Днес се отпуснете и се оставете на потока на живота

  • 07 януари 2020 06:51

  • 5045
  • 0
Днес се отпуснете и се оставете на потока на живота
© pixabay

Луната е в знак Близнаци от 04:12ч до 10:44ч на 9 януари. Тези дни са благоприятни за интелектуалците, журналистите. Най-доброто време за комуникация, за изразяване на мнение.

Провеждат се много повече дискусии, пътуване, телефонни разговори. В такива дни трудно се стои на едно място.

Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни, по разговорливи, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Добре е през този период да проведете “разузнаване на чужда територия”. Новата или неправилно разбраната информация ще ви доведе до неправилни изводи.

Ден загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете - да не се претоварват с работа. За предпочитане е да се избягват непроветрени помещения и да не се пуши. Благоприятно е за водни процедури и за биоенергийно лечение.

Продължава 13 лунен ден до 14:26ч на 7 януари (от 13:53ч на 6 януари)

От езотерична гледна точка в това време се освежава нашия енергиен запас, подновяваме жизнените си сили. Възможно е да научите нещо неизвестно ви досега. Неблагоприятно време за всякакви начинания. Не оставяйте недовършено започнатото.

Денят, в който молитвите биват чути

Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят. Могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели.

Доминиращ 14 лунен ден от14:26ч на 7 януари до 15:06ч на 8 януари

Това е най-мощният ден на месеца. Често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

На този ден се препоръчва да се определят приоритетите и да се насочат всички сили към най- важните и необходими неща - както нови, така и вече започнали. Голяма част от това, което се случва около вас, може да повлияе на вашите дейности. Дори случайно изпуснати фрази на вашия събеседник и дори абсолютно непознат човек може да изиграе роля в живота ви. Добре е да не се пренебрегват знаците на съдбата. Освен това, в този лунен ден е благоприятно да работите с източници на информация.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонтни работи. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

23 слънчев ден – Ден на свободата, затова се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние и любов. Денят е подходящ за благородни начинания.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5045 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини