Дайте почивка на душата си

  • 25 октомври 2019 06:23

  • 3320
  • 0
Дайте почивка на душата си
© Pixabay

25.10.19  Дайте почивка на душата си, избягвайте всякакви скандали и да не изяснявайте отношения.

Венера в секстил с Плутон - Тези енергии стимулират страстта, желанието и сексуалните нужди, влюбването. 

От 16:01ч до 23:21ч Луната се движи отново на празен ход. Нищо важно да не се предприема, купува, подписва. 

Луната е в знак Дева до 23:21ч на 25 октомври

Хората сега са по-практични и рационални, като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплина. Зачестяват критиките, лесно възникват спорове, задълбочаване в детайлите и подробностите.  В този период е желателно да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време на открито. 

Тези, които имат чувствителни стомаси, за да избегнат храносмилателни проблеми, не трябва да ядат мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню. Уязвим е целият стомашно- чревен тракт, без правото черво. 

Доминиращ 27 лунен ден от 04:04ч на 25 октомври до 01:35ч на 26 октомври

Днес всички нововъведения и амбициозни планове лесно се осъществяват. Възможно е да се получат придобивки от по-рано сключени договори и сделки. По принцип може да се каже, че 27лунен ден е добър за всяка работа. Но той е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела. (съобразете с празният ход на Луната)

В този лунен ден добре се съчетават разума и интуицията. Хубав ден за общуване с хора от по-старото поколение. Не забравяйте да посетите родители, баби, дядовци, други роднини. Те могат да ви научат на много неща, могат да ви предложат варианти за решаване на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост. Така че, ако възрастен човек поиска да ви каже нещо, не го отклонявайте, изслушайте го и му благодарете. Получаваме възможност да погледнем по нов начин на старите проблеми. 

За да бъде 27 лунен ден успешен, трябва да поддържате духа си в леко и радостно състояние, като се избягва напрежението и вълненията. Можете спокойно да посетите данъчната инспекция и държавна администрация. Навсякъде ще имате "зелена светлина". Днес не се занимавайте с битова работа и домашни задължения, можете спокойно да ги прескочите. 

Двадесет и седмия лунен ден е много подходящ за срещи. Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа. Позволете на душата си този ден да си почине, избягвайте всякакви скандали и да не изяснявайте отношения. Това е идеалното време за помирение след караници и конфликти.

Добре е да прекарате повече време в молитва, медитация, да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото знание. Не пропускайте възможността да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за обучение и самостоятелно развитие. За тези, които сериозно се заемат със самоусъвършенстването си, Луната ще им помогне да се свържат с вътрешното си „Аз”, да получат интуитивно прозрение и да притеглят към живота си необходимата ситуация.

Болестите започнали сега не са опасни. Коленете са уязвими и е добре сега да се лекуват. Всяка химия сега е противопоказна. Излишното пиене на лекарства да се избягва. Най-доброто лечение в този ден е народната медицина и хомеопатията. Ако не е наложително, отложете ходенето до болница и прегледа на рентген. 

Секс - Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие. 

Покупки- Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. 

9 слънчев ден – Денят е посветен на Божествената Светлина и Огъня. Свързан със сиянието и разкриване на творческият потенциал. Способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Добре е да имате подем на силите днес.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3320 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини