Хороскоп за февруари за Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Стрелец – Февруари е един от най-благоприятните месеци в годината, тъй като ще бъде пълен със събития, срещи, комуникация, както и с положително и креативно настроение. Вие сте доста комуникативни през първото тримесечие и това ще се отрази положително върху вашите бизнес и професионални дейности и ангажименти. 

Усилията ви ще бъдат взети под внимание и вашата упорита работа няма да бъде напразна. Дори ако започнете месеца с някои непредвидени промени, ще бъдете готови да работите здраво и да се изправите пред житейските предизвикателства. Въпреки че може да преживеете моменти на някакво неспокойствие, ще имате много благоприятно време, за да постигнете мечтите си. Отворете добре очите си, защото около вас може да са точните хора, които да ви помогнат в момента.

Може да имате закъснения и малки неприятности. Ако не се изпълнят всичките ви планове, няма нужда да се отчайвате - скоро конфигурацията на звездите ще стане по-благоприятна!  Месецът изглежда благоприятен и от финансова гледна точка. Въздържайте се от безсмислени разходи, за да водите безпроблемен живот в бъдеще.

Хороскопът предвижда невероятна енергичност и жизненост през месеца. Постоянно обаче сте в движение и превишаването на енергията може да отслаби имунната система. Всички леки неразположения не трябва да се пренебрегват. За здравето трябва да се грижите по всякакъв възможен начин. Ще трябва да водите здравословен начин на живот.

На 3 февруари Меркурий ще влезе в знака на Риби, където е в изгнание, което ще ви попречи да изпълнявате работните си задачи навреме. Ще ви бъде трудно да се организирате и да установите добро сътрудничество с другите. На 17 февруари планетата ще премине в ретроградно движение и ще забави изпълнението на някои от проектите и работните задачи.

Приятелствата ще играят особено важна роля и ще бъдат ключът към отваряне на сърцето ви. Свободните и необвързаните от вас трябва да хармонизирате любовния си живот и сега, когато вече Венера ще е в тригон към вашето Слънце след 7-ми, е време да получите онази петзвездна любов, която сте чакали. Има шанс да срещнете подходящ човек сред най-близкия си кръг: колеги или приятели.

Ако вече имате човек до себе си, когото да обичате, старайте се да бъдете по-общителни и уважавайте нуждите на партньора. В този месец любовта може да ви накара да изживеете незабравими моменти в отношенията си. Благодарение на секстила на Меркурий с Уран през първата десетдневка на февруари ще имате идеи какви промени и новости да внесете във вашата емоционална връзка, за да подобрите качеството й. Партньорът ви ще се радва да приеме вашите предложения. Трябва да обърнете повече внимание на общуването помежду си, тъй като може да има преходни недоразумения относно ежедневните неща. Ретроградният Меркурий през втората половина на месеца може да ви донесе трудности при реализирането на общите планове за дома и семейството.

Хороскоп за февруари за Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Козирог – Това е особено хубав и важен месец за родените под знака на Козирог. Очакват ви много промени и те ще бъдат към по-добро. Някои от вас ще искат да променят условията си на живот, например, да разширят жизненото си пространство. В живота ви започва период на духовно израстване и преоценка на вътрешните ценности. Време е да се обърнете навътре към богатия си вътрешен свят!

Ще имате ползотворни идеи за творчески проекти, особено ако се занимавате с програмиране и разработка на приложения. Венера прави секстил в началото на месеца с Плутон и Сатурн, които са във вашия знак, което ще ви помогне да постигнете напредък в договарянето на големи и дългосрочни сделки. Ще се появяват задачи, които изискват незабавни действия, но вие ще се справите успешно с непредвидените ситуации. Запазете спокойствие, защото е по-добре да се ръководите не от емоциите, а изключително от здравия разум. На 3 февруари Меркурий ще влезе в знака на Риби, където е в изгнание и ще има трудности с организацията на вашите ангажименти, най-вече за това, което изисква справяне с дребни детайли, защото няма да имате достатъчно търпение за това. Ако търсите работа, трябва да проучите подробно перспективите преди да започнете. Особено след 17 февруари, когато ще започне ретроградно движение.

Опитайте се разумно да се разпореждате с паричните ресурси, не се ограничавайте във всичко, но не се стремете да задоволявате буквално всичките си капризи и желания. Не бива да се забърквате в рисковани приключения или да извършвате непланирани разходи, които не са особено наложителни.  Внимавайте, когато пътувате, могат да възникнат проблеми с личния автомобил или транспорта, по време на пътуването.

Ще имате чувствително здраве, поради което е важно да се грижите повече за себе си и да предприемете превантивни мерки. Дихателните ви органи ще бъдат чувствителни, така че ще сте предразположени към настинки и бронхити. Може да имате храносмилателни нарушения, както и повишена умора.

Внимавайте да не се карате с партньора си, като избягвате недоразумения, които биха могли да влошат отношенията. Венера ви прави романтични и е важно да поддържате хармония в любовния си живот. Опитайте се да общувате със съпруга/та си колкото е възможно повече и прекарвайте време заедно.

Водолей – През февруари предстоят нови и обещаващи възможности. На 3 февруари Меркурий ще влезе в знака на Риби, където е в изгнание и ще ви донесе променящи се обстоятелства във финансовата област, така че препоръката е да не правите нови инвестиции този месец, а да се съсредоточите върху поддържането на финансите си стабилни. Вашата естествена интуиция ще се увеличи и ще можете да бъдете на правилното място в точното време. След 17-ти обаче трябва да избягвате грешки поради разсейване или прекомерна самоувереност, тъй като планетата започва ретроградно движение и ще създаде трудности във финансовата област. Избягвайте да вземате заеми.

Трябва да планирате равномерно своите дейности и почивки. Избягвайте да се изтощавате физически.  Въпреки че може да има спад в настроението, оптимизмът ще царува през целия месец. Не обещавайте нищо, особено ако не сте сигурни, че можете да удържите на тази дума. И не се обезкуражавайте от временните финансови затруднения, те скоро ще преминат. Този месец трябва да се съсредоточите върху себе си и това, което искате, и да игнорирате някои злонамерени коментари, които само се стремят да ви дестабилизират. Слънцето е във вашия знак до 19 февруари и ще ви прави очарователни и лесно ще се откроявате от останалите. Няма да има много промени и значими събития в професионалния живот.

Водолеят ще стане по-решителен, настойчив и дори авторитарен. Когато общувате с другите, бъдете тактични и спокойни, в противен случай ще провокирате конфликти. Вашето здраве е доста добро и имате енергия и вдъхновение, необходими за постигане на целите си със спокоен ум. Може имате повишено чувство за апетит и следователно да наддадете на тегло, така че внимавайте.

Спокоен период се очертава през първата половина на месеца. Ще се разбирате добре с любимия човек и ще бъдете готови да осигурите подкрепа и внимание. Ще показвате емоциите си свободно и често, което ще зарадва партньора ви.

От 6 до 17 февруари Венера носи мир и хармония с възможности за пари, любов и запознанства за родените през първата десетдневка и от 15 до 25 февруари за родените през втората десетдневка. Повишеният чар и популярност правят това отлично време за общуване, забавление и срещи. Благодарение на благотворното въздействие на планетата, дори мнозина от свободните Водолеи най-накрая ще успеят да намерят любовта. Ще се натъкнете на хора, които ще ви харесат на пръв поглед, но когато ги опознаете и обмените няколко думи, интересът ви към тях ще намалее, защото ще откриете, че сте различни и нямате еднакви интереси.

Някои ще се опитат да възстановят връзка от миналото, защото бившата любов все още е в съзнанието им. Не се опитвайте да влизате в една и съща вода два пъти - вече сте били там и знаете по-добре от другите как това може да се окаже. Опитите за възстановяване на миналото са контрапродуктивни.

Ето какво очаква Зодия Овен, Телец, Близнаци и Рак през февруари

Риби –Февруари винаги е месец, когато линиите между миналото, настоящето и бъдещето се пресичат, защото това е месецът, в който старата ви слънчева година приключва и започва нова.

През февруари може да очаквате успех или ново развитие в областта на работата, бизнеса. Може да получите оферта за разширяване на дейността си. Вашият дом на кариерата, целите и социално-професионалната репутация все още се активира от присъствието на Марс до 16 февруари. Имате достатъчно време, за да проявите повече инициативност и дори да направите интелигентни инвестиции за по-нататъшно развитие на вашата кариера.

За много от вас месеца носи ново предложение или допълнителна работа, но всичко това само до 17 февруари, тъй като след това Меркурий става ретрограден и нещата може да се объркат. Използвайте ретроградния период, за да финализирате всяка незавършена задача. Проверявайте по два пъти всичко, което правите. Не започвайте нови действия. С търпение и дипломация ще сложите край на неприятна за вас ситуация.

Настроението ви ще бъде предимно позитивно, ще започнете да чувствате удовлетворение от себе си. Сега е много важно да избягвате рутината и да не си позволявате да скучаете. Нивото на творческа енергия стимулира нуждата ви да се изразявате по-свободно и пълноценно. В резултат на това вашето самочувствие е ясно изразено и привличате положително внимание, по-голямо признание за вашите способности и усилия. Този период е благоприятен за реализиране на вашите желания.

Жизнеността ви се подобрява, но може да се наложи да увеличите активността си, за да освободите част от нервната енергия, която може да ви държи на ръба. Финансовото положение остава стабилно, в някои случаи се подобрява, но трябва да харчите разумно ресурсите си.

Този месец звездите са в настроение да ви благословят и ще донесат семейно благополучие.  Меркурий - управител на отношенията и брака на Риби - е в ретроградно движение след 17 февруари точно във вашия знак. Поради това много аспекти от вашия любовен и емоционален живот ще бъдат преоценявани. Време е да се освободите от привързаности, които ограбват духа ви. Хороскопа ви съветва да не бързате да вземате окончателни решения или някои, които биха могли да променят хода на живота ви, докато не приключи този период.

 

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Как успокоявате нервите си?

Как успокоявате нервите си?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.