Астро съвет: Избягвайте пасивността

  • 09 декември 2019 06:54

  • 2597
  • 0
Астро съвет: Избягвайте пасивността
© Pixabay

Луната е в знак Телец до 18:48ч на 10 декември.

Когато Луната е в знак Телец е по-лесно да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките си сетива. Хубаво е да сте навън сред природата. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза, ларинкса, трахеята. Избягвайте да викате и студените напитки. Не трябва да се пробиват уши или да се вадят сливици. Ако имате проблеми с половите органи, точно сега е момента за посещение на лекар. Нежелателно е днес да се започват нови лекарства.

Оставете се на потока на живота

Продължава 13 лунен ден до 15:25ч на 9 декември (от 14:58ч на 8 декември)

13 лунен ден е активен, но не е подходящ за борба. Енергия ще има само човек, който я е използвал правилно през предходните дни. Идеалното време за духовни търсения. Човек може да проникне в тайните на Вселената, да разбере мъдростта на битието.

Ден за учение, за усвояване на нови знания, за натрупване на информация, но внимателно я отсявайте. Не приемайте всичко за чиста монета. Можете да внесете изменения и корекции в плановете, делата и проектите си. Ако се върнат стари проблеми към вас, отнесете се към тях спокойно, без излишни нерви. Енергията на деня ще ви помогне да се отървете от бремето на миналото.

Покупки и домакинска работа в този ден може да се вършат, но само ако е необходимо. Ако ви предстои пазаруване, не го правете механично, по навик.

Можете да се подстригвате (до 15:25ч), но ако го правите сами. Не е подходящо за посещение на фризьорски салон, не поверявайте днес своята енергия на друг човек.

Ден за прояви на любов, нежност, доброта и разбиране

Следва 14 лунен ден от 15:25ч на 9 декември до 15:55ч на 10 декември

Един от най-мощните дни на лунния месец. Сега вече можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Избягвайте пасивния начин на живот. Ако не използвате енергията, която Луната ви дава, тя ще бъде напразно пропиляна. Всички дела започнати сега, завършват благополучно, тъй като носят в себе си информация, която способства реализацията им. След пълнолунието, ще можете да жънете това, което сте посели през първите две фази на Луната.

Денят носи тайно знание, свързан е с източниците на информация. Полезно е да работите със свещени текстове, да се чете езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, ако целенасочено е работено върху това.

Хората, които имат слабо развита Луна, не трябва да се гледат в огледалото, да използват парфюм, да натоварват зрението си. Всяка физическа работа е полезна. Това ще ви помогне да избегнете тъгата и меланхолията, която днес може да ви нападнат.

Това е специален ден за мъжете. Жена, която дълго и безуспешно сте ухажвали, в този лунен ден може да бъдат покорена, но ако опитите и сега се окажат неуспешни, то по-добре се откажете окончателно. Това е последният шанс да опитате. Ако не започнете в този период романтични отношения с обекта на вашите въжделения, значи нищо няма да се получи.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники, нови места.

24 слънчев ден – Ден на тежки изпитания – най-стресиращият и напрегнат слънчев ден, изискващ големи усилия. Това е ден на разгула на тъмните сили, затова е необходимо да се прояви повече бдителност и предпазливост във всяко действие. Много труден ден, който служи за проверка силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи.

По-важни аспекти:

Луната в опозиция с Марс (в 11:11ч) - нехармоничен аспект

Меркурий преминава в знак Стрелец до 29 декември

Луната в секстил с Нептун (в 16:21ч) - позитивен

Луната в тригон с Венера (в 18:09ч) - позитивен

Луната в тригон със Сатурн (в 21:56ч) - позитивен

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2597 0

Свързани новини

Водещи новини