Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 23 декември 2019 09:29

  • 6358
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Изпращаме старата година с една позитивна и сравнително благоприятна седмица, без нито един негативен аспект.

Предстои частично слънчевото затъмнение заедно с новолунието в знак Козирог на 26 декември. Забележително е, че това ще се случи толкова близо до зимното слънцестоене (в северното полукълбо).  Козирогът е гъсто населен със Слънце, Юпитер, Сатурн и Плутон, но акцентът пада върху Юпитер, който ще бъде съсем близо до затъмнението. Щастливата планета внася нещо положително в Козирог – надеждност, любов към реда, лоялност, сигурност, чувство за отговорност, придържане към традициите.

 

В този ден мислете само за прекрасни неща

 

Венера издържа стоически преминаването си през земният знак Козирог и сега спешно се нуждае от противовес и разпускане, където във Водолей поражда по-добри перспективи за живота. Нещата стават по-лесни.  Онези, които се чувстват контролирани и покровителствани, сега ще изпитат силно желание за освобождение от всякакви окови и ограничения.

 

Нестабилно време

 

На 24 декември Слънцето е в тригон с Уран

На 26 декември в 07:14ч НОВОЛУНИЕ и частично слънчево затъмнение в знак Козирог.

На 27 декември Слънцето в съвпад с Юпитер

На 29 декември Меркурий преминава в Козирог.

Луната през седмицата преминава през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей.

Благоприятни дати за подстригване –23, 25, 26, 27, 29 декември

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

23.12. 05:28 - 23.12.  18:35

25.12.  13:19 - 25.12.  23:46

27.12.  23:04 - 28.12.  07:22

Овен - Успехът идва като възможности за личностно, професионално и духовно израстване. Ще трябва да работите повече от обикновено. В същото време е малко вероятно да успеете да разпределите времето си между всички въпроси - новите задачи ще възникват спонтанно, ще ви потопят в нови проблеми. До края на седмицата ще се почувствате напълно изтощени. Много вероятно да се окажете със смесени чувства към някого. Спрете да се надявате, че любимият ви човек ще прочете мислите ви и ще направи това, което очаквате от него. По-добре му кажете директно - и ще си спестите нервите и ще получите това, което сте искали.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29

Бъдете внимателни – 26, 27

Телец – Преминаването на Слънцето през Козирог ще ви донесе още повече ентусиазъм за работа и мотив да преследвате цели, които другите намират за недостижими.  Работете по възможно най-балансиран и разумен начин.  Ще се чувствате оптимистично и ще се радвате на топли и приятелски отношения с всички. Трябва да помните, че не всичко, с което се занимавате е пряк резултат от вашите собствени действия или карма. Понякога ще бъдете призовани да се справите с резултатите от действията на някой, който ви интересува. Засилената интуиция и проблясъци на прозрение ще ви доведат до някои открития.

Благоприятни дни - 26, 27

Бъдете внимателни –28, 29

Близнаци - През новата седмица ще се чувствате заредени с енергия и готови за действия. Венера ще внесе порядъчна доза хармония в областта на интимността и връзките ви. Това е отлично време за запознанства, защото вашият чар и красота ще привличат представителите на противоположния пол към вас. Ако сте все още сами, планетата на любовта и красотата на мнозина ще донесе любов от пръв поглед. Някой специален човек ще ви хвърли в страстта на любовта, така че няма да се налага да се колебаете много преди да се поддадете на примамката. Предвиждат се доста нови връзки. Добри новини пътуват към вас.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 28, 29

Рак - Марс в Скорпион продължава да ви дава издръжливост. Ако забележите, че намалява концентрацията ви, трябва да си почините и да помислите какво да правите. Хм, колко неустоим е ароматът на любовта. Късметът ще е навсякъде около вас. Романтичната планета Венера ще помогне на много от вас да намерят своето място в света. Смейте се по-често, защото по този начин ще бъдете най-привлекателни. Юпитер ще донесе оптимизъм и надежда на всички Раци.  Някои двойки ще решат да узаконят връзката си. Повишено либидо и много запомнящи се нощи, прекарани в спалнята очакват мнозина. 

Благоприятни дни - 23

Бъдете внимателни – 26, 27

Лъв - Ще бъдете неудържими през последната седмица на годината, бягайки от един ангажимент към друг, от една среща в друга, от един проект в друг ... Едва ли някой ще може да бъде в крак с темпото ви на работа. Марс ще ви насърчи да се грижите за себе си и да обръщате повече внимание на емоциите си. Пребивавайки в Скорпион, огнената планета ще ви направи сантиментални и уязвими, но имайте предвид, че уязвимостта понякога е секси. Не се страхувайте да покажете как се чувствате и че под кожата на лъва се крие един обикновен чувствен човек.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 28, 29

Дева - Излезте от черупката си и покажете на света от какво сте направени. Последната седмица на годината ще ви изпълни със страст и жизненост и ще разкрие ще най-красивото от вас. През празниците ще бъдете звездата на всяко парти, така че не би било изненада, че ще получите толкова много внимание. Възможно е да се влюбите в някого, когото познавате цял живот, но никога досега не сте го виждали по този романтичен начин. Вероятно най-романтичният ден от месеца за вас ще бъде 26-ти, когато младата Луна ще влезе в 5-тия ви дом на романтиката и ще настъпи слънчево затъмнение. Това означава, че може да има внезапни обрати - да се родят нови отношения, да се разрушат нещастни партньорства, сродни души ще се слеят и ароматът на любовта ще се разпространи.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Везни - Страстта ви към някои неща, които подхранват сетивата ви ще се събуди, като вкусна храна, ароматни свещи, красиви цветя, изкуство, качествено вино, нежни докосвания ... Някои Везни ще се влюбят в колега, клиент или някой, когото срещнат на работното място. Съгласни сме, любовта е непредсказуема. Ще видите отношенията си с любимия човек в прекрасна нова светлина след като романтичната Венера вече транзитира през 5-тия ви дом на страстта и романтиката. Ще флиртувате смело. На 26 декември ще има новолуние във вашия 4-ти дом на семейството и слънчево затъмнение, което ще ви донесе непредвидени събития. Може да откриете, че вашето семейство скоро ще се обогати с нов член.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29

Бъдете внимателни – 26, 27

Скорпион - Сексапилният Марс ще пребивава във вашия знак, като ще ви даде всичко необходимо, за да завладявате и съблазнявате нови почитатели. Няма нужда да се сдържате, ако някой ви харесва, флиртувайте и ще го имате. Подходящ момент да се отпуснете и да се насладите на качествено време с приятели, любими и семейство. Двойките ще се насладят на декемврийски нощи, изпълнени със страст. Всяка среща лице в лице между вас и партньора ви ще завърши с романтично „пътуване” до спалнята. Може да създадете нови приятелства или да започнете нова романтична връзка.

Благоприятни дни - 26, 27

Бъдете внимателни –28, 29

Стрелец – Това е време на материален и духовен растеж. Предстои промяна към по-добро. Нещата може да не са перфектни, но те ще бъдат по-добри, отколкото може би са били в близкото минало. Дори кратка почивка или промяна на обстановката ще бъде от полза. Ще направите някакво откритие за себе си. Можете да постигнете много работа за кратък период от време със смелостта и борбения си дух. Не забравяйте да отделите време за качествен сън. Енергичният Марс ще пътува през вашия 12-ти дом, така че ако не спите добре, няма да имате достатъчно енергия, за да постигнете целите си.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 28, 29

Козирог – Почивайте си сега, защото през следващия месец ще ви трябват заредени батерии, за да извлечете максимума от прекрасните моменти, които предстоят. Това е месец на щастие, благополучие, радост и красота за всички Козирози. Цялата армия от планети ще се обедини във вашия знак, замисляйки да изпълни всичките ви желания. Хей, усмихвайте се, идва вашият рожден ден. Без значение какво препятствие е поставено на пътя ви, ще го преодолеете. Ще имате вдъхновяващи нагласи и идеи и ще бъдете звездата на работното място или на партита. Съсредоточете се върху най-важните си проекти и най-големите си амбиции. Юпитер може да реализира всичко, което визуализирате в главата си.

Благоприятни дни - 23

Бъдете внимателни – 26, 27

Водолей - С Венера, която преминава през вашия знак, сантименталният пейзаж е многообещаващ. Ако вече се радвате на стабилна връзка, тя ще се затвърди, а ако нямате партньор, ще бъдете много възприемчиви и може да се появят възможности да намерите нова любов. Възползвайте се от положителната енергия на планетата на любовта, която подхранва вашите емоции и ви прави много отворени и възприемчиви към всички около вас. Намирането на правилния баланс между разума и чувствата ви ще бъде ключът, за да се насладите и да живеете с интензивност. Ще потънете в своя розов свят с любимия човек и ще се насладите на моментите, прекарани сами.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 28, 29

Риби – Седмицата ви носи оптимизъм, късмет и щастие. Настъпва време на вълнения, положителни промени и по-голяма лична свобода. Ще ви подтиква силно желание да се освободите от рутината, правейки нещо съвсем различно от нормалните си дейности. Гъвкавостта и откритостта носят приятни изненади и вълнуващи преживявания. На 26 декември новолунието ще ви направи да бъдете непредвидими и да реагирате импулсивно. Шансовете за кратко любовно приключение са високи. Някои Риби ще открият, че имат таен почитател.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6358 0

Свързани новини

Водещи новини