Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности

  • 26 март 2020 06:02

  • 3160
  • 0
Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности
© Pixabay

Луната се движи на празен ход от 09:18ч до 15:38ч.

Това са периоди, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Този период не е подходящ за започване на нищо ново, нито за вземане на важни решения, защото те могат да се основават на неправилни предположения или грешни данни. В този период могат да възникнат непредвидени трудности, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, грешки, недостатъци, нарушения в трафика.

Луната е в знак Овен до 15:38ч

Фокусирайте се върху въпросите, за които е необходимо допълнително внимание. Тъй като животът по това време се отличава с интензивност, е необходимо да се помни, че получената енергия силно изостря емоциите. Не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват.

В 15:38ч Луната преминава в земния знак Телец.

2 лунен ден започва до 07:32ч на 26 март (от 07:10ч на 25 март)

3 лунен ден започва от 07:32ч на 26 март до 07:56ч на 27 март

 Препоръчва се да станете рано, за да не пропускате този ден и да правите колкото се може повече полезни неща. Полумесецът на младата Луна за пръв път се появява на небето, което показва, че е дошло времето за действие. Вече има достатъчно енергия, за да свърши всякаква работа. От друга страна следете времето, когато Луната е на празен ход.

Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Не хабете енергията си за безкрайни и безполезни разсъждения (Меркурий е свързан символично с този лунен ден). Избягвайте пасивността. Неизползваната и нереализирано енергия може да подрине здравето и да изригне като агресия. Колкото повече енергия днес отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства.

Чувствителните хора в този лунен ден усещат напрежение  във въздуха и дори някаква агресивност. Това състояние е подобно на това, което в природата се нарича „спокойствие преди бурята“. Тези, които имат пасивен и нерешителен характер стават в този ден уязвими. Третият лунен ден носи промяна към по-доброто, но само целенасочен човек със силна воля, който е оптимист за бъдещето, може да получи „билет за живот“.

Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако с тях нещо не е наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни.

В 3 лунен ден е уязвима храносмилателната система, кожата. Възможни са стомашни колики и болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки.

Секс в този лунен ден трябва да бъдат активен и оригинален. Много подходящо е да се прави някъде в необичайна обстановка.

Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3160 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини