Ден на любовта, милосърдието и състраданието

  • 05 март 2020 06:48

  • 5001
  • 0
Ден на любовта, милосърдието и състраданието
© Pixabay

Венера преминава в знак Телец, където ще остане до 4 април.

Тук планетата на любовта изразява най-добрите си качества на красота, радост, хармония. Най-силно облагодетелствани ще бъдат земните знаци Телец, Дева, Козирог  и водните Рак, Скорпион и Риби.

Луната е в знак Рак до 11:30ч на 6 март.

Влиянието на Луната ще бъде особено интензивно и дълбоко, силно засяга емоционалното състояние на човек, изостря целия спектър от разнообразни емоции: от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. Това е време за проявлението на тези чувства, които човек отдавна е потиснал в себе си. Често в този лунен период човек лесно се поддава на бързи емоционални реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Проявлението на Луната в този период се характеризира с загриженост и взаимна отдаденост. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Продължава 11 лунен ден до 13:14ч

Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Да не се предприемат рисковани дейности. Всичко трябва да се прави с голямо внимание.

Доминиращ 12 лунен ден от 13:14ч на 5 март до 14:19ч на 6 март

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Не е добре да се започва и предприема нищо, тъй като усилията ще бъдат по-скоро напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо. Избягвайте да се оплаквате от съдбата. Знайте, че всичко, което се случва сега е само за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба.

Може да останете в това състояние за дълго. Не е добре да се ядосвате и гневите. Противопоказни са отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Не трябва да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човек и трудно да се забрави. Проявете максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него! Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, означава, че неправилно сте използвали мъдростта. Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да търсите примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, но те трябва да идват от сърцето и да са искрени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела, да ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и близките си. Идеален ден за изява на нежни чувства, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дългоочаквана половинка, идеалната за вас любов. Идеален за сключване на брак. Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, но затова пък може да си направите лек масаж. Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

21 слънчев ден – Денят има силна енергия.

Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5001 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини