Ден за вътрешно преображение

  • 01 януари 2020 08:05

  • 4896
  • 0
Ден за вътрешно преображение
© Pixabay

Луната е в знак Риби до 06:02ч на 2 януари.

Хората са по-склонни да търсят грижи, внимание, разбиране и съчувствие. Засилва се мечтателността, състраданието, чувствителността, интуицията. Усещането за реалност отслабва, затова е по-добре да не се предприемат важни неща, но този период е благоприятен за изясняване на фактите. Не бива да се дава воля на отрицателните емоции, тъй като това не само няма да помогне, а напротив, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни. Лесно може да се изпадне под чуждо влияние.

Уязвими са ходилата на краката. Добре е да се носят удобни и меки обувки и да се върви по-малко.

Днес е магически ден

Продължава 7 лунен ден до 11:50ч на 1 януари (от 11:25ч на 31 декември)

Доминиращ 8 лунен ден от 11:50ч на 1 януари до 12:14ч на 2 януари

Ден за трансформация, вътрешно преображение и възраждане – символ Феникса. Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Старайте се да не изразходвате енергията си напразно. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Външно можете да останете пасивни.

Характерно за деня е енергийна нестабилност. Запазете оптимизма си и чувството за хумор. Не се учудвайте, ако се случват непредвидими събития. Възникнали проблеми трябва да се решават бързо, да не им се оставя време за развитие.

Ето какво очаква зодиите Лъв, Дева, Везни и Скорпион през 2020 г.

Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност. Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Може мислено или реално да  поискате прошка от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и вие да простите на тези, които са ви наранили. Сега това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност. Полезно е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен учител. Гледайте  пламъка на запалена свещ и си представяйте как всички обиди и неволи изгарят в него.

Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Особено добре е за интелектуални занимания, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи.

За заболелите в този ден болестта може да се окаже много опасна. Уязвими са костите, ставите, черния дроб. Може да се гладува и да се проведе изчистване на стомаха и червата. Време за обновление, за очистване - душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и стари вещи.

Ето какво очаква зодиите Лъв, Дева, Везни и Скорпион през 2020 г.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да не го правите. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате, за да не си навлечете неприятности.

Подстригване след 11:50 ч не се препоръчва.      

17 слънчев ден – Добре  е като станете да извършите пълно измиване, да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра. Добре е да се четат мантри, молитви. Не се препоръчва да се готви в този ден храна. Добре е да се яде всичко кръгло – питки, понички, милинки и др.

Честита Нова Година с пожелания за леки запивки, чаровни забивки и много усмивки!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4896 0

Свързани новини

Водещи новини