Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 24 февруари 2020 09:06

  • 8471
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

През тази седмица интуицията ще бъде по-силна от логиката.

Астро-аспекти

На 25.02. Слънце секстил с Марс – благоприятства личните инициативи, дава решителност
На 26.02. Слънце в съвпад с R-Меркурий
На 26.02. R-Меркурий в секстил с Марс – благоприятства активното общуване
На 28.02. Венера в квадратура с Плутон – създава напрегнат емоционален фон и трудности за отношенията, аспектът предизвиква ревност.

На 29.02. R-Меркурий в секстил с Уран - креативно мислене, иновативни идеи, комуникация с необикновени хора

Луната ще се движи през знаците Риби, Овен, Телец, Близнаци.

Благоприятни дати за подстригване – 24, 25, 27, 28, 29 февруари

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

25.02. 16:13 - 25.02. 20:48
28.02. 05:26 - 28.02. 09:31
01.03. 17:53 - 01.03. 21:22

Овен – Тази седмица е добра за бягане с препятствия, които не ви плашат. Трябва да се борите и да преодолеете изпитанията, но това не е нещо ново за вас. Ще бъдете в страхотна форма, късметът ще ви съпътства. Юпитер ще ви помага да получите това, което искате. На работа прекратете конфликта с човек, който се чувства обиден. Протегнете ръка за помирение. В личните ви отношения ще възникне напрежение, ако постоянно критикувате партньора си. Не е необходимо винаги последната дума да е вашата. През почивните дни се нуждаете от добра компания.
Благоприятни дни – 24
Бъдете внимателни – 26, 27

Телец – Страхотна седмица ви предстои. До сряда ще придобиете голяма увереност, ще се почувствате силни и няма да ви липсва смелост. Погрижете се за себе си и се опитайте да доведете до края всичко, което планирате. Периодът е благоприятен и за лични взаимоотношения, особено такива от интимен характер. Ще бъдете много чаровни и харизматични, което може да е от решаващо значение. Тези дни ще трябва да се програмирате за успех в любовта, защото ако погледнете света през призмата на негативността, рискувате събитията в личния ви живот също да придобият отрицателен цвят.
Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни –28, 29

Близнаци – В най-неочакваните моменти ще ви споходят още по-добри идеи, които можете да приложите на практика. Настройте се за промените - тази седмица ще има достатъчно, но какво да направите ще зависи само от вашата разумност и рационалност. Пазете се от импулсивни действия и необмислени решения. Не вземайте необмислени решения и не изгаряйте мостове зад себе си. По-добре е да избягвате ролята на съдия, за да поддържате добри отношения с всички. Тази седмица сте в настроение за флирт, така че ако сте в сериозна връзка или брак, внимавайте.
Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете внимателни – 24, 25

Рак – Седмицата е благоприятна за вас и колкото по-пълно използвате възможностите тези дни, толкова по-добре. В края на периода сведете активността до минимум.  Ако поемете твърде много задачи на раменете си, това може да доведе до преумора и гняв към околната среда. Погрижете се за здравето си и се опитайте да се отпуснете правилно. Отделете време да се погрижите малко повече за себе си. Фризьор, козметик, масаж - това не е прищявка, а необходимост. Срещнете се с тези, с които не сте се виждали от дълго време. Прекарайте уикенда в приятна компания.
Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29
Бъдете внимателни – 26, 27

Лъв – Тази седмица ще бъдете настроени за конструктивна работа. Ще можете да проявите най-добрите си делови качества, като упорит труд, старание и професионализъм. Външните обстоятелства около вас могат да се променят бързо. Най-добрата линия на поведение е да останете себе си.  Контролирайте настроението си. В спокойно състояние лесно можете да видите препятствията и как да ги премахнете, затова се опитайте да не губите самообладание. Звездите препоръчват през този период да прибягвате до духовни практики и медитация - това ще помогне за постигане на вашите цели.
Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете внимателни – 28, 29

Дева – През седмицата понякога ще чувствате, че губите почва под краката си, друг път ще бъдете изпълнени с радост. Като цяло сте в период на промени и затова са възможни различни емоции и настроения. Старайте се да поддържате известна стабилност в себе си, защото това е много важно за душеното ви здраве. Пуснете нещата, които не ви помагат в живота ви, освободете място за нови възможности и предизвикателства. Добре е да общувате с весели и активни хора - техният ентусиазъм и оптимизъм ще се предадат и на вас.
Благоприятни дни –28, 29
Бъдете внимателни –24, 25

Везни – През периода ще бъде трудно да се съсредоточите върху важното и необходимото. Затова не си поставяйте твърде амбициозни цели. В понеделник избягвайте нервните дискусии и останалата част от седмицата ще бъде успешна. Изглеждате изключително привлекателни и имате отличния дар да накарате всички около вас да се смеят. Все пак Марс в Козирог може да внесе неразбирателство във връзката (семейството). Скоро всичко ще се подобри от само себе си, така че за момента стойте настрана и не влизайте в сериозни дискусии.
Благоприятни дни – 24
Бъдете внимателни – 26, 27

Скорпион – През седмицата ще възникне напрежение с хора, които ще ви критикуват или просто ви завиждат - опитайте се да не се поддавате на клюки и да не попадате в провокации, да се съсредоточите изключително върху работата си през следващите седем дни. Можете да се справите с всякакви проблеми и да завършите делата си навреме. Ще усетите нова сила в себе си, за да продължите напред. Засега от големите покупки трябва да се въздържате. По-добре е да избягвате различни събития и шумни компании, както и да вземате някои важни и отговорни решения. Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете внимателни –28, 29

Стрелец – Началото на седмицата се препоръчва да прекарвате повече време в уединение. Може би това е единственият начин спокойно да се справите с работата си. Планетите ви изпращат силно послание, че най-добрият начин да задържите положителна финансовата ситуация е да държите парите си в портфейла си. Не влизайте в магазините, които ви примамват с всякакви ненужни стоки. Може да се почувствате изтощени и е възможно главоболие, така че внимавайте. Любовният живот навлиза в спокойни води. Чувствате възраждане на страстта във връзката си, която напоследък е малко застояла. Може би е време за следващата стъпка във вашите отношения.
Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете внимателни – 24, 25

Козирог – Седмица ще е успешна, при условие, че проявите повече изобретателност и находчивост от обикновено. Ще бъдете насърчени да поемете инициативата по всякакви въпроси. Помагайте на другите, но внимавайте да не действате в ущърб на себе си. Не очаквайте бързо развитие на събитията - вероятно ще се наложи да промените първоначалните си планове. Пазете се от необмислени действия – възможно е сами да съсипете всичко с прибързаността си. Ще се справите с всички проблеми, ако проявите повече активност и решителност.
Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29
Бъдете внимателни – 26, 27

Водолей – Благоприятна и успешна седмица! Звездите ще ви облагодетелстват във всичко. Нестандартните идеи и решения ще донесат максимален успех. Обстоятелствата обещават да се развиват изключително във ваша полза. Не се отпускайте и бъдете внимателни - ще има много изненади, които ще ви накарат да действате по различен начин, отколкото първоначално сте планирали. Завършете работата си възможно най-скоро. Добър период за влюбените. Възползвайте се от свободното си време, за да обогатите живота си с радостни удоволствия и разнообразни преживявания.
Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете внимателни – 28, 29

Риби – Седмицата е положителна, ще бъдете активни в работата си, но в края й може да получите енергиен спад. Труден период за тези, които страдат от промени в кръвното налягане и настроението. Включете режима за пестене на енергия и се наслаждавайте на добри книги, филми или концерти, други развлечения. Масажите и потапянето във ваната са много подходящи за релакс. Пазете се от прибързани заключения. Старайте се да обърнете повече внимание на близките си, на любимия човек или по-често да им доставяте приятни изненади. Може да се случат неразбираеми неща, но не драматизирайте. Слушайте себе си, не другите.
Благоприятни дни –28, 29
Бъдете внимателни –24, 25

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8471 0

Свързани новини

Водещи новини