Звездите: Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен

  • 18 декември 2019 06:24

  • 2373
  • 0
Звездите: Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен
© Getty (архив)

Луната се движи в знак Дева до 12:06ч на 19 декември.

Луна в знак Дева, времето когато се изострят възприятията ни към дреболиите. Често се случва да възникват конфликти в работните колективи и неутрализирането на последствията да е малко сложно. Заемете се с интересна и практически полезна работа и по възможност помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Сега се поставят най-правилните диагнози. Това не се отнася само за хората, но и за автомобилите, тъй че ако ви се струва, че има нещо нередно или някакъв проблем, смело отивайте в авто-сервиза. Най-доброто време за основно почистване на дома. Освен, че ще ви бъде лесно да го правите, ще ви достави и удоволствие. Уязвима е кожата и храносмилателната система.

Силно енергиен ден
 

Доминиращ 22 лунен ден до 23:52ч на 18 декември (от 22:39ч на 17 декември)

Ден на висшата небесна мъдрост, на изучаване на тайните знания и тяхното използване. Символи на деня - Слонът Ганеша, Златен ключ. Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползва. Препятствията, които застават пред вас, не са големи проблеми, а служат само като тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас.

Денят е изпълнен със съблазни и изкушения

Добре е да проявите щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е. Бъдете щедри по отношение на децата. Пазете си нервите и здравето. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти. Днес трябва да се мисли само положително. Лошите мисли са лукс, който не можете да си позволите.

 

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Повече от всякога е необходимо да дишате чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Заболявания появили се днес са доста опасни. От медицинска гледна точка е необходимо да се обърне особено внимание на бедрената кост, кръста, долната част на гръбначния стълб. Избягвайте резките движения.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Подстрижка – Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Покупки - Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Следва 23 лунен ден от 23:52ч на 18 декември до 01:04ч на  20 декември

3 слънчев ден – Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Лошо е да забравите нещо в къщи поради разсеяност. Постарайте се нищо да не губите днес.

По-важни аспекти:

Луната в опозиция на Нептун (12:30ч) – дисхармоничен

Луната в секстил с Марс (18:15ч) - хармоничен

Луната в тригон със Сатурн (18:57ч) - хармоничен

 

 

 

 

 

 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2373 0

Свързани новини

Водещи новини