Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 18 ноември 2019 18:22

  • 16161
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Луната е намаляваща, в последна фаза.

На 19 ноември Марс преминава в знак Скорпион.

На 20 ноември Меркурий излиза от ретроградност.

На 22 ноември Слънцето преминава в знак Стрелец.

На 24 ноември Венера в съвпад с Юпитер – един от най-щастливите и благотворни аспекти

Марс в опозиция с Уран – труден аспект, с разрушителна енергия, неочаквани ситуации.

Луната през седмицата преминава през знаците Лъв, Дева, Везни и Скорпион.

Благоприятни дати за подстригване – 20, 23 ноември

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори, не е добре да започвате работа на ново място. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор:

19.11.  23:12 - 20.11.  03:56

22.11.  05:33 - 22.11.  06:21

24.11.  04:51 - 24.11.  07:59

Уникален ден

Овен

Можете да сбъднете мечтите си с упорит труд и разумен, реалистичен подход. Някои хора могат да ви създават проблеми, да ви провокират чрез конфликт. Затова проявете максимална предпазливост. В личните ви отношенията могат да се появят пропуквания. В този случай се препоръчва да бъдете по-търпеливи, за да не се карате. Бъдете нежни и поддържайте контрол над нещата. От вторник Марс преминава в Скорпион и вече няма да е в опозиция на вашия знак и постепенно светът ще стане по-добър и мил. Към края на седмицата умората ще се отрази на вашето самочувствие. През уикенда обърнете внимание на здравето си.

Благоприятни дни –18, 19

Бъдете внимателни – 22, 23

Телец

Предстоят необходими промени, но към по-добро. Ще имате някои притеснения. Можете само да мечтаете за спокойствие и релакс. Ще срещнете някой, с когото ще споделяте еднакви интереси и ще ви бъде много приятно. Опитайте се да не изоставяте семейните дела - вашите близки сега повече от всякога се нуждаят от вашата помощ и морална подкрепа.С вашата магнетична привлекателност ще привличате хората от противоположния пол на подсъзнателно ниво, което може да доведе до интензивни сексуални преживявания. Моментното привличане може да доведе до дълбока и кармична връзка.

Благоприятни дни –20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

Близнаци

Новата седмица носи любов, пари, хармония и щастие, без да се налага да се стремите, да се борите или да работите усилено за тях. Това е време да се насладите на ползите от добрата карма, натрупана от предишните ви добри дела и упорит труд. Имате увеличена емоционална чувствителност и психическо възприятие. Съществува вероятност някой да ви повлияе дълбоко и да окаже силно влияние върху живота ви. Интензивните емоционални връзки могат да доведат до нови отношения. Ще има силно кармично привличане между вас и някого.

Благоприятни дни –18, 19, 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21

Рак

Можете да разчитате на силните си инстинкти и здравият разум, за да вземете важни решения. Приятели може да дойдат при вас за съвет по личен въпрос или да поплачат на рамото ви. Не дразнете партньора си с вашите капризи и променливи настроения. Не намирайки разбиране и спокойствие у дома, любимият ви човек може да го намери навън. За свободните представители на знака това е отлично време за запознанства, тъй като вашата повишена физическа и вътрешна красота ви прави по-популярни в социалните среди.

Благоприятни дни –20, 21, 24

Бъдете внимателни – 22, 23

Лъв

Хороскопът ви за седмицата ви съветва да не отлагате нещата за по-късно, в противен случай много скоро ще затънете в работата. Сериозен разговор ви очаква вкъщи с един от членовете на семейството. Въпреки че като цяло всички ваши взаимоотношения вероятно вървят доста добре, може да се наложи да разгледате в дълбочина личните си проблеми. Най-накрая решавате спорните въпроси и можете да простите на този, който ви е обидил. Трябва да отделите повече време на любимия човек. Опитайте се да не го разочаровате. Уикендът напълно се посветете един на друг.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 18, 19, 24

Дева

Ще отнеме много време и усилия за решаване на проблеми, свързани с деца, членове на семейството или роднини. Преди да предприемете решителни стъпки, трябва да помислите внимателно какво ще постигнете в крайна сметка. Внимавайте при подписването на важни документи. Опитайте се да не вземате заеми и големи суми от приятели, вие също не давайте. Възможни са раздори и недоволство от страна на партньора, породени от желанието ви за свобода и независимост. Опитайте да откриете радост в обикновените и простите неща.

Благоприятни дни – 24

Бъдете внимателни – 20, 21

Везни

 Спокоен и успешен период за вас. Дори и да възникнат някои проблеми, те няма да повлияят на вашето финансово и емоционално състояние.  Не забравяйте да изпълните дадено обещание. Ще бъдете по-емоционални и чувствителни от обикновено. Също така избягвайте да обсъждате лични проблеми с колеги и приятели.  Краят на седмицата е подходящо време за смяна на обстановката и пейзажа около вас. Едно пътуване ще ви се отрази много добре и ще разсее насъбраните негативни емоции и чувства, а също така ще допринесе за добро настроение. 

Благоприятни дни –18, 19

Бъдете внимателни – 22, 23

Силно енергиен ден. Вървим смело към съдбата, оставяйки страхове и съмнения далеч зад нас

Скорпион

Бъдете по-внимателни към конкуренцията. Възможно е да възникнат проблеми в любовната връзка. За да не се отчуждите с вашата половинка, трябва да прекарате повече свободно време заедно.  Не се поддавайте на провокациите на колеги, непознати. Определено не си струва да се изнервяте сега. Освободете напрежението чрез спорт, секс, физическа работа, плуване в басейн или друго. Марс увеличава вашият сексапил, освен това ще ви подкрепя в начинанията ви. Ще имате добри идеи, над които трябва да помислите.

Благоприятни дни –20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

Стрелец

Венера освен, че увеличава вашата привлекателност, ви прави по-спокойни, любящи и привързани. Тези дни звездите препоръчват да почивате повече. Погрижете се за здравето си, а домашната работа, ако е възможно я оставете на другите. Трябва да се съсредоточите върху личните дела, да бъдете в уединение или в кръга на най-близките хора. Може временно да ви обземат отрицателни мисли, тъга и апатия.  Медитация ще помогне да се отървете от неприятните емоции. Изчакайте малко с вземането на важни решения.

Благоприятни дни –18, 19, 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21

Козирог

Слънцето ви дарява с енергия, ентусиазъм и креативност, за да се насладите на живота, да достигнете целите си. Ще се радвате на добро самочувствие. Прощавайте грешките, забравете за недостатъците. По-добре да се съсредоточите върху удоволствията. У дома ви ще бъде спокойно. Вашите дипломатически усилия ще бъдат ефективни. Уикендът си струва да прекарате на спокойно, красиво място и да си починете добре. Свободните Козирози да бъдат по-внимателни към новите си запознанства, да не бързат да се доверят преди да са проверили човека.

Благоприятни дни –20, 21, 24

Бъдете внимателни – 22, 23

Водолей

Марс ще създаде известно напрежение около вас. Не бързайте да вземате импулсивни решения, избягвайте всякакви конфликти и влизане в спорове. Трябва да бъдете по-тактични с хората, да не се поддавате на негативни чувства и емоции. Не се отклонявайте от идеалите и плановете си. Също така бъдете изключително внимателни по време на шофиране. В любовта е възможно да настъпи охлаждане в чувствата, така че трябва да работите усилено, за да поддържате взаимно разбирателство. Много е важно да избягвате грубостта и нетактичността в отношенията.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 18, 19, 24

Риби

Марс в тригон към вашият знак носи енергия и страст, които са добре балансирани. Харизмата и сексуалният магнетизъм правят това подходящ момент за вашия любовен и социален живот. През уикенда е препоръчително да направите почистване, да се отървете от ненужните неща. За да се заредите с положителни емоции, можете да поканите приятели или роднини на гости, да уредите малко семейно тържество, да промените атмосферата.  Свободните представители на знака могат да срещнат някого на обществено място. Особено нещо приятно може да се случи в неделя, когато Луната ще бъде в тригон към вашия знак.

Благоприятни дни – 24

Бъдете внимателни – 20, 21

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
16161 0

Свързани новини

Водещи новини