Седмичен хороскоп за всички зодии

  • 16 септември 2019 09:01

  • 13128
  • 0
Седмичен хороскоп за всички зодии
© Pixabay

Основни астро-аспекти през седмицата:

На 18 септември Сатурн става отново директен
На 19 септември Марс е в тригон с Плутон
На 21 септември Юпитер е в квадрат с Нептун
На 22 септември Меркурий е в квадрат със Сатурн

Като цяло няма стресиращи аспекти и енергията на седмицата е спокойна. Това е добър период за предприемачество, работа с екипи, с масите и обществените организации, за практически задачи и физическа активност. Дава възможности да се предприемат адекватни, конструктивни стъпки в бизнеса, при решаване на проблеми. Подходящо да реформи и структурни промени във властта.

Последните дни на периода ще е трудно общуването и разбирателството с по-старши от вас – по възраст и ранг. Възможни са проблеми с комуникациите и транспорта. Неподходящо време за пътуване и започване на образователни курсове.

Луната през седмицата преминава през знаците Овен, Телец, Близнаци и Рак.

Благоприятни дати за подстригване – 17, 19, 20 септември

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори, не  е добре да започвате работа на ново място. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

16.09. 19:04 - 17.09.  13:32
19.09.  16:58 - 19.09.  23:59
22.09.  05:42 - 22.09.  07:51

Овен – Работата и ежедневните въпроси заемат централно място. Вниманието към детайлите е от съществено значение тази седмица. Може да работите повече от обичайното. Мислите ви стават по-практични. Вие сте в добра позиция да постигнете напредък в проекти, които за вас означават много. Плановете и стратегиите са привлекателни и извършването на някои изследвания може да бъде удовлетворяващо. Значителен напредък може да бъде постигнат, предимно ако се концентрирате върху реформата или реорганизирането на работата си, а не да добавите повече към натовареността си. Може да работите върху подобряване на репутацията си с успех. Бъдете разумни в очакванията си и търпеливи към себе си. Ако имате решение, което трябва да разрешите, преодоляването на това препятствие може да бъде истинско облекчение. Жизненоважно е да балансирате живота си, като отделите повече време за духовни, както и за развлекателни дейности.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете предпазливи – 16, 17(до 13:30ч)

Телец – Тази седмица ще търсите вдъхновение. Слънцето продължава да поставя прожектора си върху вашия пети слънчев дом. Това е момент, в който творческите дейности и търсенето на удоволствие грабват голяма част от вашето внимание. Вашият фокус изглежда ще е направо върху романтиката, удоволствието, забавлението и личния ви живот. Чувствата ви ще се раздвижат, страстите се разрастват. Желанията се появяват бързо. Намирате за естествено да привличате внимание от околните. Често ще се окажете при правилните обстоятелства. Бъдете отворени и готови да направите необходимите промени, но избягвайте прекалено прибързаните действия. Изясняването на въпрос с приятел може да е полезно и облекчаващо. Чувствате се по-страстно привързани към своите интереси, хобита, увлечения. Романтичните взаимоотношения могат да бъдат доста стимулиращи.

Благоприятни дни – 22
Бъдете предпазливи – 17(след 13:30ч), 18, 19

Близнаци – Слънцето продължава да осветява вашия слънчев четвърти дом. Това е период на презареждане, да се свържете с най-съкровените си чувства, с корените си и да отделите повече време и енергия за дома и семейството си. Домашните и семейните въпроси привличат изцяло вниманието ви. В тези области може да има някакво напрежение или натиск, но също така динамичност и решения на много проблеми. С много енергия на разположение сега, е време да се заемете с вътрешните работи. Въпреки това могат да възникнат предизвикателства. Бъдете търпеливи и се опитайте да не жонглирате с твърде много задачи наведнъж. Интимните връзки могат да бъдат емоционално обновени. Ще имате късмет в отношенията с противоположния пол.

Благоприятни дни –16, 17(до 13:30ч)
Бъдете предпазливи – 20, 21

Рак – Слънцето продължава да подчертава третият ви слънчев дом - време на годината, в което най-вероятно сте доста заети. Вероятно ще намерите много неща за вършене, а интересите ви са също много! Общуването и контактите, кратките пътувания, самообразованието ще са на фокуса на вашето внимание. Особено мотивирани сте да се учите, да общувате. Използван добре, това може да бъде период, в който можете да намерите решения на редица проблеми. Вие сте по-склонни да се гордеете с интелектуалните си постижения и способността си да осъществявате контакти. Любопитството ви води до разнообразни преживявания.  Разпилявате се в много различни посоки, а гъвкавостта ви помага да се адаптирате. Това е отлично време да подобрите уменията си или да потърсите нови интереси. Сряда до неделя носи огромен прилив на енергия за постигане на вашите цели и страстни желания. Тази насочена към целта енергия е интензивна, но е добре да бъде регулирана.

Благоприятни дни – 17(след 13:30ч), 18, 19
Бъдете предпазливи - 16, 17(до 13:30ч), 22

Лъв – Това е един изключителен период, в който да подобрите здравето или работната си среда, както и да положите повече усилия, за да направите живота си по-удобен навсякъде. Слънцето от втори дом привлича вниманието ви към практическата страна на живота повече от обикновено. Може би е най-добре да се съсредоточите върху ключовите възможности и проекти. Добро време за паричните въпроси, независимо дали става въпрос за увеличаване на приходите или намаляване на разходите. Вие сте в страхотна форма за финансови инициативи и планове. Важно е да избягвате да затваряте очите си върху проблемните зони, тъй като вината или неяснотата могат да ви завлекат надолу и да доведат до пропилени възможности. Ако откриете, че нямате всички ресурси или подкрепа, които сте предвидили, имайте за цел да дисциплинирате повече себе си.

Благоприятни дни –16, 17(до 13:30ч), 20, 21
Бъдете предпазливи – 17(след 13:30ч), 18, 19

Дева –  Най-общо казано, нещата се развиват във ваша полза. С Марс във вашия знак през целия месец вашата независимост и свобода са особено важни за вас. Някои от вас са склонни да предприемат голяма покупка. Отличен период за напредък в личните планове. Тригонът на Марс и Плутон ви прави да сте по-уверени, енергични и решителни, а вашето лично присъствие по-силно. Разпалва се увереността ви и внася по-агресивен подход към вашия свят. Не бъдете нетърпеливи и се пазете от лоши преценки. Добре е да актуализирате външния си вид или да промените презентацията си. Възможно е известно напрежение в отношенията и семейния живот и трябва да избягвате тенденцията да се опитвате да угодите на твърде много хора за ваша сметка. Вие сте необичайно романтични и лесно се влюбвате. Това е подходящ момент за медитация и други духовни дейности, тъй като имате духовна защита.

Благоприятни дни –17(след 13:30ч), 18, 19, 22
Бъдете предпазливи – 20, 21

Везни –Първите дни на седмицата ще са тихи и спокойни, поне на повърхността така изглеждат. От друга страна, състоянието на вашия вътрешен свят е особено активно. Възможно е да изчезне ентусиазмът ви за определен проект, може би защото се чувствате малко претоварени и ви липсва посока. Това означава само, че трябва да направите малка почивка от забързаното темпо и критичните погледи на другите или да намерите нови източници на вдъхновение в проекта. Слънцето продължава да хвърля своята светлина върху вашия дванадесети слънчев дом. Това е моментът да се вслушате в интуицията си, да се вглъбите в себе си. Естествено може да отстъпите малко и да отделите повече време за себе си сега. Време на отстъпление от активния живот и за регенерация. Помислете за привързаностите, които имате - към нещата, хората и ситуациите - и помислете кои от тях ви влачат надолу.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете предпазливи – 16, 17(до 13:30ч)

Скорпион – Слънцето продължава да осветява вашия слънчев единадесети дом. По време на този цикъл вие засаждате полезни семена за бъдещето. По-стимулирани сте от всичко, което е нетрадиционно, а идеите ви са оригинални и прогресивни. Това е време да следвате мечтите и идеалите си и да засеете семената на желанията си. След като сте избрали курса на действие, продължете с решителност, докато постигнете целите си. Работата ви може да претърпи няколко малки промени, които изискват да сте по-адаптивни и гъвкави. Променливите настроения в събота и неделя може да затруднят отпускането ви и намирането на хармония във взаимоотношенията. Това повишено напрежение може да ви накара да се почувствате неспокойни и несигурни.

Благоприятни дни – 22
Бъдете предпазливи – 17(след 13:30ч), 18, 19

Стрелец – Бъдете гъвкави и приемайте всички промени като шанс за растеж и подобряване. Слънцето продължава да поставя прожектора си върху вашия слънчев десети дом. Удовлетворението и реализацията идват от това, че давате най-доброто от себе си, блестите като отговорен и способен човек и допринасяте за света да стане по-добър и практичен. Може да имате шанс да получите признание или похвала за работата или добрия си характер сега. Избягвайте клопките на гордостта или арогантността, които стоят на пътя ви към успеха. Препоръчва се да отделите внимание на здравето си, да вземете профилактични мерки, въпреки, че ще се радвате на добър жизнен тонус. Трябва да помогнете на организма си да укрепи защитните си функции. Интегрирайте любовта по-добре в ежедневието си. Може да има неочаквани срещи с хора, които не сте виждали отдавна.

Благоприятни дни – 16, 17(до 13:30ч)
Бъдете предпазливи – 20, 21

Козирог – Изключително перспективен и приятен период за вас. Вие сте по-спонтанни. Може да се почувствате малко неспокойни. Това е отличен период да погледнете на живота от различна гледна точка - по-широка. Слънцето продължава да осветява вашия слънчев девети дом сега. Това е цикъл, в който се стремите да разширите своите преживявания и носи осъзнаване, независимо дали чрез философско мислене, учение, пътувания или просто дейности, които ви отдалечават от ежедневната ви рутина.   Това е цикъл, в който търсите по-висш смисъл на живота си и нови преживявания, които да ви отведат далеч от тук, отвъд светските детайли от ежедневния живот. Всичко, което разширява вашите преживявания ви привлича сега. Приключенският дух продължава да ви завладява. Търсите нещо малко по-различно! Добре е да планирате ваканция, ако е възможно, или да оставите уикендите си свободни за обичайните дейности или мини-бягства от светската суета. Намерете временно алтернативни източници на удоволствие и вдъхновение, докато не възвърнете инерцията си.

Благоприятни дни – 17(след 13:30ч), 18, 19
Бъдете предпазливи - 16, 17(до 13:30ч), 22

Водолей –Финансите може да заслужават специално внимание. Чувствата ви са по-интензивни от обикновено. Слънцето продължава да подчертава вашия слънчев осми дом. Личните трансформации, личната сила ви изпълват най-много през този цикъл. Интимните въпроси са особено важни за вас в този момент. Сега сте по-чувствителни към дисбалансите във вашите взаимоотношения. Вниманието ви се насочва навътре към вас, както и към задълбочаване на личните отношения на по-дълбоко ниво.  Направете крачка назад, фокусирайте се върху интимността с партньора си или просто се отдръпнете малко от забързания темп на живота. Дори кратка почивка или промяна на обстановката ще бъдат от полза.  Това е подходящ момент за споделяне на вашите дълбоки и сериозни емоции с любим човек.

Благоприятни дни – 16, 17(до 13:30ч), 20, 21
Бъдете предпазливи – 17(след 13:30ч), 18, 19

Риби – Хармоничният тригон между Марс и Плутон ви дава силата да правите положителни промени. Бъдете отворени за всичко ново и не пропускайте възможности. Имате нужда от енергиите, общуването и подкрепата на други хора, а те също могат да търсят вашата подкрепа и общуване. Може да изпитате силно привличане към някого или това може да е време за укрепване на съществуваща връзка. Слънцето продължава да поставя прожектора върху вашия слънчев седми дом - вашия партньорски сектор. Това може да бъде време на много учене през огледалото на близките отношения.  Дайте на партньора си точно това, което бихте искали да получите вие сега. Венера ще засили романтичността и сексуалните ви импулси и ще ви разкрие мистериите на секса.

Благоприятни дни –17(след 13:30ч), 18, 19, 22
Бъдете предпазливи – 20, 21

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
13128 0

Свързани новини

Водещи новини