Магически ден, който носи огромна енергия

  • 05 септември 2019 06:19

  • 3076
  • 0
Магически ден, който носи огромна енергия
© Pixabay

Луната е в знак Стрелец от 06:09ч

Социалния и обществения живот се активизира. Засилва се склонността да се търси справедливост и страната на правото, както и стремеж да се получи признание, да се блесне пред другите със знания. Ограниченията се понасят трудно.

Да не се натоварва черния дроб с алкохол и мазна храна. В такива дни особена енергия притежават чайове и отвари направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака

Стрелец - жълт кантарион, градински чай (салвия) и бял равнец. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово- цветни аромати. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

Продължава 6 лунен ден до 13:50ч на 5 септември (от 12:41ч на 4 септември)

Това е период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи занимания. Ако отдавна сте искали да си вземете почивен ден, но все не можете да намерите време за това, сега е идеален ден затова. Днес само наблюдавайте света около вас, без да се намесвате в събитията. Не реагирайте на провокации. През този ден не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Не давайте на друг човек да ползва личните ви вещи (дори на близки хора), може да загубите спокойствието и късмета си.

Доминиращ 7 лунен ден от 13:50ч на 5 септември до 14:55ч на 6 септември

Счита се за магически ден. Денят носи огромна енергия, затова е нужно да се отнасяме отговорно и да се постараем да я използваме само за съзидателни цели. В този ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Затова този ден е благоприятен за молитви. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания.

Внимавайте обаче с недобрите пожелания и лошите думи. Днес с особена сила важи правилото:”Мълчанието е злато”. Желателно е да се говори като правило по-малко. Силата на словото през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Затова трябва да бъдем внимателни и предпазливо да произнасяме думите. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват.

Думите носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности много скоро. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и наказани.

Подходящо е да се прекара на спокойствие, у дома, в размисъл. Да не се извършват и никакви разрушителни действия - късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата енергия, която получава човек трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове.

Удачно е за бързи и краткосрочни дела. В този ден могат да станат непредвидени събития.

Стайните растения също в този лунен ден се нуждаят от вашите грижи. Полейте ги, разрохквайте пръста около тях. Те ще ви бъдат благодарни и ще ви възнаградят.

При сексът в този лунен ден не трябва да се бърза. С колкото може повече любовна прелюдия започнете, продължителни любовни игри, много нежни думи, комплименти.

Подстригване – подходящо е.

19 слънчев ден - Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Може да си позволите да бъдете сантиментални, полезно е да си поплачете. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде почит и да се помолим за душите им. Почитайте своите Предци, погрижете се и за остарелите си роднини. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди.

 

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3076 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини