Не се опитвайте да плувате срещу течението

  • 26 ноември 2019 06:49

  • 3287
  • 0
Не се опитвайте да плувате срещу течението
© Pixabay

Днес Венера влиза в знак Козирог. Характеризира се със сдържаност и стабилност на емоциите.

Луната е в знак Скорпион и се движи на празен ход до 10:12ч. Не предприемайте нищо важно през този период.

В 10:12ч Луната преминава в знак Стрелец. Пазете се от прояви на прекомерен оптимизъм и гордост. Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система.

29 лунен ден продължава до 06:57ч.

30 лунен ден от 06:57ч до 17:07ч. Денят носи хармонична енергия, придава приповдигнато настроение. Бъдете открити и искрени. Изпълнете сърцето си с чистата, хармонична енергия на деня. Добре е денят да бъде посветен на благодарността и обобщение на случилото се през лунния месец. Вземете лист хартия и химикалка и запишете всичко, което ви се е случило добро и лошо, след което мислено благодарете за всичко - за уроците, за учителите, за даровете на съдбата. Едновременно с прочистването на мислите, въведете реда у дома.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Новолуние в знак Стрелец в 17:07ч. Започва 1 лунен ден до 08:09ч на 27 ноември

Новолунието е символ на ново начало, пречистване и духовно прераждане.

Това новолуние е особено. Няма нито един аспект към другите планети.

Не се опитвайте да плувате срещу течението, а вместо това да се опитвате да се адаптирате към промените, които ще настъпят в живота. Съпротивлявайки се на промяната, можете да унищожите плана, създаден от Космоса за вас и в резултат на това да пропуснете важните възможности, които това новолуние ще ви предостави. За да успеете и да стигнете до върха, трябва да сте напълно уверени във всяко свое действие.

Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е новолунието. То ще ви подкрепи във вашите намерения. Често лошите привички са израз на сили без направление, които се нуждаят от правилно насочване, за да донесат някаква полза. Неприятните усещания тогава не са толкова силни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които искате да се откажете. Психическата реакция е нормална, а това е особено важно. Много е важно да издържите първите дни. Ако ви е трудно изведнъж да го направите, постепенно намалявайте храната, цигарите или алкохола. Подходящо е да се започне лунна диета.

Хирургични операции не се препоръчват да се провеждат в новолуние освен животоспасяващи и спешни случаи.

Денят носи смесени влияния

Възможна е днес внезапна смърт на известни хора.

Тъй като новолунието е под знака на Стрелец, то ще засегне най-силно представителите на този знак на Зодиака. Тези хора могат да почувстват неочакван прилив на сила, могат да ги връхлетят блестящи идеи. Свободните представители на знака ги очаква през новия месец запознанство с интересна личност, способна да преобърне живота им. Избягвайте да сте твърде емоционални в този ден.

11 слънчев ден - Ден на промените. Трябва да отреагирате веднага на променящите се ситуации и да го правите на подсъзнателно ниво, без да обмисляте решенията. Добре е да се приведе дома в ред, да се приемат гости. Благоприятно е да се съберете с приятели от детството си.

Много е добре да намерите малка монета, особено с ръцете нагоре - знак за успешно решение на проблемите.

По поведението на домашните любимци в този ден може да се съди, как хората се отнасят с вас.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3287 0

Свързани новини

Водещи новини