Седмичен хороскоп за всички зодии

По-важни планетни аспекти:

На 19 декември започва последна четвърт на Луната

Марс в секстил със Сатурн – позитивен аспект

На 20 декември Меркурий в квадратура с Нептун – негативен аспект

Венера преминава във Водолей

На 22 декември Слънцето преминава в знак Козирог

Венера в квадратура с Уран – негативен аспект за любовта, отношенията и финансите

Марс в секстил с Плутон – позитивен аспект

Луната през седмицата преминава през знаците Лъв, Дева, Везни и Скорпион.

Благоприятни дати за подстригване – 16, 17, 18, 20

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането
на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

17.12. 00:11 - 17.12.  09:17
19.12. 10:08 - 19.12.  12:06
21.12. 13:47 - 21.12.  14:58

Овен - Тази седмица може да има промяна в плановете ви по независещи от вас причини. В края на периода Венера ще прави дисхармоничен аспект с Уран, но влиянието от него започва да се усеща още в предните дни. Ще има предизвикателни ситуации. Това наистина може да ви докара проблеми и дори да изпитате раздразнение, гняв. Носи потенциал за неизпълнени задължения, проблеми с финансите, загуби, нецелесъобразни решения. Запазете бойният си дух, бъдете по-внимателни и предпазливи. Рискове е по-добре да не предприемате. Аспекта носи огорчение в любовта, неудовлетворение, ревност, отчуждаване и охлаждане на чувствата. В по-сложните случаи може да се стигне до разриви в отношенията.
Благоприятни дни- 16
Бъдете внимателни – 20, 21

Телец – През седмицата ще цари една неопределеност в живота ви. Във вторник и сряда е желателно да се посветите на творчество, интелектуална дейност или напълно да се потопите в работата си. Планетните влияния ще бъдат творчески за вас. Когато става дума за власт и пари, бъдете внимателни. В събота и неделя не се отпускайте. Бъдете нащрек. Мнозина през периода ще бъдат погълнати от толкова многобройни проекти, поради които просто няма да имат време за любимия човек. Възможни са проблеми както у дома ви, така и с близкото обкръжение. Внимавайте как се шегувате и какво казвате, защото някой може да вземе на сериозно думите ви и да ви се обиди. Предстои промяна на нещо в живота ви. За личните отношения може да означава внезапна и неочаквана раздяла или началото на нова любов.
Благоприятни дни- 17, 18
Бъдете внимателни – 21, 22

Близнаци – В първите дни на седмицата е препоръчително да се посветите само на задължителната работа и дела, които нямат възможност да се отложат за по-късно. Това не е най- добрият период за нови запознанства и за започване на нови неща, пътуване, промяна на ситуацията. Някои планети ще влияят върху съдбата, така че не всичко ще бъде толкова просто, колкото изглежда на пръв поглед. Нептун в квадратура с вашият управител Меркурий може да допринесе за влошаването на зависимостите ви, както и за появата на опасни илюзии. Не се надявайте на нищо - трябва да сте уверени в себе си. Тази седмица Венера ще има напрегнат аспект с Уран, което ще доведе до несигурност и уязвимост по отношение на интимните отношения.
Благоприятни дни- 16, 20, 21
Бъдете внимателни –17, 18

Рак – Ще се опитвате да промените някои установени правила на работното място, но може да срещнете несъгласие. Вие ще бъдете доста изобретателни в работата и действията си. Не купувайте сега превозни средства. Най-вероятно ще имат скрити дефекти. Не е благоприятно времето и за сделки. В събота вашата управителка Луната прави опозиция с Уран –ден на дисхармония. Това може да ви постави в рискови ситуации, да предизвиква дълбоки емоционални проблеми. Чувствително ще реагирате на различни дреболии: ще трябва емоционално да се дистанцирате от всичко. Може да имате неприятни психически или реални преживявания. Много внимавайте и за партньорските си отношения. Ще е малко облачно на любовния хоризонт, но се вижда светлина в края на тунела. Поддържайте положителните си вибрации.
Благоприятни дни- 17, 18, 22
Бъдете внимателни – 20, 21

Лъв – Тази седмица няма да бъде от най-леките и безметежните. Възможно е някои негативни нагласи да се изострят в тези дни. Ще бъде трудно да намерите мотивация и подкрепа в някои моменти. Някои обстоятелства ще се развиват обаче във ваша полза. Избягвайте да вземате важни решения. Опитите ви за промяна на имиджа и корекция на външния вид няма да бъдат успешни и задоволителни, затова не предприемайте лични промени. Ще трябва да насочите вниманието си към семейните дела, но това не означава, че трябва да се жертвате в полза на другите. Намирайте време да се отпускате, търсете развлечения. Така ще имате енергия и ще се подобри настроението ви.
Благоприятни дни- 20, 21
Бъдете внимателни – 16

Дева –Не трябва да оставяте всичко на самотек. В този период е желателно да се опитате да мислите само за това как да привлечете положителни промени в живота си. В някои необичайни ситуации на работното място трябва да действате много трезво. Може да се чувствате така в някои моменти, сякаш някой или нещо се опитва да ограничи свободата ви. Това могат да са конкретни хора, външни обстоятелства или възпиращ фактор може да бъде вашата лична несигурност в себе си и вашите възможности. Възможен спад на енергията и съответно намаляване на ефективността в работата. Ще имате усещане за умора, леко неразположение в края на седмицата. Бъдете внимателни в думите и постъпките си. В службата се пазете да не бъдете вкарани в интрига. В отношенията с партньора си, честите промени в настроението ви и външното ви безразличие ще създават допълнителна нервност или несигурност.
Благоприятни дни- 21, 22
Бъдете внимателни –17, 18

Везни – Предстоящите дни за мнозина ще са изпълнени със съмнения, творчески застой, случайни конфликти. Ще се сблъскате с ограничаващи обстоятелства. Затова е необходимо да бъдете по-предпазливи. На 20 декември вашата управителка Венера ще премине във вашия пети дом на любовта и творчеството и ще образува два дни по-късно квадратура с Уран. Така че, нямайте никакви очаквания през тази седмица. Оставете нещата да се развиват от само себе си. При този транзит трудно може да се усети радостта от живота. Задълженията ще започнат да ви тежат. Аспекта носи огорчение в любовта, неудовлетворение, ревност, отчуждаване и охлаждане на чувствата. Често се получават разриви в отношенията. Що се отнася до периода като цяло по- чувствителните натури ще почувстват апатия, затова е желателно да избягвате конфликтни ситуации, напрежение, стрес и повече време да намирате за почивка.
Благоприятни дни- 16
Бъдете внимателни – 20, 21

Скорпион – Началото на седмицата звездите ви препоръчват да се посветите на по-спокойни дейности, лесно почистване на дома и умствена почивка - релакс. Трудностите могат да се увеличат, но не губете кураж. Ако дългоочаквани събития все още не се случват, не се безпокойте - съдбата не случайно изпитва търпението ви. Бъдете разумни, не се намесвайте в неприятности, не забравяйте да отделите време на любимото си хоби и си позволявайте от време на време да помързелувате. В петък се концентрирайте върху неотложните въпроси. Бъдете внимателни в общуването си с околните, както и с партньора си. Някои от вас ще се почувстват в любовен капан, защото са във връзка с някой, с когото не трябва да са. Други ще попаднат в любовна интрига, но това може да бъде и друга ситуация, поради която трябва да пазите тайна от всички.
Благоприятни дни- 17, 18
Бъдете внимателни – 21, 22

Стрелец – Вие ще бъдете неспокойни и дръзки, защото Марс ще ви тласне към борбата за важни въпроси. Възможни са неприятности, но не се отчайвайте. За тези, които успеят да преминат теста за издръжливост, без да губят чест и достойнство, съдбата е подготвила достойна награда. Може би мнозина ще преживеят разочарование в любовта, защото сте в положение на „даващи”, а не получавате нищо в замяна. Взаимността е необходимо условие за хармонията в любовта. Вторник и сряда са опасни дни, когато не трябва да се дава ход на негативните мисли. Като цяло цялата тази седмица може да бъде свързана с усложнения при контактите с хора от близкото ви обкръжение: приятели, съседи, роднини.

Благоприятни дни- 16, 20, 21
Бъдете внимателни –17, 18

Козирог – Тази седмица късметът ви ще бъде променлив – ту ще идва, ту ще ви напуска. Каквото и да става, Козирога никога няма да спре да се катери към върха на планината. Опитайте се да стоите здраво на краката си - не унищожавайте това, което имате в търсене на илюзии. Не подценявайте конкурентите си. Това ще е груба грешка. Подходящ период за самоусъвършенстване и за работа върху себе си. Ще имате шанс да поправите някои грешки от миналото. Мнозина ще се върнат към предишни проекти. Всички въпроси, възникващи през този период, ще бъдат решени почти незабавно и без много усилия. Не се препоръчва да ходите по съдебни инстанции по имуществени въпроси, особено ако са свързани с наследство. Отложете уреждането им за по-нататък, защото може да попаднете в неприятности. Някои от вас ще имат санкции за нарушение правилата на движение. Като цяло седмицата може да бъде свързана с много харчове за дома, семейството, децата, почивка и други.
Благоприятни дни- 17, 18, 22
Бъдете внимателни – 20, 21

Водолей – Всички стъпки, които могат да повлияят на живота ви, обмисляйте внимателно - опитайте се да прецените всички плюсове и минуси. За предпочитане е да не правите резки промени в живота си. Може да понесете финансови щети по вина на други хора. Трудни ще бъдат отношенията с бизнес партньорите. Също така не е най-доброто време за разглеждане на въпроси, свързани с разделяне на имущество при развод. Не прибързвайте да вземате важни решения. На 20 декември Венера влиза във вашия знак и след два дена прави квадратура с Уран, но влиянието започва да се отразява още предните дни. Тежко време за личните и семейните отношения. Емоционално вълнение и свръхвъзбуда. Могат да се появят кавги с приятели, несъгласие, конфронтация.
Благоприятни дни- 20, 21
Бъдете внимателни – 16

Риби – Началото на седмицата ще внесе малко повече напрежение. Възможни са спорове с колеги за възможни грешки в работата. Трудности в отношенията може да имате и със съседи, познати, роднини. В резултат на спорове може да прекъснете отношения с някой от тях. Опитайте се да не влизате в конфликти и да не прекъсвате контакти, не оставяйте гордостта и амбицията да ви водят. Опитайте се да синхронизирате всичките си действия с целите и принципите на живота си. Не вземайте прибързани решения. По-добре е с малки стъпки да следвате целта си, отколкото да направите голяма крачка и да загубите сили и вяра в себе си. След работа почивайте: именно сега имате нужда от повече свобода и отпускане. Периода не е най-доброто време за запознанства. Тези, които са семейни или обвързани, нека да покажат малко повече търпение и издръжливост, за да се справят с трудностите в отношенията си.
Благоприятни дни- 21, 22
Бъдете внимателни –17, 18

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Имате ли домашен любимец?

Имате ли домашен любимец?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.