Ако днес простите на някого, Вселената ще ви възнагради

  • 01 декември 2019 06:39

  • 6024
  • 0
Ако днес простите на някого, Вселената ще ви възнагради
© Pixabay

Луната е в знак Водолей.

Събужда се духът на авантюризма, творчеството, иновациите. Възниква интерес към всичко ново, необичайно. Избягвайте да се претоварвате и да влизате в конфликти. Луната във Водолей често носи изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. Действията, поведението на други хора, както и нашето, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Хората са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни е противно. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Продължава 5 лунен ден до 11:50ч.

Доминиращ 6 лунен ден от 11:50ч на 1 декември до 12:26ч на 2 декември

Днес е добре да си поплачете

Символ на този ден е жеравът. Тази птица внася святост и усещане за свобода.  Спокоен и мирен ден, в който към земята идва мощен енергиен поток. Ден на интуитивното знание. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете аромо-терапевтичен масаж. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Ако се вгледате в небето и видите красиви облаци, това е добро знамение. Ако небето е облачно и вие му обърнете внимание, тогава може да почувствате дисхармония. Само не се разстройвайте, защото това означава, че няма хармония в целия свят.

На 6 лунен ден е по-добре да се къпете в благодатта на космическата енергия. Можете да усетите благодатта на този ден вербално. Благоприятно време за умствена работа. Денят, в който човек трябва да намери сили за любов. Ако простите на някого за отрицателна постъпка, тогава Вселената ще ви възнагради с положителна енергия. Важното е да можете правилно да я използвате. 

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Подходящ за нови начинания и дела.

Не нарушавайте хармоничната аура на деня като избягвате скандали и се старайте да не изпускате нервите си. Денят е отреден единствено за любов, смирение и прошка. Сега не бива да изразявате никакво недоволство от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е.

Не обременявайте мисълта си с житейски грижи. Здравето ще зависи до голяма степен от самочувствието. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене. Днес обърнете внимание на бронхите и горните дихателни пътища. Ако навън е студено, опитайте се да сте облечени добре, за да не настинете. Идеално време за всякакви процедури за подмладяване, резултатите ще бъдат видими. 

В 6 лунен ден встъпват в брак най-щастливите хора, защото избират своите любими по взаимна любов. 

В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класически секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките.

Не се опитвайте да плувате срещу течението

 Подстрижка способства подобряване на здравето. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

16 слънчев ден – Препоръчва се да се подрежда, всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. По-малко да се говори и да се следи всяка казана дума. Работете върху пречистването на мислите си! Ако нямате лоши мисли, няма да имате лоши постъпки.

По-важни аспекти:

Луна в квадратура с Марс (13:44ч) – импулсивност, раздразнителност, гняв, емоционална нестабилност. Лесно избухване на спорове и кавги на обществени места, бъдете предпазливи. 

Слънце в секстил с Луната (15:44ч)

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6024 0

Свързани новини

Водещи новини