Ето какво очаква Зодия Овен, Телец, Близнаци и Рак през февруари

  • 01 февруари 2020 10:30

  • 36282
  • 0
Ето какво очаква Зодия Овен, Телец, Близнаци и Рак през февруари
© Pixabay

Овен – Февруари обещава да бъде прекрасен месец за ориентираните към кариерата хора. Планетарните аспекти ви помагат да постигнете целите си. Ще има великолепен растеж и постижения. Планетарният импулс е много силен, което ще ви помогне да успеете. Бъдете готови да се изправите пред месец развиващ се с бързи темпове и пълен с активност! Планетарните позиции са концентрирани в горната половина на диаграмата. Следователно професионалните въпроси, заедно с външните цели, ще ви държат доста заети. Време е да направите бъдещи планове след анализ на минали дейности. Няма нужда да правите компромиси или да се приспособявате към хора и ситуации. Ако мислите да започнете нови начинания, времето е благоприятно.

През първата половина на месеца Марс пътува през 9-ти дом на вашия хороскоп и този период е благоприятен за установяване на контакти с чуждестранни партньори, командировки в чужбина и намиране на работа в чуждестранни компании. Но не бива да се доверявате на нови партньори - предупреждава Меркурий ( бизнес, комуникация ) от 12-ти дом ( усамотение, тайни неприятели). След като стане ретрограден Меркурий (от 17 февруари до 10 март) старите връзки могат да бъдат подновени. Също така периодът на ретроживот е подходящ за коригиране на грешки, допуснати преди. Трябва да откажете да сключвате сделки, да подписвате важни документи и да преговаряте - има голям риск отново от грешки.

През февруари ще имате възможност за укрепване на финансовите позиции. Венера влиза в 1-ви дом от 7 февруари и ще ви помага да проявите лидерските си качества и да постигнете целите си. Добър месец като цяло на здравето. Хроничните заболявания ще бъдат под контрол. След 8-ми романтичните чувства към вашия партньор/ка ще станат интензивни. Може да има конфликти и разногласия между членовете на семейството през целия месец. Това ще окаже неблагоприятен ефект върху децата и трябва да се отнасяте с тях внимателно. В началото на месеца, благодарение на аспекта на Венера и Сатурн, ще бъде възможно да се справите с някаква объркваща ситуация на отношенията. Като цяло месецът е благоприятен както за нови запознанства, така и за укрепване на настоящите отношения.

Овенът ще изглежда просто прекрасно и ще стане още по-привлекателен в очите на противоположния пол. Свободните представители на знака ще имат много добри перспективи за започване на любовни партньорства. Но те са повече за забавление, отколкото за истинска
любов.

Телец –Хороскопът за Февруари прогнозира много щастлив период за хората от знак Телец. Планетарните аспекти са доста обнадеждаващи за постигане на вашите цели и духовни амбиции в живота. Ще имате решителността да преодолеете много предизвикателства и да се впуснете в нови области. Венера ще ви помогне да постигнете целите си след първата седмица от месеца. Планетарната сила е разположена в източната половина на вашата диаграма. Това ви дава свободата да правите нещата според вашето мислене. Месецът е благоприятен за паричния поток. Но вашият управител на финансите  - Меркурий, е ретрограден от 17 февруари до 10 март, поради което ще се сблъскате с много предизвикателства във финансовия сектор. Спекулативните инвестиции трябва да се избягват. Всички подозрителни сделки не трябва да се предприемат.

До 7 февруари Венера се движи през 11-ия дом на вашия хороскоп - сектора на приятелството. Така през първата седмица на месеца ще искате да прекарвате повече време с приятели.  След 7-ми, когато Венера се премести в 12-ти дом, сектора на ограниченията и уединението, вече няма да ви е до романтика. Ще станете по-отдръпнати, ще избягвате честата комуникация, като повече ще
предпочитате уютните вечери у дома. То и не си струва, тъй като има голяма вероятност новите приятели да ви разочароват много скоро. Марс ще диктува любовния ви живот. Венера може да ви изкуши и да се заблудите. Чувствеността ще доминира в отношенията с вашия партньор този месец. Не се изключват конфликти и доверието трябва да надделее в брачния ви живот. По-възрастните членове на семейството ще бъдат източник на конфликти.

Децата ще станат жертва на тази дисхармония. Трябва да сте по- дипломатични.  Семейните разходи ще бъдат надвишени и това изисква цялата ви интелигентност да намерите решение и да останете платежоспособни. Свободните представители на знака все пак ще получат възможности за формиране на любовни отношения. Партньори по-лесно ще бъдат намерени, докато преследвате социални каузи. Ще се развихрите в романтичните си начинания. Ако сте необвързани е възможно между вас и дългогодишен приятел да избухнат чувства. И връзката може да бъде доста щастлива.

Близнаци – Слънцето до 20 февруари ще ви носи вътрешно спокойствие и баланс, който добавя хармония в живота ви. Ще бъдете по-ефективни и продуктивни, така че това е подходящ момент да популяризирате себе си и целите си. А тъй като през по-голямата част от месеца светилото ще пътува през 9-ти дом на вашия хороскоп, ще благоприятства пътуването на дълги разстояния. Трябва да се концентрирате върху най-важното, а не да опитвате твърде много неща наведнъж.  Ще имате обичайните средства и доходи. Не се отдавайте на спекулативни инвестиции или нови начинания без достатъчно да сте проучили ситуацията.

На 5 и 29 февруари между Меркурий и Уран се формира аспект, който може да стане причина за получаване на важна информация.  Когато тези две планети действат заедно, вероятно е събитията да доведат до преразглеждане на плановете. Но бъдете спокойни - всичко, което се случва е към по-добро. На 17 февруари вашият управител Меркурий навлиза в ретроградна фаза и създава пречки за бизнес и деловата комуникация. Трудно ще се намира общ език с колегите и бизнес партньорите. Ситуацията в службата може да бъде източник на дисхармония. Приятелите също неволно могат да добавят масло в огъня. Трябва да избягвате конфликтите и да постигате компромиси на всяка цена. Доста по-здравословно е. Някои споразуменията могат да бъдат нарушени. Отървете се от всичко излишно и ненужно в живота.

Хороскопът ви показва нормален паричен поток през месеца. Няма да има проблеми с парите, но при условие, че проявите благоразумие. Засега не може да разчитате на големи печалби.  Перспективите за здравето стават нестабилни след 18-и февруари. Отношенията с партньора ви ще бъдат непредсказуеми и бурни през месеца. Домашната хармония има пряко отношение към вашето самочувствие. Всичко в крайна сметка ще зависи от настроението, в което се намирате. Но като цяло атмосферата във връзката обещава да бъде хармонична. Възможно е любимия човек да ви изненада с прекрасен подарък. Свободните представители на знака ще имат много любовни перспективи през месеца. Любовта може да срещнете чрез приятели или в професионална среда. Венера до 7 февруари се движи през вашия 10 дом (службата) и някои ще започнат флирт или връзка с шефа си или друго лице с високо служебно положение.

Бъдете милосърдни и живейте в мир и съгласие с всички

Рак – Хороскопът обещава месец на растеж и постижения и следователно ще е пълен с жизнерадост и позитивност. Настъпва добър период за професионалната област. Работната среда е хармонична. Ще получите нужното съдействие за постигане на целите си в кариерата. Тези, които сключват договор, ще бъде при благоприятни условия. Февруари е положителен месец за финансите. Мнозина ги очакват неочаквани приходи. В търсене на лесни пари ще бъдете предразположени към приключения и всякакви рискове, но това може да доведе до тъжни последици. Така че рискът е неприемлив. Важно е сега да се съсредоточите върху това, което най-много ви харесва, което е по-удобно за вас.

В живота ви ще има известни трансформации, които могат да нарушат обичайната ви рутина. Това обаче ще ви помогне да напреднете с по-бързи темпове. Ще вземете необходимите решения,които ще ви помогнат да възвърнете емоционалната стабилност и това ще има благоприятно въздействие върху всички области на живота ви. Този период е подходящият момент за започване на нови начинания. Социалните контакти са източник на нови възможности, когато става дума за нови проекти. Февруари е месецът, в който ще осъществите нови бизнес контакти и сътрудничество и само от вас зависи как ще завърши това сътрудничество. Ако сте безработни, има добри възможности да намерите подходяща работа.

Няма да имате сериозни здравословни проблеми. Леките заболявания могат да бъдат излекувани лесно и бързо. Чувствителни сте към проблемите и трябва да намерите положителен начин да освободите стреса и неудовлетвореността. Психичното здраве може да се поддържа чрез техники за релаксация и медитация. Благоприятен месец за сантименталните въпроси. Ще почувствате, че във вас се пробуждат нови чувства и можете да изживеете много възнаграждаващи моменти в любовта. Отношенията ви с партньора ви най-накрая са на задоволително ниво и по-добре е да се насладите на приятните моменти с любимия човек и да използвате това време за планиране на съвместно пътуване или да предприемете кратко пътуване извън града, за да прекарате колкото се може повече време заедно. Това трябва да стане първата половина на месеца. Пред свободните представители на знака се отварят много възможности, но за целта трябва по-често да излизате, много е вероятно да имате съдбовна среща. Венера във вашия 10 дом може да привлече човек по-възрастен от вас или с по- високо положение.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
36282 0

Свързани новини

Водещи новини