Ден, в който се полагат основите за новия лунен месец

  • 24 март 2020 06:04

  • 3439
  • 0
Ден, в който се полагат основите за новия лунен месец
© Pixabay

Луната е в знак Овен от 02:58ч до 15:38ч на 26 март

Не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо. Хората като цяло са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие.

29 лунен ден до 06:47ч

30 лунен ден от 06:47ч до 11:29ч

Не всеки месец има 30 лунен ден и обикновено той е много кратък. Това е прекрасен период, изпълнен с красота, хармония и любов. Добре е да се анализират грешките, да простим и да поискаме прошка, да се очистим от дълговете и не само материалните. Това е много необходимо, за да влезем в новия месец на Луната с чисто сърце.

Седмичен хороскоп от 23 до 29 март

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали голяма негативност и е необходимо спешно да се отървете от нея. Използвайте всеки метод, който ви харесва. Това може да стане чрез вземане на душ, вана, или мислено отработване на ситуацията, четене на мантри, молитви и други. Ако имате в 30 лунен ден добро настроение, това е страхотно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично.

Новолуние в 11:29ч в знак Овен. (1 лунен ден до 07:10ч на 25 март)

Това е много специален и необичаен ден. Символ е лампата, която символизира вечната светлина, духовна връзка с вселената. Всички действия насочени към духовно пречистване и развитие, ще бъдат от голяма полза.

Днес полагаме основите за целия предстоящ лунен месец и колкото по-здрава е тази основа, толкова по-успешно ще протече следващият период. Първият ден от лунния месец е много ярък и чист ден. Днес всички ваши мисли притежават голяма сила и има вероятност да бъдат реализирани през новия лунен месец. Много е важно в този ден да се мисли само за хубави неща. Лошите и злите мисли днес не са място, особено ако са насочени към друг човек. Всички мисли, идващи от чистото сърце, ще бъдат успешни. Не бързайте да започвате нови неща. Благоприятно е гледането в пламъка на запалена свещ (или огъня в камината). Съсредоточете се върху хубави мисли и усещането за мир и любов. Ако постигнете това състояние, означава, че сте почувствали очистването на вашия вътрешен свят от страхове и отрицателни емоции и сте се освободили от всичко, което е обременително и сега можете да се съсредоточите върху всичко, което е наистина важно за вас и това ще ви позволи да се движите напред. Ако днес възникне някакъв конфликт, той няма да бъде разрешен през целия месец.

Сексът по възможност е добре да бъде избягван. Организмът е в състояние на самокорекция, поради което всяка намеса ще доведе до грешка при настройването на вашия биокомпютър. Първият лунен ден е ''време за излъчване на любов'', а не за ''правене на любов''.

В този ден става биоенергийна настройка, при която участват косите, затова не се препоръчва никакво подстригване. Въздържайте се от подстрижка, дори от подравняване на краищата на косата. Скъсявайки косите, вие скъсявате живота си и провокирате нещастни случаи и неприятности. Подстригването ще повлече след себе си болести, намаляване на деловата активност, либидото, намалява паметта и създава ментални проблеми.

Всичко, което ще мислите и правите през периода на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска програма за новия лунен месец и ще бъде много трудно да промените нещо в него. Опитайте се да превърнете този ден в тиха почивка, където най-накрая ще можете да бъдете сами със себе си или с близки приятели.

10 слънчев ден – Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно състояние. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за философски размишления. Каквото може да се отложи, го отложете. Това е най-добрият ден за почивка.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3439 0

Свързани новини

Водещи новини