Добре е да се съблюдава златната среда във всичко

  • 25 септември 2019 05:59

  • 2785
  • 0
Добре е да се съблюдава златната среда във всичко
© Pixabay

25-26 септември - Венера е в квадратура със Сатурн, което може да внесе объркване на чувствата и лошо настроение, да провокира конфликти.  Възможни материални загуби, кражба. Бъдете внимателни.

Луната влиза в знак Лъв от 12:21ч. Сега може да се почувствате силни и самоуверени и това е така, защото енергийният потенциал на Луната е необичайно висок. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Добре е да се дават и получават подаръци, да устройвате приятни сюрпризи. Колкото повече смях и шеги, толкова по-добре. В дните на Лъва се дръжте подобаващо царствено и бъдете снизходителни към недостатъците на другите. Подходящо за дълго проветряване на помещенията и миене на стъкла. Благоприятно е за покупка на злато, произведения на изкуството, предмети на разкоша, осветителни прибори, подаръци. Време за благотворителност.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

26 лунен ден от 02:40ч на 25 септември до 03:55ч на 26 септември

Символ на деня са жабата, блатото. Не трябва да изразходвате енергията си напразно, затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, повече време да почивате и да не хабите силите си. През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи и благоразумни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор.

Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. Сега хората са склонни към глупаво и лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Нараства опасността от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Не се препоръчва физическото натоварване.

Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване. В двадесет и шести лунен ден е добре да се изключи месото, но ако ви е трудно, можете да консумирате риба, яйца, морски дарове и гъби.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата днес имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – означава прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

9 слънчев ден – Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Подходящо е да се започнат нови и сериозни дела. Получавате достатъчно сила за преображение, за проявление на творчество. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2785 0

Свързани новини

Водещи новини