Ето какво очаква зодиите Лъв, Дева, Везни и Скорпион през 2020 г.

  • 29 декември 2019 14:24

  • 93992
  • 0
Ето какво очаква зодиите Лъв, Дева, Везни и Скорпион през 2020 г.
© Pixabay

Лъв – Петият знак на Зодиака е пълен с амбициозни хора, които ще направят всичко необходимо, за да излязат напред в живота. Разбира се, след като получат това, което искат, те могат да бъдат много щедри при споделяне на плячката си. Едва ли може да се намери тясно скроена Лъвска личност. Повечето Лъвове са креативни, забавни и вълнуващи хора, които е хубаво винаги да са наоколо.

Лъвове, животът ще бъде пълен с обрати за вас през 2020 г. Ще бъдете изпълнени с жизненост и енергичност, лесно ще можете да постигнете мечтите си. Но също така ще бъдете достатъчно разумни и ще знаете кога да начертаете линията. Ще бъдете отворени за много нови неща и нови отношения. Промяна на работа или нов бизнес също може да ви заинтересува. Като цяло, 2020 г. ще бъде приятна година за вас и ще е свързана с личен напредък, което би трябвало да е чудесна новина за почти всеки Лъв.

Творческата ви енергия ще бъде на върха, но вероятно няма да повлияе на чувството ви за реализъм. Това е страхотна година за работа върху лични цели и мечти. Ако не сте срещнали своята сродна душа, тогава имам добри новини за вас: през идната година имате всички шансове това да се случи. Звездите ще се отнасят много благосклонно към онези, които ще проявят щедрост, искреност, откритост и най-добрите страни на своята природа. Не се страхувайте да изглеждате нескромни – вашето умение да оставяте трайно впечатление при изграждането на нови отношения е безценна. Не забравяйте обаче да покажете съпричастност и интерес към отсрещната страна - умението да слушате, да намерите компромис и обща позиция ще са необходими не по-малко.

Ако в животът ви вече има надежден партньор и сте напълно доволни от връзката, тогава помнете, че трябва да стъпвате много внимателно, също като котка върху горещ ламаринен покрив. Настъпващата година непрекъснато ще ви подхвърля нови изкушения и да им устоявате на моменти ще е много трудно. Възможно е да има нови попълнения в много семейства. Щастлива нова година!

Ето какво очаква Зодия Овен, Телец, Близнаци и Рак през 2020 г.!

Дева – Девите са скромни, практични и аналитични личности. Разбира се, те също могат твърде много да се притесняват, както и да бъдат прекалено самоуверени и понякога прекалени перфекционисти, но също така интелигентни и консервативни. Звездите ви молят да помислите два пъти, преди да поемете сериозни ангажименти през 2020 г. Това не е година, в която да бъдете в застой, но в същото време не взимайте необмислени решения. Новата година повече или по-малко ще прилича на старата, което не означава, че не може да настъпят подобрения. Ако нещата вървят добре за вас, няма нужда да променяте това, което правите.

Винаги мислете, преди да кажете нещо, без значение с кого говорите и това ще спести много евентуални проблеми. От съществено значение е често да спортувате през тази година, за да поддържате форма. Като цяло грижите за себе си също ще помогнат за предотвратяване на много заболявания и наранявания. Идващата година обещава на самотните Деви бурен личен живот - лесно можете да завъртите главите и да спечелите сърцата на нови фенове. Обаянието и скромността ще създадат наистина експлозивна смес, така че никой да не може да устои на вашия чар.

Ако сте вече в отношения, които напълно ви подхождат, тогава ви очаква истински меден месец. Обичайната ви рационалност ще отстъпи място на романтична нагласа, ако имате решимостта да се потопите в чувствата си, тогава отношенията ви ще придобият нова дълбочина, топлина и близост. Пътувайте колкото е възможно повече в компанията на партньора си и сами - това ще освежи вашите чувства и ще хвърли нов поглед върху познатите неща. Правете съвместни неща. Погледнете партньора с различни очи, ще откриете в него положителни качества, които не сте забелязали досега и ще се влюбите в него/нея отново и отново. Щастлива нова година!

Везни – Везните обичат да поддържат живота си в равновесие. В края на краищата те са силно социални, чаровни и романтични хора, но също така са креативни и интелигентни. Хороскопът на Везни за 2020 предвещава, че животът ви ще бъде по-лесен. Тази година ще се стремите да работите повече от нормалното.  Това ще ви прави доста заети, но поне ще сте щастливи!  Дълго планиран ход може да бъде реализиран с добра перспектива. Много добри неща могат да ви се случат през новата година, но някои неочаквани ситуации могат да нарушат душевният ви баланс. Едно е сигурно – няма да има недостиг на вълнения, изненадващи обрати, които ще повлияят на емоционалният ви живот.

Ще имате по-малко отговорности и повече време да правите нещата, които искате да правите. Заниманието с вашите хобита, увлечения, интереси ще може да ви донесе много радост. Мислете много добре преди да предприемете някоя фатална стъпка. Не правете внезапни скокове, още повече в неизвестността. Интуицията ще ви подскаже да стоите на разстояние от някои хора. Не всеки е доброжелателен, дори да се държи любезно с вас. Избягвайте такива лицемерни хора, ако не искате да бъдете разочаровани и емоционално наранени. Ако вие не се предпазите сами, никой не може да го направи вместо вас.

2020 година е страхотна година да се съсредоточите върху себе си и своите взаимоотношения. За онези представители на знака на Везни, които все още не са във връзка, годината обещава сериозни промени, промяна в статуса ( звездите намекват да не висите обаче в социалните мрежи). Възможно е не само ново запознанство и любов, но и брак. Затова се чувствайте свободни да флиртувате – кръг от феновете ще се формира около вас и съвсем няма да има недостиг на кандидати за вашата ръка и сърце.

От гледна точка на двойките, пътуванията ще бъдат много успешни. За тези, които са в дългосрочна връзка, годината обещава емоционално заредено време и е важно правилно да го управлявате. Препоръчва се да общувате повече, да пътувате заедно и да изживявате нови положителни емоции с партньора си - в противен случай излишъкът от емоционалност, който не е насочен в правилната посока, може да доведе до чести кавги, сцени на ревност и нервна атмосфера в семейството. Идната година ще премине възможно най-ярко и ще донесе много запомнящи се моменти. Щастлива нова година!

Седмичен хороскоп за всички зодии

Скорпион - Хората Скорпиони са амбициозни, решителни, страстни, ревниви, интуитивни, потайни. Всички тези черти оформят личността им. Те са честни и упорити в постигането на целите си, но не трябва да отиват твърде далеч. Предстои ви вътрешна трансформация. Хороскопът за Скорпион през 2020 предвижда, че ще се почувствате освободени от миналото, от всички ограничения в живота си. Ще бъдете по-свободни да вземате свои собствени решения през тази година. Ще имате повече енергия и като цяло ще бъдете по-щастливи, така че не забравяйте да се възползвате от нея. Това е подходящ момент да се съсредоточите върху изучаването на нещо ново или подобряването на работните си умения.

Склонни сте да прекалявате във всичко. Ще ви е нужна повече почивка, релакс, зареждане с положителни енергии. Внимавайте с кого споделяте тайните си, могат да злоупотребят с тях. Правете компромиси, но не забравяйте собствените си нужди. Интуицията ви работи изключително добре, слушайте я. Бъдете позитивни, не позволявайте на тъмните мисли да властват над вас. Обградете се с весели хора, научете се да се смеете. Ако повярвате повече в себе си и не загубите оптимизъм, ще постигнете много.

Годината ще бъде трудна по отношение на здравето, когато трябва редовно да укрепвате имунната система и да спазвате диета. Ако сте натрупали излишно тегло, тогава откажете твърде висококалоричните храни. Скорпионът трябва да стане по-строг към себе си, да се откаже от лошите навици и да спортува. Чувствайте се свободни да експериментирате. Свободните от вас сте отегчени вече от мимолетни романи и флиртове, искате хармония и истинска любов. Тези, които досега са били против брак и деца, ще променят възгледите си и ще се замислят върху това.

Шансовете едно приятелство да се развие в страст са много големи. За тези, които вече са успели да намерят партньор, годината подготвя много ярки събития в личния им живот и в семейната сфера. Чувствата ви ще станат по-дълбоки и по-ярки. Внимателно с ревността - от една страна, желанието ви да контролирате всичко е неразделна част от вашата природа, а от друга страна партньорът ви може да се умори малко от постоянен контрол. Затова насочете енергия в по-креативна посока - просто общувайте повече и се грижете един за друг и тогава в живота ви няма да има място за ревност. Щастлива нова година!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
93992 0

Свързани новини

Водещи новини