Хороскоп за декември за зодиите от Овен до Дева

Овен - Декември обещава много нови начинания и развитие във всички сфери. Очаквайте просперитет. Дават ви се много възможности в различни области на живота. В този момент е много важно да държите всичко в ръцете си. 

Поради засилената планетна активност ще изпитвате често напрежение. Във финансовите дела, в личните и бизнес отношения, започва плодотворен период, но ако не следите финансите, тогава всичко може да излезе извън контрол. 

През първата половина на месеца използвайте максимално енергията, която имате и извлечете най-доброто от всяка ситуация. За мнозина ще има кариерно развитие и нещата като цяло ще се подобрят. Можете да получите няколко невероятни възможности, които да оформят вашия растеж и развитие. 

Слънцето в Стрелец ще ви донесе нови идеи и предложения, ще почувствате повече хармония, ще бъдете по-жизнени и ще вземате решенията по-лесно. Ще изпълнявате задачите си с увереност и твърда воля. Склонни сте да бъдете твърде оптимистични и съответно имате твърде високи очаквания, което понякога може да доведе до разочарование. 

Седмичен хороскоп за всички зодии

Семейният живот ще бъде щастлив и блажен, защото ще получите добра подкрепа от партньора/ката си. Това е благоприятен месец за личните отношения. Планетите на сребърен поднос ви поднасят красивите енергии на любовта. Вие ще бъдете по-привлекателни, отворени и интуитивни. Във вас ще се запали вътрешен огън, който ще разкрие непозната част от вас.

Телец - Трябва спешно да изпълните всички задачи, за да не се натрупват проблеми с тяхното изпълнение. Тези, които имат творчески проекти, през декември ще се реализират благоприятно. Производителността в работата е на най-високо ниво! Но не трябва да бъдете арогантни и особено да критикувате колегите. 

Ще се чувствате през месеца така, сякаш сте надарени с много положителна енергия и смелост да направите правилното нещо. Вашата работа и кариера ще са на първо място. Всичко останало ще трябва да изчака. Няма фактори, които да пречат на напредъка в работата ви. Няма да се откажете от това, което сте си поставили за цел, докато не успеете. 

Ключът към успеха този месец е в комуникацията и социалните ви умения.  Ще трябва да се адаптирате към другите, както и към нови обстоятелства и ново обкръжение. Вашият външен вид също ще бъде важен, така че му обърнете повече внимание. Бъдете по-внимателни, когато става въпрос за харчене на пари или за инвестиране (става въпрос за големи неща). Намалете разходите си, в противен случай те могат да бъдат неприятна изненада за вас, поради неблагоприятното положение на планетите. Между 14 и 22 декември може да изпаднете в стресова ситуация.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Опитайте се да не давате обещания на никого, защото ще ви е трудно да ги изпълните.  В съществуващите връзки ще плавате в лодката на любовта и романтиката. Любовта и хармонията ще протичат красиво във всички посоки. Въпреки това, бъдете внимателни, тъй като пак могат да възникват недоразумения. В изявата на чувствата в този период ще бъдете предпазливи, сдържани и умерени. Много от вас ще станат особено смирени, но за околните това смирение ще изглежда като че ли криете чувствата си.

 Близнаци - Перспективата за нови възможности и желанието да се намери по-добър баланс на професионално ниво носят много оптимизъм и много енергия. 

Силно ви се препоръчва да бъдете последователни, внимателни и постоянни, тогава много от целите, които сте си поставили за себе си и много от мечтите ви, могат да бъдат реализирани. Не започвайте нови проекти, докато не коригирате грешките в предишните. 

Избягвайте ситуации, произтичащи от безсмислени действия и прекомерно самочувствие. Вашата самоувереност, тактика и остър ум ще ви помогнат да постигнете победа над всичките си съперници (конкуренти). Въздържайте се обаче от прекомерна самоувереност и компетентност по всеки въпрос, това може да се обърне срещу вас. Не е време да продължавате да отлагате решение, което знаете, че трябва да вземете. 

Седмичен хороскоп за всички зодии

Склонни сте да сте твърде оптимистични и имате твърде високи очаквания, което понякога може да доведе до разочарование, особено ако нещо се обърка, както сте планирали. Тези, които търсят смяна на работа, могат да намерят добри алтернативи.

Бракът може да доведе до проблеми през този месец. Липсата на подкрепа от страна на партньора може да доведе до семейни размирици. Тези които са сами имат всички шансове да се влюбят. Декември ще ви потопи в романтична приказка, в която ще играете главната роля. Няма да се страхувате изобщо, но ще отворите широко сърцето си и ще допуснете любовта да влезе в него.

Рак – Ще се насладите на малките радости от ежедневието, особено ако обичате работата си. Ще имате големи възможности за напредък в кариерата. Ще се отнасяте сериозно към професионалните си задължения и ще изпълнявате задачите навреме. Финансовите загуби са много вероятни, така че вземайте важни решения разумно. Ще трябва да се контролирате, когато купувате, за да не харчите повече, отколкото печелите.

Трябва да бъдете внимателни и бдителни между 24-и и 25-и, тъй като времето е абсолютно неблагоприятно. Вашата небрежност може да има сериозни последици. Периодът след това ще бъде отпускащ, много проблеми ще намерят своето решение.  Повечето притеснения и стресове ще отпаднат автоматично, а животът ще стане по-спокоен. Ще трябва да постигнете баланс между личният живот и многото ангажименти, които ви очакват. През първата половина на месеца Меркурий повишава вашата креативност.

Хороскоп за месец октомври за зодиите везни - риби

Имате силна интуиция и често се появявате в точното време на правилното място. Знаете как да използвате цялата си харизма и интелигентност, за да получите това, което искате. Основата на всичките ви действия е желанието за одобрение от хората около вас, въпреки че вие самите никога няма да си го признаете. Често имате проблеми с релаксацията, просто ви е трудно да спрете и да успокоите активния си ум. Трябва да се научите да цените малките неща в живота и да се наслаждавате на това, което вече имате.

Този месец не е много добър за семейните отношения. Има вероятност от напрежение, объркване и срещане на неразбиране сред членовете на семейството. Трябва да положите много усилия, за да премахнете всички недоразумения.

Ще бъдете социално активни този месец. Това ще ви позволи да срещнете нови хора и евентуално партньори. Вие сте отлични слушатели и знаете как да давате добри съвети. За съжаление, вие самите рядко следвате собствените си добри съвети.

Лъв - Хороскопът ви предсказва красив и балансиран месец, когато просто ще можете да се насладите на живота. В началото на месеца ще бъдете пълни с енергия и ентусиазъм. Можете да постигнете всякакви цели със смелост и увереност. Ще намерите много възможности в професионалната област. 

Месецът е идеален за всякакви начинания, това е подходящ момент за радикални промени в семейството и системни трансформации в работната посока. Хороскопът препоръчва да действате възможно най-гъвкаво, а където се налага да се адаптирате към обстоятелствата. В никакъв случай не слушайте онези, които не разбират нищо от вас или във вашата работа. Откровено игнорирайте такива хора, не си губете времето с тях. 

Стресови ситуации могат да възникнат в средата на декември. Възможни са малки неприятности в общуването с колегите. Бъдете по-икономични и по-рационални в пазаруването. Пълнолунието на 11 декември попада в сектора на приятелството ви и предполага някои емоционални конфронтации там. Въпреки това, позитивният тригон Марс-Нептун на 13 декември ви предлага огромна подкрепа, точно когато се нуждаете най-много. 

Може да придобиете усещането, че се нуждаете от нова посока. Помислете за това, докато годината приключи - иновативният тригон на Меркурий-Уран на 30-31 декември може да ви донесе някои блестящи идеи как да направите това.

Месечен хороскоп за всички зодии за август

До 16 декември атмосферата у дома ще бъде изпълнена с положителна енергия, но през втората половина на месеца обаче може да има объркване и сблъсъци. По отношение на личните взаимоотношения, не се притеснявайте за дреболии.

Дева - Декември 2019 г. ще бъде особено продуктивен период по финансовите и професионални въпроси. Ще трябва да решите някои битови проблеми в дома си. Трудности може да срещнат онези от вас, които имат да решават жилищни или имотни проблеми. 

Предстои ви забележителен период, когато Юпитер ще влезе в 5 –я ви дом (сектора на любовта, взаимоотношенията, творчеството, децата). Този дом се активира и от Венера, която ще пребивава там до 20 декември, а от 21-ви Слънцето се премества там, на 26-ти - слънчевото затъмнение. Засилва се креативността и желанието ви да се откроите. Това е страхотна астрологична възможност. В професионалният живот ще ви е по-лесно да проявите своите таланти и умения. Инвестирайте в повишаване на тези умения или преквалификация, като по този начин разширите обхвата си от възможности за работа. Ако търсите работа, след 21 декември имате добър шанс да си намерите такава.

Жизнеността, желанието да покорявате и съблазнявате отново се завръщат. Ще бъдете по-отворени при изразяване на чувствата. Ако още сте свободни, можем да кажем, че навлизате в страхотен период. Не бързайте обаче да предприемате по-сериозни стъпки, защото това не е подходящ период за дългосрочни решения. Дайте си достатъчно време за преценка, преди да преминете към узаконяване на връзката. Избягвайте ревността в личните си отношения, което може да внесе напрежение във връзката ви преди празниците. 

Хороскоп за март

Ще се чувствате добре психически и физически. Уран, вашият управител на дома на здравето, е в добри отношения с Юпитер, така че ще имате много енергия, ще бъдете вдъхновяващи, с добро чувство за хумор и ясен ум.  Ставате по-оптимистични и ще използвате „подаръка” на звезди по най-рационален и практичен начин.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Колко често готвите?

Колко често готвите?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.