Ден на квадрата или кръста

  • 19 декември 2019 06:13

  • 4340
  • 0
Ден на квадрата или кръста
© Pixabay

Първата половина на деня ще ни влияе тригона на Луната с Венера. Двете женски планети предразполагат към спокойно влизане в работния ритъм на трудовия ден. Главният акцент на пада върху преобразованието, сътрудничеството и красотата. Влиянието е хармонично, но изисква инициатива. Благоприятства създаването на хармонична и приятелска атмосфера, носи вибрациите на радостта.

Часовете от късният следобед и вечерта ще са белязани от квадратурата на Луната с Юпитер. Повишава се импулсивността и емоционалността, ще липсва обективност.

Луната е на празен ход от 10:08ч до 12:06ч. Не предприемайте нищо важно, не правете важни по значение покупки, не подписвайте договори, не започвайте нови неща.

Звездите: Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен

Луната е в знак Дева до 12:06ч, след което преминава в знак Везни.

Тук носи атмосфера на спокойствие и хармония. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Доминиращ 23 лунен ден до 01:04ч на 20 декември (от 23:52ч на 18 декември)

Символ на този ден са Химера и Цербер, които охраняват подземното царство. Неблагоприятен ден. Често е наричан ден на квадрата или кръста. В него се наблюдават резки проявления на негативни емоции. Особено страдат хората, които имат емоционални пристъпи. При по-спокойните личности се проявява като влошено самочувствие, угнетено настроение, разсеяност. Човек може да има усещането за загуби и че няма контрол над нещата. Общуването с други хора не носи полза сега, а повече вреда. Постарайте се колкото може по-малко да общувате. По възможност да се прекара този ден у дома, в тиха и спокойна обстановка, в уединение, далеч от всекидневните дела и проблеми. Да се избягват обществените мероприятия, протести, групови събирания, посещение на мачове. Голям е рискът да срещнете там провокации, необуздано поведение и прилагане на груба сила.

Не е подходящо за никакви начинания. Въздържайте се от бизнес дела. Неподходящо е да се решават финансови въпроси. Избягвайте да рискувате. Неподхожда за творческа работа. Много подходящ ден за почивка и разтоварване. Ден за разрушаване на старото, за коренни реформи и преобразования. Подходящо е още да се освободите от всичко старо и излишно.

Увеличава се опасността от травми. Наблюдава се спад в жизнената сила и енергия. Могат да се проявят хронични заболявания. Ако заболеете в този ден, това ще продължи дълго. Подходящо е за процедури по изчистване на организма.

Противопоказен е секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение. Добре е да се въздържате от полови контакти. Не благоприятно за зачатие.

Сънищата са лъжовни. Може да имате кошмари, но те нищо не значат.

Подстригването не се препоръчва. Може да доведе до влошаване на здравето.

Следва 24 лунен ден от о 01:04ч на 20 декември до 02:16ч на 21 декември

4 слънчев ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливия случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.

По-важни аспекти:

Марс секстил със Сатурн – конструктивен аспект, чието влияние продължава до 21.12.

Силно енергиен ден


 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4340 0

Свързани новини

Водещи новини