Седмичен хороскоп от 13 до 19 януари

Бавно навлизане в познатия ритъм на живота. Няма да липсват емоции през седмицата. Все пак човек ще трябва да се заеме с работата си задълбочено. Рано е да се говори за радикални промени и още повече да се насилват събитията по собствена свободна воля. Въпреки това, не се отпускайте твърде много. Периодът е обозначен с изостряне на тайни желания, илюзии и фатални злополуки. Предстоят интересни дни.

Астро-аспекти

Слънце в съвпад с Плутон на 13 януари

Слънце в съвпад със Сатурн на 13 януари

Ингресия на Венера в Риби на 13 януари

Седмичен хороскоп: Вижте за какво да внимавате

Венера в секстил с Уран на 15 януари - обстоятелствата допринасят за по-активен социален живот. Може да има приятни изненади, интересни съвпадения, неочаквани шансове. Романтични запознанства, нови любови и приятелства.

Ингресия на Меркурий във Водолей на 16 януари

Луната се движи през знаците Лъв, Дева, Везни и Скорпион.

Благоприятни дати за подстригване – 14, 15, 17 януари

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

Хороскоп за януари за зодиите стрелец, козирог, водолей и риби

13.01. 15:43 - 13.01. 16:08

15.01. 14:13 - 15.01. 17:44

17.01. 15:00 - 17.01. 20:22

19.01. 23:23 - 20.01. 00:42

Овен – Сред колегите ви ще се намерят съмишленици, които ще ви помогнат да защитите някаква идея. От друга страна се пазете от завистници, които могат да се опитат да провокират конфликт с вас или да създадат различни препятствия и проблеми. Нужно е да проявите максимална предпазливост и търпение. Възможно е да възникнат неочаквани разходи, така че е важно да обърнете по-голямо внимание на финансовите въпроси. През втората половина на седмицата ще настъпи значителна промяна в ситуацията към по-добро. Сега най-важното е запазите баланс и спокойствие, затова е по-добре да играете безопасно и да не рискувате напразно.

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни – 16, 17

Хороскоп за януари за зодиите стрелец, козирог, водолей и риби

Телец – Тези дни вашият социален живот ще бъде във възход. На физическо ниво обаче ще почувствате известна умора. Възможно е някои хора от този знак да страдат от мигрена и главоболие, като най-вероятната причина е поради стрес. Пазете се от някои клюки, които ще се появят при вашата работа, не изпадайте в онази мръсна игра да говорите зле зад гърба на хората. Добре е да си вземе почивка и да потърсите дейности, които ще ви отвлекат вниманието от обичайните тревоги. Ще трябва да бъде внимателни с думите, за да не се пораждат конфликти с партньора ви. Венера носи мир и хармония с възможности за любов и материални придобивки. Това време е отлично за общуване, забавление и запознанства.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 18, 19

Близнаци –Време е да положите всички усилия, за да постигнете цели и се опитайте да не изпуснете късмета си. Може да се наложи да преодолеете склонността си към мързел и егоизъм. По-внимателно обмисляйте своите решения и действия, деловите въпроси и финансовите разходи. При някои ще настъпи неочакван обрат на съдбата. Що се отнася до личния ви живот, прогнозата е благоприятна. Венера увеличава потребността ви от любов и обич, но ще трябва да поработите по-усилено, за да я получите. Секстилът на планетата с Уран носи възможности за забавление и вълнения във вашия социален и любовен живот. Това е отличен момент за намиране на нови приятели и любими.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Ето какво очаква зодия Овен, Телец, Близнаци и Рак през януари

Рак – Трябва да се отървете от мързела и апатията, защото тази седмица е изключително благоприятна за работа. Енергията на планетите ще бъде много креативна и силна. В любовта и във финансовата сфера трябва да се избягват приключенията. Това е неблагоприятен период за започване на нова връзка, но успешен за укрепване на съществуващите, за комуникация със семейството и приятелите. Избягвайте уединението, но трябва да се предпазвате максимално от влиянието на чуждата негативна енергия, отказвайки да общувате с неприятни хора. Втората половина на седмицата нещата стават по-добре. Уикенда трябва да бъде посветен на релаксация.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17

Седмичен хороскоп за всички зодии

Лъв –Възможна намеса на трети страни във връзката ви с мнения или действия може да доведе до конфликти в ежедневието ви. Трябва да се опитате да поставите нещата в ред и да не допускате външна намеса в отношенията. Влиянието на Марс ще засили социалния ви живот и ще ви направи по-директни и упорити. Способността ви да гледате на нещата от различна гледна точка може да доведе до оригинални идеи и творчески пориви. Повишеният сексапил, харизма и магнетизъм правят това отлично време за вашия любовен и социален живот, както и за запознанства. Хората, с които не сте общували дълго време, ще ви напомнят за своето съществуване.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 18, 19

Дева – Тази седмица в работата си ще забележите известна стагнация. Работата, която вършите е малко монотонна и не виждате много възможности за развитие на вашите способности. Възможни са проучвания и възможности за пътуване свързани с работата ви. Бъдете по-малко критични към партньора си. Нивата на стрес се покачват, както и тенденцията към заседнал начин на живот. Тази седмица ще трябва да направите нещо по въпроса, да практикувате някаква физическа активност, която ви кара да упражнявате мускулите си и също така ви помага да изхвърлите напрежението. Ще забележите, че ще се почувствате по-енергични, по-спокойни и с по- ясни идеи.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 14, 15

Седмичен хороскоп за всички зодии

Везни – Мнозина ще имат моменти на меланхолия, страстта може да липсва в живота им. В междуличностните отношения нещата ще се развиват добре, ако знаете как да бъдете благоразумни. Може да почувствате ниска енергия, особено към края на седмицата, опитайте се да предотвратите тази ситуация и поглъщайте витамини, хранителни добавки и яжте здравословно. Избягвайте прекомерната критика, опитайте се да се поставите на мястото на другите. Темпераментът ви понякога е експлозивен, избягвайте остри реакции в тези дни. Препоръчва се да упражните максимален такт в отношенията си с обкръжението си.

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни – 16, 17

Скорпион – Възможно най-малко общувайте с тези, на които нямате доверие. Ще трябва да се адаптирате към заобикалящата действителност. Не е добра идея да стартирате нови проекти тази седмица и още повече да променяте работата си. Настроението ви може да бъде променливо. Всяка досадна небрежност може да доведе до сериозни финансови загуби или смут в любовта.Препоръчва се да се съсредоточите изцяло върху домакинските дела, любовта и приятелството. По-добре е обвързаните представители на този знак да прекарват повече време с любимия си човек.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 18, 19

Стрелец – Първите дни от седмицата за представителите на тази зодия ще бъдат трудни, но след това ситуацията ще се подобри. Апатията ще бъде заменена от повишено чувство за дълг, така че трябва да се запасите с енергия за работа и домакински задължения. Вярвайте на интуицията си, но всички решения трябва да се вземат обмислено и разумно. Ще успеете да постигнете успех, ако повярвате в своите сили и способности. Необходимо е само да внимавате да не пропуснете най-добрите оферти и добри възможности. Обръщайте повече внимание на партньора си, изглаждайки остри ъгли и не предявявайте прекомерни изисквания. Към края на седмицата можете да срещнете някой, който ще внесе важни промени в живота ви.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Седмичен хороскоп за всички зодии

Козирог – Тази седмица ще има тенденция да оставяте нещата незавършени на работа. Ще бъдете малко по-мързеливи да изпълнявате задълженията си поради липсата на мотивация, работа, която не ви харесва или по друга причина. Обичайната рутина ви очаква. Необходимо е да бъдете по-внимателни към собственото си здраве, да проявявате физическа активност и да се откажете от лошите навици. Ако не пестите усилия и средства, изгоните страха и несигурността от ума си, то ще можете да обърнете ситуацията в добро. Може да получите несправедлива критика или обвинение и да трябва да се защитавате. Не позволявайте да ви влияят негативно и да изгубите оптимизма си.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17

Водолей – Бъдете много внимателни в отношенията, които имате с един от колегите си, избягвайте да се обсъждате с този човек, тъй като биха могли да се създадат битки и това единствено би могло да ви навреди на личния ви живот. Старайте се да се въздържате от вземане на импулсивни решения, подхранване на конфликти и влизане в спорове. Бъдете по-внимателни в общуването, избягвайте контакт с егоистични личности. Препоръчва се да поканите приятели на гости или като опция промяна на обстановката. Обърнете повече внимание на външния си вид и мислете за собственото си здраве. Тази седмица някои от вас могат да имат болки в гърба.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 18, 19

Риби –Тази седмица е благоприятна, за да се обобщят междинните резултати от работата и да се обмислят новите цели за бъдещето. Периода носи постижение и признание за по-ранни усилия. Ще се съсредоточите върху постигането на дългосрочните си цели. В началото на периода може да изпитате промени в настроението. По-близо до уикенда ситуацията се стабилизира. Меркурий ви носи креативно мислене и ясно себеизразяване. От Слънцето получавате ентусиазъм и енергия. Венера във вашия знак е добро време за романтика и социалният ви живот. През уикенда ще е повишена емоционалната ви чувствителност. Хармонични отношения с приятели и семейство.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 14, 15

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Бихте ли отседнали в космически хотел?

Бихте ли отседнали в космически хотел?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.