Днес е добре да си поплачете, така сълзите пречистват Душата

Днес планетата Меркурий става ретроградна до 20 ноември.

Върху втората половина на деня отражение ще даде съвпада на Луната с Юпитер – един от благоприятните аспекти.  Това време е благоприятно за релакс, комуникация и пътуване, за преговори, търсене и реализиране на нови идеи, разширяване на мирогледа. Възможна финансова изгода, печалби. Благоприятно за подаръци, благотворителни дела.

Луната е в знак Стрелец до 04:39ч на 1 ноември.

Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред. Хората сега са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към препоръки. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и знания. Всеки иска да дава съвети и да помага на другите. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система. Добре  е да се избягват кръвопреливане, донорски процедури, оперативна намеса на изброените органи с изключение на спешните и животоспасяващи случаи. Избягвайте да натоварвате черния дроб с мазна храна.

След 16:31ч Луната преминава на празен ход до 04:39ч на 1 ноември, когато ще премине в знак Козирог. Не започвайте нищо важно.

Продължава 4 лунен ден до 10:31ч на 31 октомври (от 09:22ч на 30 октомври)

Следва 5 лунен ден от 10:31ч на 31 октомври до 11:33ч на 1 ноември


Този лунен ден се смята за добър и щастлив. Символ на деня е Еднорога, който означава чистота и целомъдрие. Днес се приветства всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на собствените действия, работа над осъзнатостта. Денят е идеален за развиване на по-висши качества като любов и прошка. Благоприятно е за работата над чистотата на мислите и желанията. Това може да бъде подпомогнато като четете молитви и напявате мантри.

Физическото натоварване е полезно. Особен ефект има и практикуването на йога, при което има релаксация не само на тялото, но и на ума. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете умиротворяване. Не е подходящо за сериозни дела, новите дела, за творчески начинания.

Според поверието за лунния ден е добре днес да си поплачете, тъй като сълзите са знак за това, че душата се пречиства. Този лунен ден подхожда за кръщение.

Ако здравето ви пострада днес, това е знак, че трябва да промените нещо в себе си. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Всяка храна, която сега постъпва в организма, се отразява не само на тялото, но и на аурата. Препоръчват се млечни продукти. Употребявайте само лека и прясна храна, свежи продукти, лесни за храносмилане. Да се избягва месото, включително риба. Пийте билкови чайове.

Сексът в този лунен ден се смята за целебен, трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват.
Подстригването може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно състояние.

15 слънчев ден - Атмосферата на този слънчев ден е проникната от хармония и любов. Много мирен, спокоен и светъл ден. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. В този ден често стават събития, които определят по-нататъшната съдба на човека. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Избрано от Интернет