Ден на кармично възмездие

Марс е в квадратура със Сатурн.

Това е времето, когато делата могат да се провалят. Появяват се препятствия, закъснения, грешки. Увеличава се вероятността от злополуки, инциденти, пожари, автомобилни произшествия и други. Бъдете внимателни.

Луната се движи на празен ход от 10:23ч до 22:30ч. Това време не е благоприятно да се започва нищо. Не правете даже планове. Спорове, възникнали в този момент, може да допринесат за сериозни последствия в отношенията. Отложете избора на нови дрехи, обувки, други - в бъдеще ще се разочаровате от направения избор. Благоприятно е за всичко свързано с освобождение, разчистване. Отървете се от ненужните неща в гардероба; от това, което пречи; почистете. Идеално време за почивка.

Луната е в знак Везни до 22:30ч на 27 октомври, след което преминава в знак Скорпион.

По-лесно сега се правят компромиси и се намира общ език с другите. В дните на Везните се обръща повече внимание на външните правила за приличие, етикет. Има обаче известна нерешителност и тенденция към колебания. Трудно е да се вземе важно решение, трудно е да се направи избор. Затова отлагайте важни решения за друго време. Добре е да започнете процедури за отслабване. Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Доминиращ 29 лунен ден от 05:37ч на 27 октомври до 05:40ч на 28 октомври

Един от най-лошите и опасни дни на лунния месец: сблъсък на добрите сили със злите. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище. Остава да преминем последния, най-страшен тест - Ден на кармично възмездие. На този ден е възможно да се проследи бързото действие на кармата. Буквално всичко лошо, което сте мислили, казали или направили, може да се върне при вас още в същия ден. Затова се опитайте да мислите позитивно, да казвате хубави неща и да направите нещо приятно за някого. 

Човек трябва да спазва пост и умереност, смирение и покаяние. По-добре е да не правите нищо сериозно и даже да не планирате. Добре е да се извършват различни очистителни процедури, както в битов, така и в духовен смисъл. Хубаво е да опушите в къщи с тамян, да горят свещи, да напръскате със светена вода. Когато си вземате душ, представяйте си как водата отмива цялата тъмна енергия от вас.

Не започвайте нищо, освен най-необходимите домакински и ежедневни задачи.  В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти, масовите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте. Избягвайте пътувания, защото се увеличава вероятността от аварии и непредвидени опасности.

Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Избягвайте влизане в спорове и конфликти.

Секс - Добре е да се откажете. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Може да се подстригвате, така ”отрязвате” и се освобождавате от негативната енергия.

11 слънчев ден – На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен театър, изведете ги на разходка. Всичко това оказва благотворно влияние на протичането на деня. Играта с дете в този слънчев ден се счита за благо дело.

Предстои Новолуние в 05:40ч на 28 октомври в 4-я градус на знак Скорпион.

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Как се подготвяте за наближаващите празници?

Избрано от Интернет