Звездите: Необходимо е да се използват по-леки форми на секс

  • 26 февруари 2020 06:25

  • 3702
  • 0
Звездите: Необходимо е да се използват по-леки форми на секс
© Getty (архив)

Слънце в съвпад с R-Меркурий - Днес ще ви бъде лесно да преговаряте. Вашите интелектуални способности са на висота. Околните могат да оценят вашите идеи. Този аспект ще ви помогне да изгладите различията, да демонстрирате способностите си.

R-Меркурий в секстил с Марс – Благоприятства активното общуване. Нараства предприемчивостта и способността да се решават сложни задачи изискващи смелост и решителност. Подем на силите, появява се желание да се командва и направлява дейността на другите.

Луната е в знак Овен до 09:31ч на 28 февруари

Влияе благотворно върху всичко, което е свързано с оцеляването. Позволява да се разкрият до голяма степен заложените качества в човека. Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният му потенциал. Увеличава физическата и умствена активност, възниква желанието да бъдем първи. Увеличава страстта, смелостта, агресивността. В това време ни се иска да се занимаваме с нещо оригинално, а не рутинно. Хората ще започнат да се ентусиазират и да стават по-енергични. Уязвими са е главата, мозъка, очите.

Продължава 3 лунен ден до 08:42ч

Доминиращ 4 лунен ден от 08:42ч на 26 февруари до 09:05ч на 27 февруари

Символ на деня е Дървото на познанието. Това е денят на човешкото грехопадение и първият от неблагоприятните дни - двойствен ден. Бъдете внимателни, тъй като навсякъде дебнат изкушения и предизвикателства.

Счита се, че този лунен ден е свързан с небето. Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата. В този ден следва да бъдете пасивни и да се оставите по течението. Ден за съзерцание и молитва. В него е нужно да се четат мантри, молитви. Особено е важна молитвата – призив към Бога Отец. Носете го в сърцето си и денем и нощем. Молете се и вашата молба ще бъде чута.

Благоприятно е за общуване, но да се избягват интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа. Те могат да завършат зле. Най-добре е да се прекара това време в уединение или в семеен кръг. Не бива да се вземат прибързани решения.

Всичко, което се предприема, трябва щателно да се обмисли. Избягвайте двойствените ситуации.

Препоръчва се въздържание и умереност във всичко. В този ден може да намерите без труд това, което сте считали за безвъзвратно загубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на меланхолия.

Всяка болест, която възникне сега е указание за кармични проблеми на човека. Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Отношения – Ако някой от близките ви потърси съвет от вас през това време, не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка в този момент. Търсете във всичко златната среда, намирайте компромиси.

Секс - Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Подстрижка - Не е добре да се подстригвате в 4-я лунен ден.

13 слънчев ден – Денят е подобен на енергиен дъжд. Днес лесно може да се освободите от чужда негативна енергия с подходящи техники, но и лесно може да станете жертва на психо-енергийни атаки (чужда завист и ненавист), затова се погрижете за собствената си защита чрез молитви и защитни техники. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и за освобождаване от негативна енергия.

 

 

 

 

 

 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3702 0

Свързани новини

Водещи новини