Днес може да възникнат много изкушения, провокативни ситуации, неразрешими проблеми

  • 15 август 2019 06:12

  • 3014
  • 1
Днес може да възникнат много изкушения, провокативни ситуации, неразрешими проблеми
© Pixabay

Числото 6 (1+5) има специална сила, която носи късмет.

Пълнолуние в знак Водолей в 15:30ч .

Не се излагайте на прекомерен физически, психически и емоционален стрес. Мнозина могат да изпитат душевен дискомфорт и огорчение, което не се основава на реални проблеми, а на измислени. Вътре във всеки човек се събуждат абсолютно всички емоции и чувства. Всеки може да се превърне в ”клокочещо гърне”. Понякога не сме в състояние да се справим с този процес.
По време на пълнолунието, приливите на морето стават по-мощни, а при човек - кръвта отива към главата. Поради това всякакъв стрес и ненужни натоварвания трябва да бъдат изключени,
доколкото е възможно. Нежелателно е:
- Да спите така, че светлината на пълната Луна да пада върху лицето ви. Сънищата ви
може да бъдат кошмарни.
- Не правете големи покупки, може да бъдете измамени.
- Да пиете алкохол дори в малки количества.
- Да обсъждате политически или други „горещи” теми.
- Да стартирате големи проекти.
- Да вземате и давате пари на заем.
- Въздържайте се от хирургични операции, които не са спешни, за да се избегнат различни усложнения. По това време има големи кръвозагуби.

На пълнолуние е добре да гладуваме, защото тялото в тези дни реагира рязко на всички вещества, които влизат в него. Често има подуване. При природните бедствия наводненията са особено чести. Енергиите на пълнолунието започва да се усещат три дни преди пълнолуние, а влиянието на този период трае три дни и след пълнолуние.

Луната е в знак Водолей до 06:51ч на 16 август.

Хората са непредсказуеми, не знаем какво да очакваме от тях, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

Продължава 15 лунен ден до 20:47ч на15 август (от 20:14ч на 14 август)

Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Това е много важен период. Всяка тайна може да стане явна. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. Ако не искате да разваляте отношенията си с хората около вас, бъдете много внимателни и сдържани. На този ден може да станете свидетели на много претенции и спорове, провокации. Това се дължи на факта, че днес ние получаваме огромна космическа енергия, но е много трудно да се контролира.

Периодът не е много благоприятен за дълги пътувания. Резултатът от всяко пътуване може да бъде неприятни събития, които ще отровят живота ви за дълго време. Въздържайте се от командировки колкото е възможно повече, за да не се сблъскате с работни проблеми. Освен това при полетите или трансферите има голяма опасност от злополука. Възможни са срещи с неприятни хора - енергийни вампири, които ще изсмучат енергия от вас и могат да ви доведат до нервен срив.

Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Не се препоръчва да се яде месо и гъби, тъй като вероятността от отравяне е висока днес. Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не трябва да се допуска загуба на кръв и хирургическите операции също не се препоръчват, освен животоспасяващи.

В този лунен ден предпочитание трябва да се отдаде на ярко червените тонове, както и на наситен черен цвят. Подходящо е да се носи ахат. Западната посока е най-силната в този период.

В любовните отношения на петнадесетия лунен ден се наблюдават внезапни романтични проблясъци. Но дори и да срещнете човек и да почувствате физическо привличане към него, в бъдеще нищо няма да се получи от такава връзка. Възможно е изобщо да съжалявате за случилото се. Макар да няма ясни противопоказания за занимания с любов, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошение на другия ден. Възниква силно желание за плътски удоволствия, но те носят само краткотрайно блаженство, за което може би ще се срамувате после да си спомняте.

Неблагоприятен ден за подстригване. Може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете. Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Следва 16 лунен ден от 20:47ч на 15 август до 21:16ч на 16 август

28 слънчев ден – ден на битка със злото. Откажете се от всички важни дела. Не е добре да се започва нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко - жилището, тялото, Душата. Проявете внимание и загриженост към близките си. С благодарност приемайте всяка помощ. Ден за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за уединение, медитации.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3014 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Много важно,

2019.08.15 | 08:40

1

рано или късно ще ибем мамата на СДС.

Добави коментар

Водещи новини