Да се избягват случайните любовни връзки

  • 10 ноември 2019 06:34

  • 3798
  • 0
Да се избягват случайните любовни връзки
© Pixabay

Луната е в огненият знак Овен до 01:19ч на 11 ноември – Силата на Овена прави човек нетърпелив. Не търпи наличието на невидими окови. Хората са по-сприхави, нетърпеливи и избухливи. Да се контролират емоциите и да се избягва изясняване на отношенията. Трудно се стига до компромиси. Бъдете внимателни с пазаруването в този ден, тъй като има голяма вероятност да пазарувате импулсивно.

Зачестяват главоболията и мигренозните пристъпи. Пазете очите от натоварване с четене, пред компютър, силно осветление. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

След 16:02ч Луната преминава на празен ход до 01:19ч в полунощ, след което преминава в знак Телец. През този период Луната “почива” и затова поддръжка на вашите инициативи не очаквайте. Неблагоприятно време за всякакви нови и важни начинания, покупки. Подходящо е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви или да се посвети времето на почивка.

Продължава 14 лунен ден до 16:31ч на 10 ноември (от 16:07ч на 9 ноември)

В някои дела съдбата ще ни покровителства и ще ни предпазва от неприятности. Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. Енергията на деня може да повлияе върху настроението. Възможно е някои хора да изпитат тъга, меланхолия. Не трябва да оставяте на отрицателните чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са активността, действието и физическото натоварване. Добре е този ден да има изчистване на всичко, но най-вече на тялото.

Най-слабият орган на този ден са очите. Не се препоръчва да четете много, да гледате телевизия или да работите на компютър.

Могат да се повторят ситуации, а хора и събития от миналото да се завърнат

Полезен, почти лечебен ефект върху очите ще има дълго съзерцание на зората или залеза. Също така е полезно да гледате в далечината, към небето или към линията на хоризонта.

Следва 15 лунен ден от 16:31ч на 10 ноември до 16:56ч на 11 ноември

Помнете, че този лунен ден е един от най-важните дни за целия лунен цикъл. Това е времето, когато светлите и тъмните качества на човека са засилени.

На петнадесетия ден от лунния цикъл е необходимо да обърнете специално внимание на онези органи и части на тялото, които хронично ви причиняват неудобство. Екзотичният масаж е най- подходящ за изцеление на тялото в петнадесетия лунен ден. Препоръчително е професионалист да го прави, но това не е задължително. Препоръчва се медитация или прилагането на други техники, насочени към релаксация и отпускане. Техники за изчистване на чакрите и енергийните канали също ще бъдат полезни.

Трябва да избягвате случайни любовни връзки - те няма да ви донесат радост, но могат да ви създадат много проблеми. По-специално, съществува висок риск от заразяване с болести, предавани по полов път.
Желателно е да имате интимни отношения само с редовният си партньор. Не се препоръчва да се разнообразявате с техники и помощни атрибути.

Не се поддавайте на съблазни, не се занимавайте с хазарт, не проявявайте негативните си качества. Ако не е наложително – не пътувайте. Не приемайте подаръци в този лунен ден.

25 слънчев ден – Да се обърне специално внимание на децата и домашните любимци. Не се препоръчва да упорствате и да започвате нови дела. Противопоказни са всякакви авантюри.

Днес не трябва да се убиват животни, даже насекоми. Не трябва да изричате лъжи. Да не се късат цветя и да не се подаряват откъснати.

По-важни аспекти през деня

Меркурий секстил Плутон – 04:13ч
Луна квадратура Плутон – 07:38ч
Луна опозиция на Марс – 13:59ч
Луна тригон Юпитер – 16:02ч

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3798 0

Свързани новини

Водещи новини