен семеен кръг. Не бива да се вземат прибързани решения. Всичко, което се предприема, трябва много внимателно да се обмисли.

Избягвайте двойствените ситуации. Ако някой близък ви потърси за съвет, не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка в този момент. Търсете във всичко златната среда, намирайте компромиси.

Добре е да се спазва умереност във всичко. В този ден лесно може да намерите това, което сте считали за безвъзвратно загубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на меланхолия.

Добре е да има физическо натоварване.  Всяка болест, която възникне сега е указание за кармични проблеми на човека. Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват своевременно. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Счита се, че този лунен ден е свързан с небето. Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата. Добре е да сте пасивни и да се оставите по течението. Ден за съзерцание и молитва. В него е нужно да се четат мантри, молитви. Особено е важна молитвата – призив към Бога Отец. Молете се и вашата молба ще бъде чута.

Секс - Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Подстригване не се препоръчва.

7 слънчев ден -  Денят е благоприятен за сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Ден за творчески начинания. Препоръчва се да започвате творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3036 0

Свързани новини

Водещи новини