Ден за активни и решителни действия

  • 07 март 2020 06:48

  • 3034
  • 0
Ден за активни и решителни действия
© Pixabay

Луната е в знак Лъв до 12:48ч на 8 март.

 

Когато Луната преминава през този знак, хората изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание. Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Прекрасно е да раздавате подаръци. Всеки копнее за похвала, признание и всеки комплимент направен сега, попада на точното място.

 

Самоувереността започва да нараства, както и енергийният потенциал. Хората сега са по-решителни и самоуверени. Проявяват склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Бъдете снизходителни към хорските недостатъци, дръжте се „царствено” и с достойнство.

Хороскоп за март - І част

Ако купите дрехи и обувки, то ще ги носите дълго. Подходящо е също за купуване на украшения, скъпоценности, златни бижута.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през този период.

Продължава 13 лунен ден до 15:32ч

Не трябва да сте пасивни в това време. Информацията внимателно трябва да се отсява. Благоприятно за изменения и корекции в плановете, делата и проектите си. Все още не започвайте нищо ново. Изчакайте започването на следващият лунен ден.

Хороскоп за март- ІІ част

Доминиращ 14 лунен ден от 15:32ч на 7 март до 16:49ч на 8 март

Символ на деня е тръбата. Време за призив към учение и усвояване на нови знания. Денят носи тайно знание, свързан е с източниците на информация. Полезно е да работите със свещени текстове, езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, ако целта чрез духовна практика е била насочена към това.

Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец. Избягвайте пасивния начин на живот. Денят е много удачен, благоприятства началото на всяко важно дело. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Ден на силните, решителни действия, които могат рязко да се повлияят върху събитията. Всички дела започнати сега, завършват обикновено благополучно, тъй като носят в себе си информация, която способства реализацията им. Всяка физическа работа е полезна. Това ще ви помогне да избегнете тъгата и меланхолията, които днес може да ви нападнат.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники, да опитате на места, където още не сте го правили и по начин, по който не сте го правили.

Седмичен хороскоп от 2 до 8 март

Подстрижката след 15:30ч може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, да почувствате умора.

23 слънчев ден – Ден на свободата, затова се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние и любов. Денят е подходящ за благородни начинания.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3034 0

Свързани новини

Водещи новини