Ето какво очаква зодиите Лъв, Дева, Везни и Скорпион през януари

  • 03 януари 2020 11:53

  • 34388
  • 0
Ето какво очаква зодиите Лъв, Дева, Везни и Скорпион през януари
© Pixabay

Лъв – Януари е подходящо време за интроспекция и бъдещо планиране. Животът ще се движи с по-бързи темпове след 20-то число на месеца. Препоръчително е да се концентрирате върху някои основни въпроси. По този начин ще можете да използвате енергията си до максимум и ще позволите на момента да отминават несъществените проблеми. Акцентът ще падне върху професионалните въпроси и външните цели пред духовните и семейните задължения. Въпреки че те са също важни, за момента приоритет ще бъде кариерата.

Първата и последната седмица са благоприятни за започване на нови начинания, докато времето от 9-то до 24-то е благоприятно повече за завършване на висящи проекти. Препоръчително е да не се впускате в рискови спекулативни финансови начинания без подходящо проучване.

Свободните лица от знака ще имат много романтични възможности да съблазнят представители на противоположния пол до 14-ти. Имате благословиите на Марс. Приятелите и социалните контакти играят основна роля. Може да намерите партньори онлайн или във вашия кръг за приятелство.

 Не се предвиждат сериозни здравословните проблеми. Поради доброто ви здраве, ще бъдете весели и оптимистични.

Дева – Януари е идеалното време да започнете нови начинания или да смените работата си. Юпитер също помага за растежа ви в кариерата. Трябва да търсите подкрепата на другите, за да постигнете успех и да бъдете достатъчно гъвкави, за да се приспособите към обстоятелствата.

Периодът от началото на месеца до 24-и е благоприятен за приключване на висящи проекти, докато последната седмица е подходящо време за предприемане на нови. Безработните ще имат добри шансове да намерят работа след 10-и.

Погрижете се за себе си и вижте какво се случва около вас. Ако се откажете или се отдалечите твърде много от първоначалното си намерение, може да не се получи това, което сте възнамерявали.

Тези, които са във връзка, ще се нуждаят от голямо търпение и разбиране в този месец. Не сте много сигурни нито какво да правите, нито какво искате. Ако има проблеми, които отдавна тровят доверието помежду ви, време е да ги сложите на масата. Възможно е истинският проблем да остане скрит и всичко останало да е заместител на прикриването му.

Везни - Януари започва за мнозина с напрегната нота. Постепенно обаче нещата ще изсветлеят през месеца. Планетарните аспекти през средата на периода ще подобрят значително вашите интелектуални възможности и здраве.

Трябва да работите по-усилено този месец, за да постигнете обичайните резултати. Може да влезете в конфликт с колегите си, което може да навреди на перспективите ви за кариера. Бъдете дипломатични и изградете добри отношения със своите сътрудници. Има някои задачи, на които не можете да видите решението и това ще ви направи меланхолични и пасивни. Ограничете разходите до минимум.

Партньорът ви вероятно ще се нуждае от подкрепа, не го оставяйте сам/а да се справя с проблемите си. Бъдете до него в труден момент. Свободните ще могат успешно да флиртуват и да покоряват противоположния пол, а планетите Марс и Венера ще им помагат в начинанията. Слънчевият знак Везни ще има много шансове да изгради любовни връзки, тъй като личният им чар ще бъде засилен.

Скорпион - Януари ще бъде бързо развиващ се, а вие импулсивни поради влиянието на Марс. Можете да се отпуснете едва след 20-и. Ще има много препятствия и трябва да се справите с тях с търпение.

Забелязали ли сте, че целият ви живот е непрекъснат цикъл? Всичко се движи в кръг. Няма определено начало или край. Завършването на някои събития винаги е свързано със старта на нещо ново. След като се примирите със закона на безкрайността, ще престанете толкова трудно да възприемате промените в живота си.

Трябва да си обърнете внимание, за да избегнете здравословни проблеми и незабавно да потърсите медицинска помощ, ако нещо се появи. Хроничните заболявания вероятно ще се проявят. Вашето здраве е застрашено от прекомерна работа и конфликти с другите. Опитайте се да намалите напрежението, като се отпуснете достатъчно.

Венера ще ви помогне във вашите романтични начинания след 14-ти. Семейната атмосфера ще бъде оптимистична и весела, но не е изключено да се появи и напрежение. Вие сте добри хора, но понякога губите самоконтрол. Отстоявайте себе си, ваше право е, но избягвайте агресивното поведение. Свободните от вас нека бъдат отворени за нови импулси.

Ето какво очаква зодия Овен, Телец, Близнаци и Рак през януари

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
34388 0

Свързани новини

Водещи новини