Астропрогнозата за неделя: Молитвите имат голямо значение

Приижда нова космическа енергия и трябва да се приеме всичко, което дарява щедрата Вселена.

28-30 септември - Венера в секстил с Юпитер (аспектът на късмета). През този период настроението се подобрява, оптимизмът нараства. По-лесно може да се постигне съгласие по спорни въпроси. Добро време за решаване на правни въпроси, както и за финансите. Може да имат някои печалба от лотария, тото. Не се учудвайте, ако ви се увеличи апетитът и желанието за сладко, но сега много лесно се покачват килограми.

Луната е в знак Везни до 12:43ч на 30 септември

Луната е в знак Везни и носи атмосфера на покой и хармония. Снижена е вероятността от конфликти. Лесно се осъществяват контактите и се стига до компромиси. През това време хората отдават повече значение на външните правила на приличие, нормите на етикета и затова са деликатни и приятни в общуването си. На никого не му се иска да спори и да обижда, лесно се приема чуждо мнение. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор.

Най-уязвими стават бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да са особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

1 лунен ден от 21:27ч на 28 септември до 07:48ч на 29 септември

2 лунен ден от 07:48ч на 29 септември до 09:05ч на 30 септември

Символ на деня е рогът на изобилието. Приижда нова космическа енергия и трябва да се приеме всичко, което дарява щедрата Вселена. Всичко, което идва в този ден, ще бъде полезно и ще бъде важно при изпълнението на плановете, дори и да причини известен дискомфорт.

Ако отдавна сте искали да промените нещо, сега е подходящ момента. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Важно е да запазите вътрешна увереност в действията си и в правилността на намеренията си. Съмнението ще унищожи всяко начинание. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват негативните емоции, конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек. Не трябва да се проявява алчност и агресия. Добре е да бъдете великодушни, милосърдни, щедри. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия.

В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм, но те трябва да се отнасят единствено за вас.

Възможно е да изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално, но трябва да се въздържате и да не преяждате. Подходящо е за йога и други физически практики. В облеклото изберете веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники и позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали, работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

13 слънчев ден – Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Астро

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет