Време на неочаквани обрати

  • 07 септември 2019 07:00

  • 10042
  • 0
Време на неочаквани обрати
© Pixabay (архив)

Луната е на празен ход до 13:38ч.

Да не се предприема нищо важно, да не се започват нови начинания, не купувайте скъпи вещи.

Луната е в знак Стрелец до 13:38ч.

Хората сега са по-щедри, великодушни, решителни, активни и философски настроени. Не вземайте нещо, което е загубено от други хора. Ограниченията се понасят трудно. Подходящо време за ходене на църква: за изповед, кръщение, молитви и т.н. За други, това е времето да си потърсят духовен водач, духовно обучение, да потърсят своя път.

Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Избягвайте да натоварвате черния дроб с мазна храна.

В 13:38ч Луната преминава в земния знак Козирог. Стабилизира се емоционалният фон. Хората стават по-предпазливи, по-практични и рационални. Уязвими са коленете. Да не се ходи при чакръкчии за намествате на кости и лекуване на гръбначния стълб.

Продължава 8 лунен ден до 15:55ч на 7 септември (от 14:55ч на 6 септември).

Не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Денят е подходящ за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не изразходвате енергията си, тъй като е голяма вероятността за това.

Вслушайте се в гласа на своята интуиция. В този ден е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не им оставяте време за развитие. Подходящо за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост.

Следва 9 лунен ден от 15:55ч на 7 септември до 16:48ч на 8 септември.

Време на енергиен обрат. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване.

В емоциите се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност. Да се ограничат контактите с други хора и да се избягват спорове. Могат да се проявят вашите слабости. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза. Очистване на помещенията физически и енергийно. Всякакви очистителни процедури в този период са полезни. Разтоварващ ден. Да се избягва преяждането.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни, да се пазят от изнасилване, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

21 слънчев ден - Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес. При залез слънце е най-добре да разпускате. Добре е да се обхождат големи пространства.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10042 0

Свързани новини

Водещи новини