Ден на нашите заблуждения и грешки

  • 15 декември 2019 06:42

  • 4193
  • 0
Ден на нашите заблуждения и грешки
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 05:57ч, след което преминава в огненият знак Лъв.

Когато Луната преминава през този знак, хората започват да изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание.
Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Продължава 19 лунен ден до 20:15ч на 15 декември (от 19:07ч на14 декември)

Този ден носи негативна енергия. Ден на нашите заблуждения и грешки. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Днес се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив. Съзнанието е замъглено.

Съвети: Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние.
Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и тогава чак да действате.
Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.
Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили.
Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.
В този лунен ден сме „проверявани” за гордост и отмъстителност. Контактите с хората са неблагоприятни. Не трябва да се спори и да се изясняват отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката ви. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете. Може да се ограничите само с топла вана.
Не бива да се стригат коси и да се режат нокти.   
 
Практика на деня: Избавете се от ненужни привързаности. За профилактика може да правите въртеливи движения около тялото със запалена църковна свещ (наблегнете върху пъпа и гърдите) и после я оставете да изгори до край. В никакъв случай не я гасете.

Следва 20 лунен ден от 20:15ч на 15 декември до 21:26ч на 16 декември
30 слънчев ден – Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има лека светлина. Добре е край вас да гори свещ.

По-важни аспекти:
Луна квадрат Уран (11:03ч) - дисхармоничен
Юпитер тригон Уран (21:01ч) - хармоничен
Луна тригон с Меркурий (22:19ч) - хармоничен

 

 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4193 0

Свързани новини

Водещи новини