Денят носи смесени влияния

  • 24 ноември 2019 06:38

  • 3076
  • 0
Денят носи смесени влияния
© Pixabay

Най-важният аспект днес е съвпадът на Венера и Юпитер. Този аспект не е толкова значителен, колкото тригонът, но въпреки това носи добро настроение и оптимизъм. Благоприятно време за благотворителни действия, за финансови въпроси. Опитайте си късмета на лотарийните игри, но без да прекалявате. Щастлив ден за връзките и личните отношения.

От друга страна е опозицията на Марс към Уран – Аспектът подтиква към импулсивност, изблици на гняв, стремеж към независимост на всяка цена, краен егоцентризъм. Разногласия с приятели, липса на тяхната подкрепа, спорове. Зачестяват кражбите и измамите. Разбиване на офиси, магазини и други. Могат да се появяват неочаквани факти, информация, да се прояви вредното влияние на минали събития. Необходимо е повишено внимание при транспорта, при работа с уреди и машини, с електричество, вероятност от избухване на пожар. Разрушително въздействие на обстоятелствата.

Луната е в знак Скорпион от 07:59ч до 10:12ч на 26 ноември

Този лунен период се характеризира с нарастващо напрежение, усилва емоционалната възбудимост. Можем да бъдем недоволни от себе си и от хората около нас - всичко се вижда в мрачни тонове. Трябва да сме по-смирени, по-търпеливи и снизходителни към човешките слабости и грешки. Постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Обличайте се добре и се пазете от настиване. Препоръчително е бременните жени да избягват претоварване, да не прибягват до секс и въобще да се пазят.

Доминиращ 28 лунен ден от 04:30ч на 24 ноември до 05:44 на 25 ноември

Като лунен ден, това един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Това е много хармоничен и добър период, зареждащ с положителна енергия, носи нов прилив сили.

Нито хубавите, нито неприятните събития са случайни. Това е резултатът на вашите действията от последният лунен месец. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. Всеки получава това, което е заслужил, всички добри дела се възвръщат стократно. Постарайте се правилно да приемете това, което ви се случва - и хубавото, и лошото.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околният свят. Не трябва да извършвате разрушителни действия - да не се къса, чупи, убива нищо. Забранено е да се късат цветя, да се режат дървета, да се копае земята. Не трябва да се убиват дори насекоми. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие, например да посадите цветя.

Не трябва да се предавате на напразни мечти и да пребивавате в сънливо състояние. Добре е да се натоварват мускулите, полезна е всяка физическа работа. Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло.

Подходящо време за романтична вечеря на свещи

Полезно е да работите с астралното тяло, чакрите. Добре се отразява медитацията, съзерцанието. Енергиен център са очите. По-малко стойте на компютъра, пред телевизора или книга. Избягвайте ярката светлина. Пазете главата, мозъка, не напрягайте ума, очите, следете за повишение на кръвното налягане. Ако ви заболи главата или вдигнете кръвно налягане, това е знак, че сте нарушили лунните заповеди и ви се отказва енергия от висшите сили.

Общуването ще ви донесе полза и ще повдигне настроението ви. Не злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини.

Секс – Трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а да се основава на чувства. На прелюдията днес трябва да отделите повече внимание, отколкото на самия акт. Не се препоръчва да експериментирате с нови пози и нови места за любов, както и всяка грубост и безразличие. В този ден не се приветстват приключенията за една нощ.

9 слънчев ден - Денят е посветен  на Божествената Светлина и Огъня. Свързан със сиянието и разкриване на творческият потенциал.

По-важни аспекти през деня:

Луна съвпад с Марс (13:37ч)

Луна в опозиция с Уран (13:52ч)

Венера съвпад с Юпитер (15:35ч)

Марс в опозиция на Уран (18:51ч)

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3076 0

Свързани новини

Водещи новини