Ето какво очаква зодиите през 2020 г. (Трета част)

  • 30 декември 2019 14:52

  • 67380
  • 0
Ето какво очаква зодиите през 2020 г. (Трета част)
© Pixabay

Стрелец - Стрелците са оптимистични, независими, забавни, малко небрежни, честни, неспокойни и директни. Чест е да имаш за приятел един Стрелец до себе си. Изключително цветни личности, добронамерени и приключенски настроени. Хороскопът за 2020 година прогнозира, че ще се почувствате по-уверени през тази година. Това ще ви помогне в много различни аспекти от живота ви. Ще почувствате сили да разрешите всички проблеми, които може да са възникнали от миналата година. Това е чудесно време за изчистване на миналото, за да имате по-добро бъдеще.

2020 предвещава, че тази година ще постигнете по-голям напредък в работата си. Ще работите повече от обикновено. Но също така ще ви помогне да станете по-успешни с течение на времето. Трябва да бъдете търпеливи, социални и дръзки, ако искате да направите впечатление. По пътя си ще срещнете и много предизвикателства, но не е нещо, с което да не можете да се справите. Ще поемете нови задачи. Успехът е лесен, но няма да е траен, ако съзнателно не работите да запазите резултатите.

Няма съмнение във вашата добра воля, но мнозина ще останат неразбрани. Може би комуникацията ви трябва да бъде полирана. Избягвайте досадните и фалшиви хора. Обичате да скитате, да пътувате. Тази година ще имате много възможности за това. Опитайте се да се храните правилно, за да избегнете диетични или чревни проблеми. И избягвайте да пиете твърде много, тъй като тази година проблемите с черния дроб ще са често срещани за хората от знак Стрелец. Опитайте се да добавите повече фибри в диетата си.

Ето какво очаква Зодия Овен, Телец, Близнаци и Рак през 2020 г.!

Никой не е имунизиран срещу любовта, както и вие не сте. Купидон ще ви удари с една от любовните си стрели, когато най-малко го очаквате, мигновено ще ви изведе на седмото небе. Соло ли си? Едва ли ще останете в този статус. Мнозина вероятно ще потърсят промяна в темпото на любовния си живот, независимо дали са женени или не. През следващата година самотните Стрелци няма да бъдат лишен от вниманието на представителите на противоположния пол, но количеството не означава качество.

Ако сте свободни, тогава е подходящ момент да започнете да търсите нов партньор. Има вероятност да намерите любовта. По-вероятно е да срещнете нови хора, ако опитате нови неща или отидете на нови места. Ако вече сте във връзка ще възникне въпросът дали да продължите или да рестартирате отношенията. Това е добра година, за да се освободите, ако любовният ви живот не върви. Но също така е страхотна година да изведете нещата на следващото ниво, ако нещата вървят добре. Ще има промени и във вашите приятелски и семейни взаимоотношения. Струва си да помислите върху живота си и ако трябва да смените посоката. Ключът към вашето щастие е във вас. Щастлива нова година!

Козирог – Козирозите са изключително практични и амбициозни хора. Те са търпеливи и често могат да бъдат разглеждани като перфекционисти. Внимават при всяко решение, което вземат. Сериозни, решителни, целенасочени. Имат чувството, че носят голям кръст на рамото си, но смирено и съзнателно приемат това. На Козирозите предстои една чудесна година. 2020 може да доведе до много промени в живота ви – в работата, в личен план, в социално положение. Понякога възможностите ще идват незабележимо и по неочакван начин. Ще бъдете добре позиционирани в лабиринта на живота. Ще разберете на кого можете да разчитате и на кого вече не държите. Финансовото положение постепенно ще се подобрява и ще можете да си позволите неща, които преди не сте можели. Ще има ситуации и връзки, които ще са обременяващи за вас и ще пожелаете да ги приключите. Можете да затворите страница, която вече не служи за вашият напредък.

Ще успеете да постигнете сериозни резултати в своята област на работа. Вашата нужда от учене и разширяване на знанията ще се увеличи и ще намерите най-подходящите дейности за това. В много области на живота ще имате възможност да избирате нови пътеки. Ако се осмелите да излезете от обичайните схеми и да напуснете зоната си на комфорт, ще имате изненадващи и приятни преживявания. Вашият светоглед постепенно ще започне да се променя. Тази година любовта вероятно ще бъде центърът на живота ви. Време е да се ангажирате с дългосрочните си отношения, ако вече сте в такива. Преминаването на нещата на следващото ниво, сключването на брак или зачеване на бебе са чудесни начини за това.

Онези от вас, които отдавна имат връзка, трябва да освежат малко чувствата си - в противен случай съществува опасност да ви стане скучно, а семейният живот да се превърне в сиво ежедневие. Не оставяйте нещата да се изплъзнат от ръцете ви и целенасочено връщайте романтиката в отношенията си. Старите изпробвани методи като комплименти, романтични излети сред природата или малки пътувания извън града, романтични вечери на чаша вино и малки подаръци без причина ще ви помогнат. Любовният ви живот може да процъфти или обратното – желязото да се нажежи още повече в огъня. Ако имате трудна връзка и не успявате да разрешите конфликта, вероятно през годината ще приключи тази история. Няма да имате недостиг на поклоници/чки. Самотните представители на знака имат добри шансове да хванат късмета за опашката и да срещнат желания избраник/ца от мечтите. Има вероятност това лице да не се хареса веднага на роднините ви, но чувствата ви ще бъдат толкова дълбоки и силни, че този факт няма да ви спре.

Хармонията и взаимното разбирателство ще царуват в отношенията ви, така че просто не обръщайте внимание на дребните неприятности или препятствия и всички те по някакъв начин ще изчезнат сами. Като цяло ще имате една щастлива година, въпреки някои трудности и препятствия. Вървете по своя собствен път, за да изпълните мисията на живота си. Щастлива нова година!

Водолей – Водолеите са склонни да бъдат дружелюбни и честни, когато са с приятелите си. Те обичат да бъдат независими и креативни. Те са високо интелигентни хора, но на моменти могат да бъдат неемоционални и откъснати от света. Знаят кои са и колко струват. Оригинални, революционни, иновативни, търсещи независимост. Хороскопът за 2020-та прогнозира, че много нови възможности ще ви дойдат тази година! Ще се почувствате по-импулсивни, което ще внесе някои промени в живота ви. Тази година също ще сте по-директни, което също може да ви помогне да преминете напред. Финансовото ви състояние е стабилно и ще остане такова, освен ако не харчите безотговорно. Вашите опции са безгранични. Понякога сте склонни да се претоварвате и после нищо да не правите с дни. Стремете се към правилните пропорции, не хабете ресурсите си, защото все пак ще имате много работа. Настроението ви ще бъде често нестабилно. Във финансово отношение недейте да си сътрудничите с никого. Избягвайте хората, които искат само да се възползват от вас и многократно са злоупотребили с вашето доверие. Научете се да казвате смело „не”. Не се предавайте. Не приемайте твърде сериозно нещата, които ви нараняват. Погрижете се за духовният си живот, както и за емоциите си. Не се дистанцирайте от тези, които ви обичат и ви желаят доброто. Поне ги чуйте. Време е да се отворите към външният свят. Споделете духовните съкровища, които са вътре във вас.

Във връзката ви ще има напрежение, главно заради вашето нетърпение. Партньорът ви трудно ще понася промените в настроението ви. Помнете, че не трябва да приемате съществуващия си партньор за даденост, такава тактика може да е провал. Не забравяйте, че в двойката трябва постоянно да „съживявате” страстта и топлите чувства. Не чакайте половинката ви да направи това - вземете нещата в свои ръце. Правете изненади, бъдете щедри и даряващи. Има перспектива за нова любов, при положение, че сте готови за нея. Ако сте неженени, тогава трябва да отидете на някои нови места, за да можете да се запознаете с нови хора. Много по-вероятно е да откриете романтика с нови хора, отколкото сред приятелите.

Не съжалявайте за миналото, не можете да го промените вече. Не се страхувайте за бъдещето, големите тайни са скрити. Когато им дойде времето, сами ще разберете. Предопределеното, също не можете да промените. Затова живейте в настоящето и се възползвайте от всичко, което ви е дадено. Забележете красотата на света около себе си. Щастлива нова година!

Ето какво очаква зодиите Лъв, Дева, Везни и Скорпион през 2020 г.

Риби – Рибите са благословени с безкрайно търпение и толерантност. Обичат да се потапят в своя вътрешен свят на мечти. Изтънчени, чувствителни, скромни, интровертни, добросърдечни, състрадателни. Мили, нежни, чаровни. Как да не ги обичаш?

Риби, можете да очаквате хармонична и щастлива година. Бъдете горди с постигнатото досега. Способни сте лесно да се адаптирате към всякакви промени и обстоятелства. Вашата вяра в Създателя ще се засили и ще преживеете чудеса, които укрепват вашата сигурност. Интересът ви към духовната страна на нещата ще се задълбочи. Хубаво е че се интересувате от проблемите на другите, но повече трябва да се грижите за собствените си нужди.

Работата ще ви вдъхнови да бъдете по-добри през тази година. Използвайте естествените си умения и таланти, за да изпъкнете на работното място. Ако текущата ви работа не ви позволява да използвате вашите умения и таланти, годината е добра, за да се опитате да намерите нова работа, която да ви позволи да правите това, в което сте добри.

Имате стабилен и балансиран доход, нямате финансови притеснения. Позицията ви на работното място укрепва. Всичко ще бъде наред в тази област, дори повече от очакваното. Ще имате всички причини да се чувствате щастливи и уравновесени. Спокойствието, любовта и хармонията проникват в ежедневието ви. Ще търсите още екшън и приключения в живота си. Ще се почувствате по-импулсивни, уверени и независими, отколкото сте се чувствали през последните години. В същото време ще бъдете по-реалистични и ще разбирате повече света около вас. Може да откриете, че имате повече енергия на разположение.

Риби, тази година вашите взаимоотношения ще бъдат по-добри, отколкото в миналите. Вашият социален живот ще процъфти през 2020 г. Ако вече сте в отношения, тогава нещата са на път да станат по-приятни. Ако сте несемейни, вероятно е да срещнете нова любов или даже две. Рибите, които все още не са намерили своята половинка, ще имат късмета да я срещнат тази година, но само ако успеят да преодолеят страха от отношенията и желанието да погледнат света през розови очила, които не им позволяват да забележат несъвършенствата на избрания. Понякога ще бъде наистина трудно, тъй като навикът ви да строите въздушни замъци се е вкоренил твърде дълбоко. Старайте се да изразявате себе си и желанията си по-свободно.

Забравете миналите обиди и простете на тези, които са ви наранили, за да облекчите душата си. Въпреки че интуицията ви е над средното ниво, понякога е добре да слушате и ума си. Щастлива
нова година!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
67380 0

Свързани новини

Водещи новини