Новолуние и частично слънчево затъмнение

  • 26 декември 2019 07:12

  • 9218
  • 1
  Новолуние и частично слънчево затъмнение
© Pixabay

Луната в знак Козирог до 07:22ч на 28 декември

Всичко се подчинява на чувството за дълг и отговорност. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете.

Продължава 29 лунен ден до 07:14ч.

Новолунието започва в 07:14ч, едновременно  с частично слънчево затъмнение в знак Козирог. Това затъмнение се смята за опасно, поради преобладаване на земния елемент. Не влизайте в спорове и разправии, защото може да станат повод за разрив в отношенията. В този ден трябва по всякакъв начин да избягвате агресивни хора и да не си позволявате да се поддавате на негативни емоции.

Не купувайте! Разбира се можете да закупите необходимите неща, обаче е по-добре да не правите големи разходи, оставете покупките за по-благоприятно време. На този ден има риск да се поддадете на настроението и да придобиете нещо, което е напълно ненужно, както и да се натъкнете на неща с ниско качество.

Емоционалният фон е нестабилен

По време на слънчево затъмнение рискът от инциденти се увеличава, така че се препоръчва да се отложи пътуването, ако е възможно. Тези, които вече са на път, трябва да бъдат предпазливи, да шофират внимателно и да спазват правилата за безопасно движение. 

Не вземайте сериозни решения. На този ден съдбовни решения могат да се вземат набързо, под въздействието на силни емоции и този факт може значително да усложни живота. Преди да дадете отговор, трябва сериозно да помислите и претеглите плюсовете и минусите.

1 лунен ден от 07:14ч до 08:01ч.

2 лунен ден от 08:01ч на 26 декември до 08:57ч на 27 декември

Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на своите възможности. Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега бихте могли да успеете. На този етап може да получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти.  

Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция.

Не се допускат негативни емоции. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек. 

Да се внимава с приема на лекарства и алкохол. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и разтоварване. 

Може да предприемете реформи в семейството. Ако отдавна искате да промените нещо, то сега е подходящ момент да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Всякакви новости ще бъдат лесно приети без съпротивление и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате конфликтите. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Този ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, нов нюанс.

Хармоничен и светъл ден – подем на духовно равнище

 Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват. 

11 слънчев ден - Ден на промените. Трябва да отреагирате веднага на променящите се ситуации и да го правите на подсъзнателно ниво, без да обмисляте решенията. На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен театър, изведете ги на разходка. Всичко това оказва благотворно влияние на протичането на деня.  Играта с дете в 11 слънчев ден се счита за благо дело.

 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9218 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Цункай

2019.12.26 | 07:52

1

Ръцете на панелите в Борово е навън и да ме излага пред него ама бил тръгнал за кафенце и здрави и много щастливи моменти в живота си свит и здрав и много щастливи моменти

Добави коментар

Водещи новини