Днес действията могат да се окажат съдбоносни

  • 14 март 2020 06:30

  • 6342
  • 0
Днес действията могат да се окажат съдбоносни
© Pixabay

14.03.20 Днес действията могат да се окажат съдбоносни

Слънце в секстил с Плутон - Добър период за лидери. Това време ни позволява да разберем корена на проблемите, да стигнем до същността им.

Марс в секстил с Нептун – Време, което създава подходяща атмосфера за тайни и задкулистни действия, интриги, измами и мошеничество. Добър период за контактуване с благотворителни, религиозни и културни организации, за работа със задгранични партньори. Повишава се интуицията. Възможни са неочаквани произшествия. Добър период за хипноза, психотренинг, енергийни лечения, лечебно гладуване и духовни упражнения, четене на духовна литература. Добро влияние оказват водните лечебни процедури.

Седмичен хороскоп от 9 до 15 март

Луната е в знак Скорпион. От 12:07ч до 13:10ч преминава на празен ход. Да не се предприема нищо важно.

В 13:10ч Луната влиза в знак Стрелец.
Период на висока емоционална активност и идеалистична нагласа. В хората се проявява потребност да поучават другите. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да ходите пеша дълго време. Може да се появи повишен апетит.

Доминиращ 20 лунен ден до 00:30ч на 15 март (от 23:17ч на 13 март)
След мрачния деветнадесети ден настъпва двадесетия лунен ден, който е период на трансформация, възход, прилив на енергия, излизане на ново ниво. В този ден човек получава възможността да оцени живота си от височината на птичия полет (символ на деня е орелът) и да разбере, че това, което се случва с него, не е случайно. Осъзнайте, че с всеки ден, чрез това, което правите, вие вплитате по още една нишка в тъканта на своята съдба.

Ако сте достатъчно смели, днес може да се решите да направите нещо, което постоянно сте отлагали за по-късно. И този избор ще ви помогне да получите истинска свобода. Противопоказно е да изпитвате съмнения. Точно обратното, трябва да сте колкото може по-уверени.

Днес не трябва да се ядосвате, не трябва да проявявате гордост, арогантност или да показвате презрение - това забавя вътрешното преображение. Контролирайте емоциите си, егото си.

Подходящо време за активни и решителни действия (съобразете се обаче с времето на празния курс на Луната). Днешният ден ни помага да намерим свободата си. Ето защо върнете дълговете си, прекратете неприятно общуване, излезте на ново ниво, отървете се от всичко старо и ненужно. Не забравяйте, че всички промени започват с духовно развитие, а двадесетият лунен ден е идеален за това.

Днес действията могат да се окажат съдбоносни. Енергията на деня е спокойна. Не се карайте с приятели и близки. Една кавга ще доведе до дълги спорове и оплаквания. 20 лунен ден е подходящ за любовни срещи. Проведете среща в тиха и спокойна обстановка, говорете си един на друг, но отложете разговори за работа, битови неуредици, финансови затруднения и т.н.

Подстрижка – стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, добре е в къщи сами да подрежете бретона си или по милиметър от някой кичур.

30 слънчев ден – Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Подходящо за важни мероприятия и за всичко, към което се отнасяте сериозно.

Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред
странични.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6342 0

Свързани новини

Водещи новини