Денят, в който молитвите биват чути

  • 07 ноември 2019 06:34

  • 9569
  • 0
Денят, в който молитвите биват чути
© pixabay

Луната в съвпад с Нептун в знак Риби - Преобладава романтичната нагласа, мечтателността. През това време хората са склонни да гледат на света през розови очила.

В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. Нараства и излишната чувствителност и сантименталност у хората, следователно и ранимостта. Липсва обективност. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания и да бъдете подведени.

Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Време за озарение и просветление. Неясните неща могат да се изяснят. Човек в този период се намира във връзка с Космоса. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята интуиция.

Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки - те трябва да бъдат максимално удобни.

Продължава 11 лунен ден до 15:20ч на 7 ноември (от 14:55ч на 6 ноември)

Един от най-силните енергийно дни. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва да бъдете пасивни, но и да се претоварвате е неуместно.

Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности и съзидание. Не проявявайте лекомислие. Избягвайте да предприемате рисковани дейности. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения!

Следва 12 лунен ден от 15:20ч на 7 ноември до 15:44ч на 8 ноември

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Енергията на денят е подходяща за правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Ден, в който са противопоказни всякакви отрицателни емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Не е добре да се ядосвате и гневите, не трябва да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави.

Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него! Избягвайте да се оплаквате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е само за по-добро.

Не е добре да се започва и предприема нищо, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо. Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, означава, че неправилно сте използвали мъдростта. Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, но затова пък може да си направите лек масаж.

Контактуването е благоприятно, както и за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, но те трябва да идват от сърцето и да са искрени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела, да ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и близките си.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

22 слънчев ден - Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат внезапни промени в живота. Например да предприемете пътуване, без да сте го планували или да направите спонтанно нова прическа. Днес живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождаването от всичко старо и ненужно.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9569 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини