Ден за прошка, смирение и любов

  • 01 март 2020 06:36

  • 3005
  • 0
Ден за прошка, смирение и любов
© pixabay

Луната се движи на празен ход от 17:53ч до 21:22ч. Нищо важно да не се предприема през това време. 

Луната е в знак Телец до 21:22ч.

Благоприятно е за ръчен труд, за уединение и самовглъбяване. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. Употребете силен самоконтрол и не се поддавайте на провокации. Чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Шопингът добре се отразява на психиката. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате. 

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Уязвими са областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза.

Продължава 7 лунен ден до 10:20ч

Доминиращ 8 лунен ден от 10:20ч на 1 март до 10:52ч на 2 март

Ден за трансформация и възраждане, наситен с космическа енергия. Сега се пренастройва не само целия организъм, но и вътрешното ни съзнание. В този период става преоценка на ценностите, появяват се нови идеи, намират се нови решения по наболели въпроси. Някои хора могат да почувстват нерешителност, раздвоение и неувереност. Неслучайно символ на деня е птицата Феникс.

Ден на вербалната магия

Ден на промените, в който могат да настъпят непредвидени събития. Могат да възникнат и нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. 

Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием творческата си страна, да изразим своята индивидуалност. На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. Настроението може да е променливо, защото денят е проектиран да се отървем от страховете, съмненията, негативните чувства. Метафорично „изгаряме” отвътре.

Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. 8 лунен ден се явява още ден на прошката. Ако сте се чувствали наранени и обидени, анализирайте ситуацията от гледна точка на днешния ден. Сега всичко може да ви изглежда по различен начин, даже глупаво и смешно. Проявете топлина и любов към своите близки. Спорове, кавги, разправии възникнали сега, могат да се окажат фатални. Старайте се да ги избягвате. 

В този период се препоръчва да си вземете душ или вана. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

17 слънчев ден – Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха и да прочисти аурата ви от негативна енергия.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3005 0

Свързани новини

Водещи новини