Мистичен ден, в който биваме осенени от Божествена тайна

Днес Небесата щедро даряват тези, които излъчват енергията на любов и доброта към околният свят.

Луната е в знак Рак до 23:58ч до 17 ноември - Влиянието на Луната силно засяга емоционалното състояние - хората са много чувствителни и лесно се нараняват, затварят се в себе си, потопени в собствения свят. Вътрешните преживявания сега са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението става променливо, нестабилно. Засилва се интуицията. Подходящо време, което трябва да се посвети на семейството, дома и за грижи за близките хора. Уязвими са стомаха и диафрагмата.

Продължава 20 лунен ден до 20:15ч на 16 ноември (от 19:21ч на 15 ноември)

Ден за алхимия на духа. Мистичен ден, в който биваме осенени от Божествена тайна. Време за космическа любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Символ на този ден е орела. Време предназначено за активни и решителни действия. Би могло да се постигне много, затова избягвайте пасивността.

Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Ден за размишления и в който можете да вземете важни решения. Днес Небесата щедро даряват тези, които излъчват енергията на любовта и доброта към околният свят. Вярвайте, надявайте се, смейте се и ще получите това, което искате, без никакви пречки отвън.

Денят може да бъде щастлив и успешен, но се изисква благоразумие и сдържаност.

Добър период за възстановяване на семейната хармония, за синхронизиране на интересите. Всички разговори, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Общителността и откритостта на хората днес са невероятни, подходящо време за приятно прекарване и споделяне на свежи идеи. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

В 20 лунен ден са засилени целебните свойства на водата. Полезни са хладните обливания, контрастен душ. Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Съзнанието влиза в конфликт с подсъзнателното

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни, умерени. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Най-добрият ден за покупки за всичко свързано със спорта, тренировки, всякакви транспортни средства.

Следва 21 лунен ден от 20:15ч на 16 ноември до 21:17ч на 17 ноември

1 слънчев ден - Добре е да се правят планове за предстоящият слънчев месец. Ще им върви в делата само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Хубаво е в началото на слънчевия месец да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк.

По-важни аспекти през деня

Луната в тригон с Меркурий (19:09ч)

Луната в тригон с Нептун (23:03ч)

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Избрано от Интернет