Хармонията на деня не бива да се нарушава по никакъв начин

Седмицата започва с Пълнолуние в знак Овен в 00:09ч и заедно със Слънцето са в квадратура с Плутон. Този аспект поражда конфликти, екстремизъм, могат да се активират всякакви борци за справедливост.

Характеризира се с опити за манипулация, незаконно използване на сила, злоупотреба с власт. Съществува риск от терористични атаки. Избягвайте да сте сред тълпа от хора и да участвате в публични събития, избягвайте криминогенните райони, ходене по тъмни и безлюдни места. Зачестяват злополуките, така че бъдете много внимателни. Неблагоприятен период за учени, изследователи, за политици и главни лидери. Репутацията им е застрашена.

Луната се движи през целия ден на празен ход до 19:25ч. Нищо важно не започвайте. Не подписвайте договори, не започвайте нова работа, не правете скъпи покупки.

Луната е в знак Овен до 19:25ч

Период на повишена умствена и физическа активност, целеустременост и оптимизъм. Характерни са лесна раздразнителност, агресивност, нетърпеливост, импулсивност. Опасно време, в което лесно може да се зародят  конфликти, спорове, емоционален стрес и обидчивост. Лошо се контролират емоциите.

 Бъдете внимателни с огъня, пазете се от наранявания с остри предмети. Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите. Ще зачестят главоболията. Да се пие повече чиста вода, да се избягват или намалят поне пушенето, кафето, шоколадите. Очите да не се натоварват. Добре ще се отразят разходките на чист въздух.

В 19:25ч Луната преминава в земния знак Телец.

16 лунен ден до 19:27ч на 14 октомври (от 19:03ч на 13 октомври)

В този ден се постига равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден - пеперудата, гълъба.

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”.

Днес имат право на почивка само тези, които действително заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната сила. При тях ще липсва всякакво желание, ще имат променливо настроение, целият свят ще им е крив и ще са постоянно раздразнителни. Но причината за всичко това са самите те.

Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого. Не се дръжте предизвикателно. Запазете равновесие и спокойствие. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва.

Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Ако се замърсят дрехите ни, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота. Ден за обновяване на кръвта. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който постоянно е раздразнителен и се ядосва, страда от болести на жлъчката, а мъката и депресията могат да се отразят, например на стомаха. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

17 лунен ден от 19:27ч на 14 октомври до 19:54ч на 15 октомври

28 слънчев ден – В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня. Не трябва да се пожелава зло на никого.

 

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет