Важен ден, който носи енергиите на промените

  • 24 януари 2020 06:38

  • 6571
  • 0
  Важен ден, който носи енергиите на промените
© Pixabay

Луната се движи на празен ход от 04:10 ч. до 15:22 ч.

Отложете всички важни мероприятия и не насилвайте събитията, защото всичко ще бъде напразно. Не предприемайте нищо ново, важно, не купувайте скъпи и ценни вещи, не подписвайте договори.

Луната е в знак Козирог до 15:22ч на 24 януари - Мнозина ще бъдат завладени от страх, ще се засили чувството за самотност. Не трябва да се поемат бъдещи отговорности. Уязвими части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете.

Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказани. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб. Не се препоръчва да ходите на зъболекар и да оправяте зъби, освен спешните и неотложни случаи.

В 15:22ч Луната преминава в знак Водолей. Хората сега са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения. Уязвими са долните крайници и особено глезените на краката.

Продължава 29 лунен ден до 07:38ч на 24 януари (от 06:48ч на 23 януари)

Следва 30 лунен ден от 07:38ч до 23:43ч. същия ден. Не всеки лунен месец има 30-ти лунен ден. Ден за равносметка, за осмисляне и преразглеждане на извършеното до сега, преход в нов етап. Прекрасно време изпълнено с приятни сюрпризи и радост. Приемете го такъв, какъвто е и му се наслаждавайте. Спомнете си всичко хубаво, което е имало през лунния месец. За лошото изобщо не мислете. Огледайте се наоколо и потърсете нови поводи за радост и ликувайте. Старайте се да виждате само прекрасното и се наслаждавайте на всеки миг от живота. Не се препоръчва да се започват нови проекти, но можете да завършвате старите. Нежелателно е да влизате в последния ден на лунния цикъл в дългове.

Напрегнатата връзка на Луната с Уран прави променливо настроението, повишава емоционалността, неразумните постъпки могат да бъдат последвани от неприятни последици. Избягвайте да се намирате следобед и вечерта на обществени места. Възможни са проблеми с техниката, автомобилите.

Новолуние в 23:43ч. и започва 1 лунен ден, който продължава до 08:25ч на 25 януари - носи енергиите на промените, новаторски дух.

В безлунните дни трябва да сме по-тихи от водата и по ниски от тревата. Смята се, че броди нечиста сила по това време. Човешката енергия е отслабена, виталността е близо до нулата.

Добре е да се спази диета, да се направи вътрешно и външно очистване, да се посети през деня църковен храм. Добре е да има запалена свещ до вас върху, която да се съсредоточите и да се концентрирате само върху хубави работи. По време на новолуние активно се извеждат от организма вредните и ненужни вещества. Тялото има нужда от много течности, за да се избави от тях. Много подходящо е да се започне лунната диета - в продължение на 24 часа от започване на новолунието, нищо не трябва да се яде, само течности се консумират. Може чай и кафе, но без захар.

По-добре да се откажете от интимни преживявания. Организмът сега се намира в самокорекция и всякаква външна намеса ще попречи на правилната настройка на вашия биокомпютър.
10 слънчев ден – Още от сутринта се настройте на позитивна вълна, което ще внесе мир и спокойствие в душата ви и ще ви направи смели и решителни. Не се отнасяйте твърде сериозно към живота в днешния ден. Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6571 0

Свързани новини

Водещи новини