Седмичен хороскоп от 2 до 8 март

  • 02 март 2020 09:01

  • 10498
  • 0
Седмичен хороскоп от 2 до 8 март
© Pixabay

С новата седмица откриваме нова страница. Много събития ще получат решаващ импулс. Откриват се нови шансове, които могат да се приемат като дарове на съдбата.

Енергиите предизвикват повече емоционални реакции, когато се изисква рационален подход. Този период стимулира въображението, фантазията, съпричастността и саможертвата, но намалява практичността.

По-важни астро-аспекти:

Меркурий продължава да е ретрограден последна седмица.

На 02.03. – Първа четвърт на Луната

На 03.03. - Венера в квадратура със Сатурн

На 04.03. Меркурий преминава в знак Водолей и влиза в секстил с Венера

На 05.03. Венера преминава в знак Телец

На 08.03. Слънцето е в съвпад с Нептун

На 08.03. Венера е в съвпад с Уран

Луната ще се движи през знаците Близнаци, Рак, Лъв и Дева

Благоприятни дати за подстригване –  2, 4 (след 12:17ч), 5, 6, 7 (до 15:30ч) март

Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

04.03. 04:21 - 04.03. 06:26
06.03. 09:13 - 06.03. 11:29
08.03. 10:14 - 08.03. 12:48

Овен – Лидерът във вас ще блести в пълен блясък тази седмица. Ще покажете на хората чрез личен пример какво е да предприемете действия, за да реализирате мечтите си. Вълнуващите проекти ще бъдат възнаградени, тъй като енергичният Марс пътува през вашия 10-ти дом на кариерата и дългосрочното планиране. Ако смятате, че заслужавате по-добра позиция, поискайте я като заявите силно и ясно. С Венера във вашия знак вие сте много съблазнителни и ще изживеете безкрайни емоции.

Благоприятни дни – 2, 3, 6, 7
Бъдете внимателни –4, 5

Телец – Тази седмица сте настроени конструктивно и ще бъдете в емоционален подем. В работата може да се наложи да поемете допълнителни задължения и отговорности. Старайте се преценката ви за всичко да бъде точна и правилна, защото това, което днес ви изглежда идеално, утре може да ви изглежда не толкова привлекателно и перспективно. Венера ще внесе малко повече увереност и хармония в отношенията ви. Следователно протегнете ръка към партньора/ката си и го/я съблазнете отново и ако нямате такъв човек под ръка, работете усилено по въпроса.

Благоприятни дни – 4, 5, 8
Бъдете внимателни – 6, 7

Близнаци – За Близнаците успехът трябва да се роди отвътре, тоест идва с правилните мисли. Тази седмица мнозина ще трябва да направят важен избор в живота. Ако сте решили да направите нещо, тогава действате смело и решително, без колебания. Нека езикът ви да не е толкова бърз, колкото мозъкът ви. Първо мислете преди да казвате нещо. Венера в Овен ви носи възможност за нови начала, голямо желание за комуникация и общуване и най-важното ще ви даде възможност да се запознаете с нови хора, които биха могли да започнат да играят важна роля в живота ви.

Благоприятни дни – 6, 7
Бъдете внимателни –2, 3, 8

Рак –  Тази седмица ще бъде много успешна. Радвайте се на благоволението на звездите: ще имате шанс да завладеете нови висоти, да постигнете това, за което отдавна мечтаете. Марс ще ви придаде магнетична привлекателност, с която ще сте наясно. Ще имате голяма самоувереност и незабавно ще привличате погледите на хората, което означава, че ще имате много ухажори и покани за любовни срещи. Вашият партньор ще ви обожава и постоянно ще ви наблюдава внимателно. Не се изненадвайте, ако ви събуди някоя сутрин със закуска в леглото или със страстни целувки и прегръдки. Насладете се на тези моменти, защото утре не са гарантирани.

Благоприятни дни – 8
Бъдете внимателни – 4, 5

Лъв – През седмицата ще можете да реализирате някои амбициозни планове и да приложите това, което сте планирали отдавна, но ще трябва да се вслушате в интуицията. Марс ще ви помогне да повишите мотивацията си за по-здравословен начин на живот и да подобрите навиците си. Планетата Венера много добре активира вашата страст и желанието ви да живеете интензивно. Където и да отидете, ще има забавление, ще става купон, ще бъде горещо и там енергията ще е най-положителна. Няма да имате никакъв проблем да привличате вниманието. Благоприятно време за любовни отношения. Възползвайте се максимално от добрите условия.

Благоприятни дни – 2, 3
Бъдете внимателни – 6, 7

Дева – Планетите и звездите сега са в доста благоприятно положение. Понижението на енергията ви и повишената чувствителност ще ви правят податливи на стреса. Не проявявайте излишна настойчивост, понякога е нужно да се отстъпи, да се преразгледат целите и приоритетите и тогава да се продължи напред. Слънцето ще оцвети връзката ви в розово и ще ви накара да видите само добрите черти на любимия човек. Ако сте имали проблеми във връзката, сега те ще останат настрана. Венера ще ви помогне да постигнете желания компромис. Звездите ви съветват повече време да отделите за общуване с хората, за създаване на нови запознанства.

Благоприятни дни – 4, 5
Бъдете внимателни – 2, 3, 8

Везни – През тази седмица спокойно плувайте по течението. Всичко ще се нареди именно както трябва. Препоръчително е да не давате празни обещания на другите, да не се страхувате да проявявате инициатива в отношенията и на работа. Започва време, когато е възможно да постигнете значителни резултати в областта на финансите и работата. Нови конфликти могат да се появят заедно с успеха, но не трябва да им обръщате внимание. Благоприятен период за хармонизиране на партньорските взаимоотношения. Бъдете по-активни не само в работата, но и в любовта.

Благоприятни дни – 2, 3, 6, 7
Бъдете внимателни –4, 5

Скорпион – Слънцето ще пътува през вашия 5-ти дом на страстта, романтиката и флирта, като ще ви дари с огромна привлекателност. Ще бъдете в центъра на вниманието, дори когато не се опитвате да го правите. Нарастват шансовете на тези, които са сами да срещнат някой, но за целта трябва да сте активни, инициативни и да подпомагате съдбата. Нежелателно е да споделяте своите замисли и тайни със странични хора, дори близки. Можете да актуализирате гардероба, да купите нещо за дома си, да създадете комфорт.

Благоприятни дни – 4, 5, 8
Бъдете внимателни – 6, 7

Стрелец – През седмицата Съдбата ще е благосклонна към вас. Старайте се да не пропуснете и малките шансове, които ви се предлагат. Свободните представители на знака ще срещнат някой, който ще ги завладее с позитивност и чувство за хумор. Независимо от вашия любовен статус, ще получавате много внимание, където и да се появите. Не само ще флиртувате с думи, но и гласът ви ще бъде невероятно секси. Любовта ще изпълва всеки атом на тялото ви. Възможно е да възникнат финансови проблеми, ще трябва да помислите как да намалите разходите.

Благоприятни дни – 6, 7
Бъдете внимателни –2, 3, 8

Козирог – Вашите амбициозни планове и проекти ще започнат да се реализират, докато енергичният Марс преминава през знака ви (до края на месеца). Мнозина Козирози ще се проявяткато отлични организатори и администратори, както и ще покажат завидни лидерски качества. Оставете събитията да следват своя естествен ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се обърнат във ваша полза. Слънцето ще пътува през вашият весел 3-ти дом, свързвайки ви с прекрасни хора като вас самите. Докато някои ще обогатят кръга ви от приятели, един от всички тях ще спечели сърцето ви.

Благоприятни дни – 8
Бъдете внимателни – 4, 5

Водолей – Седмицата ще бъде благоприятна и ползотворна.  Внимателно обмисляйте всяка своя стъпка. Старайте се да бъдете позитивни и покажете повече активност и решителност от обикновено и тогава ще видите резултата. Имате всички шансове да реализирате новите си идеи. Използвайте своето обаяние и шармантност. Търсете социални контакти, бъдете активни и действени. Не отказвайте нови запознанства и срещи с тези, които са ви интересни - ще научите много нови, интересни неща и ще освежите емоциите си.

Благоприятни дни – 2, 3
Бъдете внимателни – 6, 7

Риби – Седмицата ще бъде продуктивна, но е добре да планирате нещата предварително. Възползвайте се максимално от добрите възможности. Звездите ви обещават благоприятен период от време, за да решите много от проблемите си, с които не сте могли да се справите преди.  Не се нагърбвайте с много работа и не се опитвайте да се справите всичко наведнъж. Ще имате положителни впечатления и емоции, ако се съсредоточите не само върху работата си, но и върху личния си живот, комуникация с другите.

Благоприятни дни – 4, 5
Бъдете внимателни – 2, 3, 8

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10498 0

Свързани новини

Водещи новини